• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o da benden hoşlanıyo mudur???

papatya1992

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
20
0
16
İstanbul
Yaklaşık bir aydır falan tanışıyoruz.aynı fakültedeyiz ama okuldan tanışmıyoruz.aynı memleketteniz biz bi derneğimiz var ve orda gençlik kolları kurmaya çalışıyoruz şu an.bizi bunun için o topladı.ilk olarak facebooktan iletişime geçti benle.daha sonra başka insanlarla toplantılar falan da yaptık.konuşmaya başladığımız ilk günden beri çok yakın konuşuyo.her gün sabah uyanıyo günaydın diye mesaj atıyo gece uyuyana kadar mesajlaşıyoruz.acaba herkesle mi bu kadar konuşuyo diye merak etmiştim ama bi arkadaşımızın yanında en çok ebruyla (adım ebru) konuşuyorum ona yazarken arada bazen birileri oluyo sadece onları da kısa kesiyorum dedi.konuşurken canım diyo hep.tatlım diyo.geçen gün onunla yine bi toplantıya gittik ve beni eve kadar bıraktı.ben ondan bikaç gün önce beraber bi yere gidickken moralim çok bozuk olduğu için ekmek zorunda kalmıştım.eve bırakırken o gün neden moralimin bozuk olduğunu sordu.söylemek istedim.defalarca sordu.defalarca söylemem dedim.sonunda trip atmaya başladı bana hiç konuşmadı.ona iyi ki sevgilin yok çok çektirirsin sen kıza falan dedim.bu kadar trip atınca dayanamadım eve gidince o gün neden moralimin bozuk olduğunu anlatan bi mesaj attım.sonra konuşmaya başladık tekrar.bu arada sevgilim olsa ona hiç trip atmam falan dedi.olunca görürüz canım dedim.senle deneyelim :P dedi.pek ciddiye almadım ben,ben deneme tahtası mıyım diye cevap verdim.daha sonra biz onunla ve ortak bi arkadaşımızla konuşurken konu açılınca bugüne kadar hiç sevgilim olmadı,istemiyorum kafam rahat ne gerek var ben 24yaşında biriyle tanışırım biraz çalışırım ev araba falan alırım 27yaşında evlenirim demişti.bugün bunu konuştuk bence yanlış düşünüyosun hazıra konunca değeri olmaz,herşey beraber alınmalı dedim.gel o zaman senle ev araba alalım dedi yanlış anlamış gibi görünmemek için ben araba sevmemki cnm yürümeyi severim diye cevap verdim.nese o konu biraz daha konuştuktan sonra kapandı.sonra bugün bi arkadaşımla mesajlaşırken yanlışlıkla aşkım yazmışım.bunu ona da söyledim.kime yazıcaktın ki aşkım diye dedi.ben de sana yazıcaktım da yanlışlıkla ona yazmışım :P dedim öylesine.vaaayyy deyip gülücük işareti koymuş sonuna.daha sonra 1,5yaşındaki kuzenim burda onunla aşkım diye konuşuyodum mesajı da o sırada yazdım kafam karışmış diye açıkladım.hmm anladım canım yazmış sonuna da üzgün surat koymuş.o surat niye diye sordum.boşver cnm diye cevap verdi.mesajlaşırken sanki hoşlanıyomuş gibi duruyo ama ne biliym görüştüğümüzde falan benden hoşlandığını belli eden bi bakış bekliyorum ama o bakışı göremiyorum bi türlü.ya da ben anlamıyorum bilmiyorum.sizce hoşlanıyo mudur benden??

kesinlikle hoslaniyor.zamana birak.agirdan al.degerini bilsin.icimden bir ses guzel bi iliski yasayacaginizi soyluyor.boyle bir sey olursa mutlaka bana bildir :-):-)

kesinlikle hoslaniyor.zamana birak.agirdan al.degerini bilsin.icimden bir ses guzel bi iliski yasayacaginizi soyluyor.boyle bir sey olursa mutlaka bana bildir :-):-)

ayy çok teşekkür ederim biraz umut verdin bana :D ben de acele etmek istemiyorum zaten,arkadaşıma anlatıyorum ona kalsa hemen itiraf et diyo ama öyle hayatta yapamam zaten :D şu an güzel vakit geçiriyoruz bi süre böyle devam edelim biraz daha tanıyalım birbirimizi ondan sonra o da hoşlanıyosa benden inşallah güzel şeyler olur :D

Son düzenleme:
Back