Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

demekk o yuzden saclarim uzamiyoo (( anladigim kadariyla dun kesmem lazimdi , kacirmisim tarihii :) pekiii kesmek icin hangi tarih uygun , agustos 13 den sonra ??? tam dolunay saatinde mi kesmemiz lazim ? ve bu tarihler turkiye için yanilmiyorsam ? yardiimm

kendi burcunu dikkate alma canım.oradakiler ay'ın burçları.
hangi günlere boya için uygun demişsem o günlerde rahatlıkla boyayabilirsin.

5 ağustostan hemen önce boya günü var..bir kez daha dikkatlice bak olur mu

Son düzenleme:
saçlarımı yağladım yine
gerçi korkuyorum kan kırmızı saçlarıma bakım yapayım derken
renginden olucam diye
du bakalım inşallah çok akmaz.

canım ya saç kesimi için ilerde hangi gün uygun olabilir? ben eylülün ilk haftası kestirmek istiyorum ya umarım o zaman da saç kestirmek için uygun olur....bu arada bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben bakım yapmıyorum bu aralar üşengeçliğim aldı sazı eline
regliyim bir de bu dönemde bakım yapsam da işe yaramayacak gibi hissediyorum nedense böyle bir şey var mı arkadaşlar özellikle aycangül sana soruyorum?
bir de saçlarım çok dökülüyor neden bilmiyorum ne yapsam da dursa dökülmesi

şampuanının içine çam terebentin yağı ekleyebilirsin , 200 ml şampuana 15 - 20 damla ekleniyor . ben kullanıyorum , faydasınıda gördüm , hem her yıkamada bakım yapıyorsun , hemde cok güzel kokuyor

Ben de yağladım saçlarımı dün ben dee. Hatta biraz abartıp gece yağla yattım

şampuanının içine çam terebentin yağı ekleyebilirsin , 200 ml şampuana 15 - 20 damla ekleniyor . ben kullanıyorum , faydasınıda gördüm , hem her yıkamada bakım yapıyorsun , hemde cok güzel kokuyor

Çam terabentini yağının kokusu hoşuna mı gitti herkes ıy pis diyor ama bence ferah bir kokusu var çok hoşlanmasam da
Dökülmeye etki etmez diye biliyorum ama bir şey yapmam lazım annem hiç bir yaratığın senin kadar tüy döktüğünü sanmıyorum diyor 2 3 haftadır

:) ben agaç kokusunu seviyorum o yüzden galiba çok hosuma gidiyor , bnm saclarım boyamadan dolayı dökülüyodu gerci durdurdu belki stresli bi dönemindeysen dökülüyor olabilir , ki tek caresi stresten uzak durmak bu durumda

Stresten uzak durma kısmını es geçelim lütfen, göz doktorum dahil herkesten duyar oldum bunu biri de çıkıp stresten uzak durman lazım dedikten sonra nasıl uzak durulduğunu açıklasa mıncıracağım yanaklarını ama bu sırrı benden saklıyor tıp camiası

secret oku , ben cok faydasını gördüm ne zaman içim sıkılsa okurum :)

rica ederim canım,işinize yarasında :)
vee eylülün ilk haftasıda var merak etme :)

al benden de o kadar
regli dönemindeki bakımlar uzamayı olumlu etkiliyor..
ve çam terebentin cidden işe yarıyor.erkek kardeşimin birden çok dökülmeye başlamıştı.öyle ki iki haftada stresten saçının bir tarafı boşalmıştı.hani şu erkeklerde alnın iki yanı boşalır ya öyle.hemen aldım kargoyla gönderdim.bir hafta da durdmuş dökülmesi.bence kesinlikle denemelisin canım.

Ay iyi bari tek değilmişim sevindim buna
Çam terabentini alıp katayım o zaman şampuanıma zaten en son kullandığım şampuana neler kattım o kadar şey katmamdan mı oldu bilmiyorum da düzelir inşallah çok dökülüyor :18:

kızlar bu sorunun tek çözümü var anlata anlata dilimde tüy bitti ama gene yazacağım. sülfatsız şampuan kullanacaksınız bu kadar basit. şampuanlardaki sülfat ve tuz saçı yıpratıyor siz kafanıza ne sürerseniz sürün, sülfatlı şampuanları kullandığınız anda ne var ne yok silip süpürüyor, geçtim bakımı kullanılan ürünü, saçın kendisini de götürüyor, sonuç,
cansız yağlı kepekli uzamayan dökülen saçlar. sülfatsız şampuanları kullanın bütün sorunlarınızdan kurtulursunuz...

Çam terabentini ne kadar katayım şampuana 400 ml e aldım ama bilemedim ne kadar katsam?

dışarıdan kattığınız ürün oranı % 3 ü geçmesin yani 400 ml şampuana 12 gr falan koy maksimum. ama hep söylediğim gibi, aradığınız derman sülfatsız şampuanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…