O gün geldi...😭

Mcz09

Meleğim abi oldu 😢 F🕊M🤲👶
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
6.071
9.420
198
Yazmıcam dedim ama olmuyor. Şimdi kızan olacak artık yeter diyen bende biliyorum ama olmuyor valla olmuyor. Akşam olunca çöküyor hüzün. Evet dua ediyorum her an. İnanıyorum bir daha nasip olacak.
Daha büyük evlatlarını kaybedenler var evet.Ben sanki yıllardır birlikte yaşadığım birini kaybetmiş gibiyim. Bir iki hafta hissettiğim tekmelerden başka anımız olmayabilir evet ama sanki her yerde herşeyde bir anımız varmış gibi. Pencereyi kapatıp perdeyi çekince duvarlar üstüme geliyor. Yalnızlığıma ilaç olacaktı bebeğim.

Hamileliğimi öğrendikten sonraki ilk kontrolde elime verilen ultrason kağıdında tahmini doğum 10 mayıs yazıyordu.
Ben bugünü böyle hayal etmemiştim.Mayıs benim ayım olacaktı oğlum bayram şekeri olacaktı bize.
Normal insanlar gibi günüm gelince gidecektim hastaneye. O sancıları karşılayacaktım , hastane odasını süsleyecektim.
Kendi ellerimle kapı süsü, hediyelikler yapıcaktım bugün için. Doğumdan sonra o hiç bilmediğim mis kokusunu içime çekicektim. Çok şükür diye mutluluktan ağlardım belkide. Anne olucaktım ben 4 yıllık hasretim bitecekti. Eve dönüşte çekirdek aile olucaktık. Hep söylüyorlardı doğduğunda yorulacaksın uykusuz kalacaksın. Ben bebeğim için uykusuz kalacaktım,sıcak çayın tadını unutup oğlum uyurken yüzene dalıcaktım. En güzel yemekten daha çok tat verecekti onu sevmek oynamak.
Bunlar gibi bir sürü hayalim vardı işte.
Ama şimdi...
Battaniyenin altına kafamı sokmuş en damarından bir şarkı dinliyorum ağlaya ağlaya... Ne zormuş YARIM KALMAK,YARI YOLDA KALMAK...
Daha yazılacak o kadar çok şey var ki...
Çok üzgünüm çok özledim bu hikaye böyle bitmemeliydi. İsyan değil bu çaresizlik... içimin yangını sönmüyor bir türlü.

Allah ım kimseye evlat acısı vermesin hiç bir anne baba ağlamasın.
Çok zorr çok...

Allahım sabır versin canım

Başını sağ olsun ama sürekli bu şekilde konular açarak hem başkalarının acılarını hem de kendi acınızı diri tutuyorsunuz.
Lütfen kendinizi böyle harap etmeyin...

Allah sabır versin

Balim lutfen yanlis anlama bir destek alsan cunku durumun gercekten agir biir depresyon bak bugunlerin guzel hurmetine inan hersey allahtan olumdr yasamda allahin taktiri

Allah yüreğinin acısını dindirsin. sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. yeter artık diye kızan olacağını sanmıyorum, hemcinsiz ve hiçbirimiz acımasız değiliz. insanlar kimseyle konuşamadıklarını konuşuyor burda burası onun için var. belki gün içerisinde böyle çökmüş değilsindir ama akşam olunca insana geliyor o hüzün. yalnız kaldığında kaplıyor o acı kalbini. yaz, yaz ve dök içini. hiç tanımadığın birinden aldığın bi dua belki senin yüreğine su serper. o duayla fatih’i unutturmayan ama acısını dindiren evladın olur. ahh yüreğim acıyor senin yazdıklarını her okuduğumda

Balim lutfen yanlis anlama bir destek alsan cunku durumun gercekten agir biir depresyon bak bugunlerin guzel hurmetine inan hersey allahtan olumdr yasamda allahin taktiri
İnanıyorum çok şükür. Elimden birşey gelmiyor geçmiyor.

Rabbim yeniden nadip etsin insalahh mubarek gecede icten dua ediyorum fakatttt gercekten geçmişini birak artik dogmamiş bebegin icin bu kadar yas allahın gucüne gider...tabiki o da can dı oda evlatti eyvallah ama ama işte...
Önüne bakki gelecek sana güzellikler getirsin

Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz. Ama bu kadar yıpratmayın kendinizi.

Niye kizalim canim acilar paylastikca azalir. Bence bi psikologla gorus sana iyi gelecektir

İnanıyorum çok şükür. Elimden birşey gelmiyor geçmiyor.
Belki bunu tek basindan ustesinden gelemediginden olmasin esinle bir konus belki psikayatri uzmanindan bir destek alabilir bak bu gayet normal bisey ben annemi kaybettimmm hemde annein olumu oylr kalp tansiyon kaza hastalik degil olumi cok kotydu dogumuma gunler kala oldu ben bebegimin dogmasima bile.sevindmedim lousa ve o aci beni maf etti boyle olmayackti gittim bir doktora guzelce konustum anlattim ve ilaca basladik sonra ilaci kendim biraktim dedim ki aslinda ben ustesinden gelrimmm herseyin ve sonuc iyi sayilirim sende oyle olmaya clis gayret et

Bugun esimle bu konuyu konustuk. Dedik birbirimize cocuk olsaydi birimizden biri vefat etseydi o zaman ne olur diye. Allahin bi bildigi var demek ki. Lutfen dogmamis cocugun bu kadar yasini tutma. Allah vermesin yas yasi getirir her zaman

gündüz sürekli bir şeylerle uğraşıyorum sürekli. Odaklanamıyorum hiç bir şeye. Gecesi gündüzü aynı.yazmak için var burası ama her şeye muhalefet oluyorlar. Hemcinsiz bazılarımızla acımızda aynı. Ama yaşadığımız yerler etrafımızdakiler aynı değil. Ben anlatamıyorum kimseye. İi sanıyorlar değilim ama bende istemez miyim eskisi gibi olmayı. Ya insanın evcil hayvanı yada sokaktaki herhangi bir hayvan bile ölünce insan üzülüyor e oda benim canım. Öldü demek nasıl zor oluyor soranlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…