Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bu sulphur bizim bildigimiz kükürt, bence uzatmada ise yarar cünki turpta yogun sekilde kükürt bulunuyor ve turplu kür sac uzatiyor hmm dogru iz üzerindemiyim
acaba

bune yha böle pek inandırıcı gelmedi bana

bu sulphur bizim bildigimiz kükürt, bence uzatmada ise yarar cünki turpta yogun sekilde kükürt bulunuyor ve turplu kür sac uzatiyor hmm dogru iz üzerindemiyim
acaba

Kuzum kesinlikle doğru yoldasın Toz kükürt işini görecek ama eritmek biraz zahmetli...

burdada seni buldum tarihlere baktımda bugün saçımı boyamamın son günü galiba..bu sabah 4 te bitiyo dimiii:44:
seni seviyorumm

Aycangül biliyorum canım yoğunsun amaaaa, ağustos geldiii yılın en önemli tarihi dimi saç için, yeni ay ve aslan geciktirme bizi nooolur

Kilicbaligim valla kükürt direkt düsünmemistim de kükürtlü sabun yada sampuan kullansam diye aklimdan gecmisti, direkt kükürtle ayarini kacirip sacsizda kalmak var varmi böyle bir sampuan bilmiyorum ama bu sulphur bakimini denemekte yarar var sanirim.

ağustos ayı bakım tarihleri için ilk sayfaya davet ediyorum tüm sevdiklerimi

Son düzenleme:
canım tarihler gelmiş yine süper, hazirandaki kesimm tarihi çok etkili demiştin, çabucak uzadı saçlarım :)
o yüzden yeniden deneyemiyorum, bir daha böyle etkili gün var mı?

yaaauuvvv bir de hiç haftasonuna denk gelmiyor bu bakımlar yaaa
hafta içi uğraşmak zor geliyor,tabii sıkıntım sana değil canım dolunaya

o küçülen ay fazında gelecek tatlım :)

Kontrol panelinden körlemesine açtım sayfayı, isim aycangül avatar farklı nasıl alışmışsam avatara ismi görmeme rağmen bu kim ne yazmış ne alaka diyorum, oruç başıma mı vurdu nedir ilk günden
Manikür pedikür günlerini anlayamadım sanırım şöyle ki, ne gibi bir etkisi olacak tırnaklarımızda? Kütiküller hizaya mı gelecekler? :26:

:)))
sıkıldım hep aynı hep aynı...değişiklik olsun dedim:)
cildimizi yöneten günlere rastlıyor.ayrıca kök günleri olduğu için ve küçülen ay fazı olduğu için tırnak boyu ve kenarları daha uzun süre dayanıyor.
geçen yıl ameliyat öncesinde küçük bir hesapla kesmiştim tırnaklarımı..geç uzaması epey işime yaramıştı.canım biraz tatlıdır da

unutmadan hepinize hayırlı ramazanlar dileyeyim
allah tutulan oruçları kabul etsin inşallah!
tam bir arınma ayı,umarım çok iyi değerlendirebiliriz
2,5 saat kalmış

05 Ağustos 2011 saat 15:57’ den 07 Ağustos 2011 saat 17:21’ e kadar Ay Akrep burcunda büyüyecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
saç kesimi için uygun değil.
bırakalım saçlarımız dinlensin..

Merhaba ; Akrep burcuyum saç ve cilt bakımı için uygun olmadığını söylemişsiniz . Peki saçımı boyatacağım . Bunun için 5 Ağustos dışındaki günlerden birinde mi yaptırmam gerek ? Yanlış mı anladım yoksa ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…