O çocukları sana degişmem ne demek

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.177
173
Gece gece saçma bi konu oldu ama ..
simdi mesajn onceside var da bu kısımı anlayamadım

" Ben gene sana bisi demiyorum ama bunu yapma Ben o çocukları sanada degismem yanlış anlama " ne demek bu ne anlatmaya calısmış bu cümlede 🤔

Yani bence çocukları senden daha cok önemsiyorum demek çocukları seninle asla değişmem bir değilsiniz demek sevgi olarak... Ama seni çocuklara asla degismem deseydi seni daha cok önemsiyorum anlamına gelirdi cümlenin başındaki özne kimse o önemli bence ben bunu anladım :KK16:

Yani bence çocukları senden daha cok önemsiyorum demek çocukları seninle asla değişmem bir değilsiniz demek sevgi olarak... Ama seni çocuklara asla degismem deseydi seni daha cok önemsiyorum anlamına gelirdi cümlenin başındaki özne kimse o önemli bence ben bunu anladım :KK16:
Dimi bende aynen böyle anladım. 2 saattir şöyle dese bu anlamdı diye düşünüp duruyorum. Büyük bi tartışma sonrası söyledi zaten. Beni cok kırdın vs diyerek başladı mesaja. Demek bunu demiş. :KK51:

Bu benim fikrim belki tam tersi de olabilir ara bozmuş gibide olmim aman :KK48:

Demek istenen; sen daha değerlisin seni değişmem onlara, bunu bil ve sorun çıkarma.
Ama dil becerisi bayağı zayıf...

İki kapıya da çıkar bu cümle.
Onları sana değişmem onlar daha değerli.
Onları sana değişmem sen daha değerlisin :D
O ne saçma anlatım be!

Evet genelde de bayağı zayıf maalesef☺
😂
Mesajın öncesini yazsanız belki tam anlam çıkarırız.

Benim çıkarırım şu oldu, bir arkadaş çevresi var ve siz rahatsızsınız görüşmesinden.
O da kendince açıklama yapıyor iyisin hoşsun ama yapma bunu, sen daha değerlisin bil ama kapat konuyu karışma çocuklara gibi susturuyor.

Kim atti bunu ki cnm aynen olaylari yada msjn basinu bilmeynce kopuk bi yorum yapmis olunur burdan bi sonuc cikmaz bnece

😂
Mesajın öncesini yazsanız belki tam anlam çıkarırız.

Benim çıkarırım şu oldu, bir arkadaş çevresi var ve siz rahatsızsınız görüşmesinden.
O da kendince açıklama yapıyor iyisin hoşsun ama yapma bunu, sen daha değerlisin bil ama kapat konuyu karışma çocuklara gibi susturuyor.
Evet bu konudan tartışma çıktı güven konusuna döndü, ama eşim kendi çocuklarımıza getirdi konuyu, bi kaç gün önce benzer bi konu geçmişti aramızda işte çocuklarını eşinden daha çok seviyor sevilir hiç bi zaman bir olmaz vs gibi şeyler söyledi ve benimde kırıldığımı düşündü o gün ben ona katılsam da 😊

Evet bu konudan tartışma çıktı güven konusuna döndü, ama eşim kendi çocuklarımıza getirdi konuyu, bi kaç gün önce benzer bi konu geçmişti aramızda işte çocuklarını eşinden daha çok seviyor sevilir hiç bi zaman bir olmaz vs gibi şeyler söyledi ve benimde kırıldığımı düşündü o gün ben ona katılsam da 😊
valla ne desem bilemedim:))
Eşinize bolca kitap okutun ki kendini düzgün ifade edebilsin, sizin beyninizi bir de bunla kurcalamasın😂
Ben hala anlamadım çünkü, eğer kendi çocuklarınızsa mesele benim çıkardığım anlamda söylemiş olamaz, olmamalı.
Diğer türlüyse zaten saçma yani söylemeye ne gerek var😂

valla ne desem bilemedim:))
Eşinize bolca kitap okutun ki kendini düzgün ifade edebilsin, sizin beyninizi bir de bunla kurcalamasın😂
Ben hala anlamadım çünkü, eğer kendi çocuklarınızsa mesele benim çıkardığım anlamda söylemiş olamaz, olmamalı.
Diğer türlüyse zaten saçma yani söylemeye ne gerek var😂
Mesajın devamında "Onun İcin tek bırakmıyorum dıe düşünüyosan yanlış.." durun simdi toplayıp yazcam suraya, olmadı çarpar bölerim :KK53:
Bana herşey de ters konuşuyosun Ben gene sana bisi demiyorum ama bunu yapma Ben o çocukları sanada degismem yanlış anlama. Onlar İcin tek bırakmıyorum dıye düşünüyosan yanlış düsünüyosun."
Bence de biraz kitap okusa iyi olcak :KK51:

Back
X