• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

pazartesı sendromumu yasıyoruz sekerlerr
kocıslerı unuttuk sanırım kımsecıkler ugramamıs topıgımıze
bende kacıyorum ders bası yapayım artık kızları yatırayımda
opuyorum hepınızı yafrular kolaylıklar dılıyorum herkesleree

merhaba hanımlar
bugün çok geç uyanmışım
kahvaltı yapıp kk ne uçtum kaydirigubbakcemile4bütün işlerim duruyo ama burayada uğramasam elim bir işe varmıyo ne yapıyım:utangac:
herkese güzel bir gün diliyorum öpüldünüzzzzzzzzza.s.a.s.a.s.a.s.

pazartesı sendromumu yasıyoruz sekerlerr
kocıslerı unuttuk sanırım kımsecıkler ugramamıs topıgımıze
bende kacıyorum ders bası yapayım artık kızları yatırayımda
opuyorum hepınızı yafrular kolaylıklar dılıyorum herkesleree

kolay gelsin miniğim.bugünleride atlatırsan inşallah sınavdan sonra rahatsın artıkyerimseniben

SELAM HANIMLARR a.s.
BEN DEMEYEYıMDE KıM DESıN O BENıM SEBEBı HAYATIM DıYEE :asigim:
Akşam yürüyüşe çıktık kocişimle hamileyim diye yürüyoruz bir haftadır
3 tane köpeğin kavgası arasında kaldık bi ara şaşırıp bize döndüler benim kocişim hemen beni arkasına çekti sper etti kendini ALLAH'tan araba geçi yanımızdan köpekler o sinirle onun arkasına takılıp gittiler
kuzum benim bide beni sakinleştirmeye uğraştı.
Geçen sene bi arkadaşında başına geldi eşi çocuğu eve giderken köpek saldırmış eşi kaçıp gitmiş bu yavrum çocukla kalmış hemen aklıma o geldi :oklava:
Çok şükür kazasız belasız atlattık.

SELAM HANIMLARR a.s.
BEN DEMEYEYİMDE KİM DESİN O BENİM SEBEBİ HAYATIM DİYEE :asigim:
3 tane köpeğin kavgası arasında kaldık bi ara şaşırıp bize döndüler benim kocişim hemen beni arkasına çekti sper etti kendini ALLAH'tan araba geçi yanımızdan köpekler o sinirle onun arkasına takılıp gittiler
Geçen sene bi arkadaşında başına geldi eşi çocuğu eve giderken köpek saldırmış eşi kaçıp gitmiş bu yavrum çocukla kalmış hemen aklıma o geldi :oklava:

selam canım
arkadaşının eşi ne acayip insanmış bırakmış kaçmış :1shok:
bi kez sevgiliyken bizde gece kampüste yürüyoduk eşimle yağmur var şapkaları da takmışız
abartmıyorum 10 tane belki daha fazla köpek takıldılar peşimize
aklım gitti benim ama kocişçim benden cesaretli davranmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3
neyseki havlayıp saldırmamışlardı bize, takılmışlardı sadece peşimize

SELAM HANIMLARR a.s.
BEN DEMEYEYİMDE KİM DESİN O BENİM SEBEBİ HAYATIM DİYEE :asigim:

geçmiş olsun canım
arkadaşının eşinede çok şaşırdım yani:1shok:
nasıl erkekmiş o öyleÇok üzgünüm çoook
hangi erkek olsa eşini ve çocuğunu korur.benim kocamda köpekten çok korkar ama böyle bir durumda beni ve kızlarımı bırakıp kaçacağını hiç sanmıyorum:1no2:
kolaysa kaçsın bakalım ben onu ne yaparım:mymeka:asıl köpekten değil benden korksun:roflol::roflol::roflol:

Selam kızlar nasılsınız. Ben ölüyorum yorgunluktan -tatlicadiarzu- sabahtan beri temizlik yapıyorum şimdi bitti. kafamçokkarıştı Daha yemek yapacağım ne yapacağım onuda bilmiyorum, ooff oofff yemeği düşünmek yapmaktan daha çok yoruyo beni. :uhm:
Neyse hepinizi öpüyorum byyee a.s.

Selam kızlar nasılsınız. Ben ölüyorum yorgunluktan -tatlicadiarzu- sabahtan beri temizlik yapıyorum şimdi bitti. kafamçokkarıştı Daha yemek yapacağım ne yapacağım onuda bilmiyorum, ooff oofff yemeği düşünmek yapmaktan daha çok yoruyo beni. :uhm:
Neyse hepinizi öpüyorum byyee a.s.

kolay gelsin sana canım
öyle valla ne yapacağını düşünmek insanı daha çok yoruyo.özelliklede benimki gibi eşin yemek seçiyosa:jeyyar:
ah bu dertden bende muzdaribim ah:çok üzgünüm:

kolay gelsin sana canım
öyle valla ne yapacağını düşünmek insanı daha çok yoruyo.özelliklede benimki gibi eşin yemek seçiyosa:jeyyar:
ah bu dertden bende muzdaribim ah:çok üzgünüm:

ben bugün eşimin hayatta itiraz edemiceği bi yemek yapıyorum, et pişiriyorum etobur kocama
hergün annem derdi ne yemek yapayım, off anne derdik ne istiyosan onu yap, yapınca da yemezdik beğenmediğimiz yemek olunca
kocalar çıkartıyo şimdi acısını :oklava:

ben bugün eşimin hayatta itiraz edemiceği bi yemek yapıyorum, et pişiriyorum etobur kocama
hergün annem derdi ne yemek yapayım, off anne derdik ne istiyosan onu yap, yapınca da yemezdik beğenmediğimiz yemek olunca
kocalar çıkartıyo şimdi acısını :oklava:

canım hadi sen bekarlığında yemek seçmişin bende o da yoktu.annem ne pişirdiyse onu yedim.hiç yemek seçmedim annemi yormadım ama yinede şimdi kocam acısını çıkarıyo:jeyyar:

hanımlar yarın kızlarımla birlikte annemin yanına gidiyorum.
bir hafta yokum haberiniz olsun istedim
iyi geceler öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.
beni de özleyin emikaydirigubbakcemile3

000211vt2.jpg

günaydınnnnnnnn
hayırlı sabahlarrr ve harika birgün geçirmemiz dileğiylee

Günaydın..
Günaydın; benim viran gönlümün sultanı,
Günaydın; dost bağımın gonca gülü,
Günaydın; Süreyya yıldızım,
Günaydın: ay yüzlüm,
Günaydın; canımın cananı,