• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

allahımmmmm allahım ben bu kocamı neden bukadar çok seviyorum yaaa manyak oldum onun yüzündennn....kafamçokkarıştı

seviyorum uleennnnnn:içelim:

miniğim ne güzel işte ısıtmışlardır birbirlerini..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

valla bende önermiyorum kışı evlenecek olanlara donuyorsun gerçekten:roflol::roflol::roflol:
miniğim ben 2002 de evlendim senden 1 sene önde oluyorum galiba
ah yaşlanıyoruz yaaa miniğim:delphin:
bak bende dişte kalmadı artık:gitme:

günaydın kocişlerinin güzelleri

ben sebebi hayatımı işe gönderdim hemen buraya kahvaltı bile yapmadan kaydirigubbakcemile3

bizde eşimle 2003te çıkmaya başladık ,hemen evlensek 8 sene olcakmış bizimde

mayısta 2. evlilik yıldönümümüz Allah izin verirse opuyorumnanaktan
bizde haziranın 21 de 2 evlilik yıldönümümüz olacak ama ben yanlız gireceğim o tarihte eşim askerde olacak

tek değilsin canım
benim kocişte çalışıyo...bende burdayım :hulya:

iyiyim mihribancım sen nasılsın?

temizlik yapıyorum bende ,açtım müziği oynaya eğlene
zemuszemus kaydirigubbakcemile3

bizde haziranın 21 de 2 evlilik yıldönümümüz olacak ama ben yanlız gireceğim o tarihte eşim askerde olacak

birlikte daha çok yıldönümleri geçirirsiniz inşallah

bu senelik böyle olcak artık :teselli:

iyiyim mihribancım sen nasılsın?

temizlik yapıyorum bende ,açtım müziği oynaya eğlene
zemuszemus kaydirigubbakcemile3

birlikte daha çok yıldönümleri geçirirsiniz inşallah

bu senelik böyle olcak artık :teselli:

kolay gelsin sana canım
bende temizlik yaptım az öncede peynirli börek yaptım
şimdilik işim yok bir bakıyım topiğimize dedim ama kimseleri bulamadımaklinialirimsmile

oyyyyyyyyyy almazmıyız canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hemde bizim için askerlik yapan biz rahat uyuyalım diye oralarda bekleyen mehmetciğimizin biricik aşkını yalnız bırakırmıyızzzz
gel bitanem gel söyle
allah kavuştursun canım inşaallah tez zamanda
hoşgeldin aramızdaa.s.a.s.a.s.a.s.

saol canm amin inş bu topık cok güzlmiş moral oluyo banada ne güzel hoş geldim sefa geldim inş....:asigim:

selam canlarım benim
dün sitemizde bir cenaze vardı oraya baş sağlığına gittim bekarken oturduğumuz bloktanki karşı komşumuzun kızı 27 yaşında gencecik kızcağız daha 3 4 senelik evliydi
mide kanserinden vefat etmiş oraya gittim baş sağlığına geldim başıma ağrılar girdi dünden beride toparlayamadım kendimi mal gibi dolanıyorum
evde kızlarda sıkıldılar eşimde dolaşalım diye dışarı çıkardı hasta haliyle bizi kızları parkta eğlendirdik alışveriş merkezinde hava dehşet soğuktu çıkılacak gibi değildi ama iyi geldi azcık dağıldı kafam
yemeklede uğraşmayalım gidince dedi yemek ısmarladı birde aşkım bize şimdi geldik küçük cadı arabaya sızdı büyüğüde yatırayım az kafa dinleyim diyorum çay koydum sizlere bakayım dedim
herkesler iyidir umarım canlarım
rabbim hepimizi eşimize çocuklarımıza bağışlasın inşaallahhhhh
sevginin kıymetini bilmeyenlerede geç olmadan bildirsin
aşk dolu topiğimize hiç acı yaşatmasın inşaallahhhhhh
herkese iyi akşamlar diliyorum güzel aşk kadınları;)

Miniğim AMİİİN inşaallah canım..Rabbim yaşatmasın..
Sevdiklerimizin,sahip olduklarımızın değerlerini kaybetmeden bilmeyi ve şükretmeyi unutmamak gerekiyo canıma.s
İyi yapmışsınız,eşinde sağolsun bak kafanı dağıtmak için çıkarmış seni...
Allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun canım benim...
Aşk hatunları:asigim: hepinizi öpyrm iyi akşamlar opuyorumnanaktan

selam canlarım benim
dün sitemizde bir cenaze vardı oraya baş sağlığına gittim bekarken oturduğumuz bloktanki karşı komşumuzun kızı 27 yaşında gencecik kızcağız daha 3 4 senelik evliydi
mide kanserinden vefat etmiş oraya gittim baş sağlığına geldim başıma ağrılar girdi dünden beride toparlayamadım kendimi mal gibi dolanıyorum
evde kızlarda sıkıldılar eşimde dolaşalım diye dışarı çıkardı hasta haliyle bizi kızları parkta eğlendirdik alışveriş merkezinde hava dehşet soğuktu çıkılacak gibi değildi ama iyi geldi azcık dağıldı kafam
yemeklede uğraşmayalım gidince dedi yemek ısmarladı birde aşkım bize şimdi geldik küçük cadı arabaya sızdı büyüğüde yatırayım az kafa dinleyim diyorum çay koydum sizlere bakayım dedim
herkesler iyidir umarım canlarım
rabbim hepimizi eşimize çocuklarımıza bağışlasın inşaallahhhhh
sevginin kıymetini bilmeyenlerede geç olmadan bildirsin
aşk dolu topiğimize hiç acı yaşatmasın inşaallahhhhhh
herkese iyi akşamlar diliyorum güzel aşk kadınları;)

amin miniğim Allah korusun

başınız sağolsun canım :teselli:

Sevgicim hoşgeldin canım..a.s.
Allah kavuştursun bitanem...sen buraya takıl,hasreti masreti unutursun canım:sm_cool:
Burdaki karular azgunmu azgun,kaççukmu kaççuuukdelikafadulden

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam şekerler
nabersiniz?
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum canlarım gününüz aydın olsun inşaallahhhhh
aşk yakanızdan düşmesin:))
muckkk sizleri seviyorum şekerciklerimmmmmm

merhabalar arkadaşlar..
miniğim başınız sağolsun zor gerçekten gencecikmiş allah gerıde kalanlara sabır versın...
kahvaltıya mısafirim var öğleden sonra görüşürüz...

Back