aycangül güzel bir topik olmuş
bişey sormak istiyorum bu günleri bilimsel bi kaynaktan yararlanarak mı söylüyorsunuz yoksa ayın hareketleri doğrultusunda siz mi bir takvim hazırlıyosunuz
suna dumankaya nın saç bakım yağını ve şampuanını aldım..bakalım nolcek..bugünlerde gene garip formuna geri döndüler de saçlarım.. :78: deneyeyim dedim...amaaaann hiçbir zaman şşööyle kendini gösteren saçlarım olmayacak anladım..bari omuzlarıma gelsin ben bırakıcam uğraşmayı..ömrümden ömür gtti beee bıktım beeeeeeee
Keninlikle katılıyorum :) benim yaptığım bakımı başkası yapsaydı, ooooo çim bile biterdi başında:)) şööle bi rahat yok, hep bakım, hep bakım... Ama bu takvimi takip et, işe yarıyor.
ediyorum canım etmem mi, hatta sürekli aycanımın kesim günlerinde ucundan azcık azcık kestirdim uzaması normal bir insanınkine yaklaştı neyseki..iyiki aycan var yoksa hepimizin hali yaman
bu arada suna dumankayanın şampuanından çokkkk memnunummm,kuru saçlar için olanını aldım,3-4. yıkamam falan,ama yumuşacık ipek gibi yaptı hem de çok parlıyo..tavsiye ederim..yağını da aldım,yağ günlerinde ve büyüyen ay fazında kullanacağımmmmm deneymlerimi paylaşırım arkadaşlar
ediyorum canım etmem mi, hatta sürekli aycanımın kesim günlerinde ucundan azcık azcık kestirdim uzaması normal bir insanınkine yaklaştı neyseki..iyiki aycan var yoksa hepimizin hali yaman
bence de, uzun süre aradım internetten bu bilgileri. Yarım yamalak bişeyler vardı ama birleştiremiyosun. Bu linki gödüğümde işte bu dedim:) çok uğraşıyo, emeğine sağlık..
bu arada suna dumankayanın şampuanından çokkkk memnunummm,kuru saçlar için olanını aldım,3-4. yıkamam falan,ama yumuşacık ipek gibi yaptı hem de çok parlıyo..tavsiye ederim..yağını da aldım,yağ günlerinde ve büyüyen ay fazında kullanacağımmmmm deneymlerimi paylaşırım arkadaşlar
şu aldığın ürünlerle neler yapılırdı bir bilsen !!!
bu arada şu dax saç ve tırnak bakımını bir türlü bulamadım hafta sonu.nette de bulamadım.bi sitede buldum.satın alma aşamasında "bu ürünü sepete atamazsınız" uyarısı geldi.neye uğradığımı şaşırdım :) niyeeeee !!! demişim,duyan olduysa tabi :)
protek ammino keratin maske ye gelince 36 tl fiyat verdi bayan..bi şok da orada
elimdekini 18 tl ye aldım ben dedim,iki kat fiyat söylüyorsunuz.çarptım kapıyı çıktım.arkamdan 31 tl olur falan diyordu.başka yerde de bulamadım.nette de 35 tl.bir de kargo tabi..
kötü bi hafta sonu geçirdim anlayacağın
yazık sana neler olmuş böyle
da dax saç ve tırnak bakımı nedir ki acaba?
sulphur mu?
evet tatlım sanırım o.konunun uzmanı kitty :)
watsons, gratis, vimjo da vardı hatta ben vimjodan aldım maltepeden çok işe yarayan bir şey
watsons a baktım dax ürünlerinin hiç biri yoktu.vimjoyada baktım yoktu
diğerini bilmiyorum zaten.
bensiz bir hayat haram sana :)
sorma canım,bi iş yapıyorsanız tam yapın değil mi? niye uğraştırıyorsunuz beni böyle :)
şu aldığın ürünlerle neler yapılırdı bir bilsen !!!
bu arada şu dax saç ve tırnak bakımını bir türlü bulamadım hafta sonu.nette de bulamadım.bi sitede buldum.satın alma aşamasında "bu ürünü sepete atamazsınız" uyarısı geldi.neye uğradığımı şaşırdım :) niyeeeee !!! demişim,duyan olduysa tabi :)
protek ammino keratin maske ye gelince 36 tl fiyat verdi bayan..bi şok da orada
elimdekini 18 tl ye aldım ben dedim,iki kat fiyat söylüyorsunuz.çarptım kapıyı çıktım.arkamdan 31 tl olur falan diyordu.başka yerde de bulamadım.nette de 35 tl.bir de kargo tabi..
kötü bi hafta sonu geçirdim anlayacağın
yazık sana neler olmuş böyle
da dax saç ve tırnak bakımı nedir ki acaba?
sulphur mu?
evet tatlım sulphur,sayesinde tırnaklarım hiç kırılmıyor..ama saç için çok uzun süre denemedim,o yüzden uzatma konusunda etkisi nedir bilemiyorum..aycangülüm deneyebilse de bize bilgi verse
asıl saç uzatma için olanı super gro değil mi?
hem saça hem tırnağa ilginç gerçi kokusu da çok sevimsiz super gro güzel kokuyor
evet sülfürün kokusu berbattttsupergro uzatmak için doğru,ama sülfür de kükürt saç ve tırnağın ana maddesi ya,uzamaya da katkısı olur diye düşünüyorum..dediğim gibi saçımda 1-2 kez kullandığım için değerlendirmem yanlış olur,ama elime ve ayağıma sürekl kullandığım için,tırnaklarıma sağlık geldi diyebilirim,ben hayatımda hiç tırnağımı yarım milim bile uzatamamışımdır,hep kabuk kabuk soyulurikırılır..kağıt gibidir..şimdi çok farklı çok iyi..dlayısıyla saça da iyi gelir diye düşünüp aycana tavsiye etmiştim.. :81:
hı hı bende de bundan var işte yani küçük boyu kokusu kötü ama gerçekten çok çabuk işe yaradı tırnaklarım kırılmıyor artık, hep kırıldığında kısaltırım üşengeçliğimden baktım kırılmıyor kendi rızamla kısalttım ilk kez
umarım saçta da tırnak kadar etkilidir
aynen aynennnn :))) ben de eskiden mecburr keserdim çıt pıt kırılır soyulurdu..şimdi uzuyolar,gerçi uzun tırnak pek sevmem ama kökünden kesilmiş tırnak da hoşuma gitmezz..artık rahat rahat french yaptırabiliyorum bu sayede :) bu kadar etkili bir ürünü insan saçında ne diye kullanmaz?adamlar yazmış oraya hair scalp and nails diye..üşengeçliğin bu kadarı pesss neyse tatile gittiğimde deniz kıyısında sürüp durayım bari..herkes dicek bu pis koku da ne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?