Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

BAyramınız kutlu olsun kızlar, aycangül sayesinde güzel saçlarınızla iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle ..

hakikaten benim saçlarda güzel bu ara
aycangülümmmmmmmmmmm seni çokkkkkkkkkkk seviyorum
allah tüm hayırlı dileklerni gerçekleştirsin.

şekere birden mi yüklendim acaba :44:

bu özel günleri nerden biliyosun benm bu konular hakkında hiç bi fikrim yok ta yardımcı olur musun bugünlerde ne var belki diğer sayfalarda yazılmıştır ama çok sayfa var malum

bu özel günleri nerden biliyosun benm bu konular hakkında hiç bi fikrim yok ta yardımcı olur musun bugünlerde ne var belki diğer sayfalarda yazılmıştır ama çok sayfa var malum

1. sayfadan günleri takip edebilirsin canım güncelleniyo sürekli. Ayın etkisine göre özel günlerde bakımlarımızı yapıyoruz saç bakımları daha yogun sekılde tabi.

birkaç günü ekledim arkadaşlar..
kusura bakmayın düğün bayram bir arada fırsat bulamadım...

birkaç günü ekledim arkadaşlar..
kusura bakmayın düğün bayram bir arada fırsat bulamadım...

sağolasın sayende şifaaa buluyoruuuz Aycangül'üm

bu tarıhlerın devamını nerden bulcaz pekı

Tarihleri güncelliyor Aycangül, ayın durumuna göre araştırma yaparak buluyor haftalık yada 2 haftalık olarak güncelliyor ilk sayfayı

4'üne kadar bakımlarda etkili olmayan günler olmasına nasıl sevindim anlatamam regli günlerim de boşa gitse üzülecektim

Bildim beeeeeeeeeeeeen, çok dökülen saçları toparlayasın varsa ben varım yani aklında bulunsun hani kel kalmama gönlün el vermez falan....

tatlım ilk sayfaya da yazdım bu ay saç kökleri için çok önemli..
dökülme için uygun ne varsa ihmal etmeden yap.
ayrıca en azınsan bu ay sarmısaklı şampuan kullan.

benim ihtiyacım olan yanık saçlı bir arkadaş şu an için
bildiğin biri varsa yönlendir lütfen.sonuçlar daha sonra sizin için de çok önemli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…