doğum yapmama daha 2 hafta var biliyordum,en son kontrole gittiğimde doktorum açılma var yarın sabah doğuma geliyosun dedi çok şaşırdım bi anda şok oldum ağlamaya başladım,hemen eve geldik çantam hazırdı ama yine kontrol ettim inanmıycaksınız ama üstten bi temizlik bile yaptım evde ne olur ne olmaz die :) o gece hayatımda uyumadıım kadar rahat uyudum sabah erkende kalktım abdest aldım namaz kıldım dua ettim ve doğuma gittik.hastaneyue girmeden hastanenin yanında bi çay bahçesinde oturduk biraz heyecandanmı korkudanmı ne miğdem çok bulanıyodu açık hava ii geldi kalbim durcaktı sanki yok böyle bi heyecan,neyse girdim doğumhaneye,sancım yok suyum gelmedi kanama yok ama 5 santim açılmıştı.ebe suyumu patlattı sonra serum falan verdiler suni sancı daha sonra bi kaçtane iğne yaptılarrahim iyice açıldı beni biraz yürüttüler falan en son bi iğne yaptı ebe hemen çatala çıktım doktorum geldi ben bağırıyorum yanıma bi annem geliyor bi yengem neyse çıkardılar annemleri doğum haneden ben ağlamaktan bi hal oldum çatala çıktım 10 dk sürmeden doğum gerçekleşti bende yeniden doğdum sanki böyle bi huzur ve rahatlık hiç yaşamamıştım 2.700gr doğdu kızım.dünyanın en güzel şeyi doğum yapmak normal doğum hiç kimse korkmasın ben yaptıysam herkes yapar..şimdi bebeğim 3 aylık canım kızım çok seviyorum herşeyim oldu rabbim herkese nasip etsin inş.