- 5 Aralık 2007
- 166
- 0
- 46
- Konu Sahibi sevdalxixm78
o cok sevdığınız gıdıyo herşey bıtıyo ama son bı şansınız var kulağına eğildiniz son defa ne derdınız acaba kızlar bu son şansı nasıl hangı kelımeyle değerlendırırsınız:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakettin bunu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!derdim
seni çok seviyorum gitme sensiz yaşayamam beni bırakma seni çok seviyorum derdim kutlarım canım snı cesaretınden bende derdım ya cok sevıyosam son bı şansımda olsa hıçbışey yaşanmamış gıbı gule gule dıyemem yalvarmam ama son defa senı sevıyorum derdım:asigim:
seni çok seviyorum gitme sensiz yaşayamam beni bırakma seni çok seviyorum derdim
kutlarım canım cesaretınden.bende derdım ya.cok sevıyosam ve son bı şansımda varsa asla yalvarmam ama sondefa bı senı sevıyorum derdım:asigim:
αxі;2214812 .!.:Cesaretle ne alakasi varki gidene seni seviyorum demenin bence hic bir faydasi yok helede yalanlar riyakarliklar ihanet vs varsa ALLAHindan bul bence en güzeliCADIARZU
ne denılceği herkese gore değişir cesaretle ne alakası var demışsın.bence var.bırıncısı gıden kışıye bu kelımeyı soylemek cesaret işi.daha cok gururunu yenmek.ikinciside burda arkadaş kadar herkes acıkyureklılıkle solemek istemeyebılır.