• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o benim dünyammmmmm..

esmerlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
137
2
96
İstanbul
doğum yapmama daha 2 hafta var biliyordum,en son kontrole gittiğimde doktorum açılma var yarın sabah doğuma geliyosun dedi çok şaşırdım bi anda şok oldum ağlamaya başladım,hemen eve geldik çantam hazırdı ama yine kontrol ettim inanmıycaksınız ama üstten bi temizlik bile yaptım evde ne olur ne olmaz die :) o gece hayatımda uyumadıım kadar rahat uyudum sabah erkende kalktım abdest aldım namaz kıldım dua ettim ve doğuma gittik.hastaneyue girmeden hastanenin yanında bi çay bahçesinde oturduk biraz heyecandanmı korkudanmı ne miğdem çok bulanıyodu açık hava ii geldi kalbim durcaktı sanki yok böyle bi heyecan,neyse girdim doğumhaneye,sancım yok suyum gelmedi kanama yok ama 5 santim açılmıştı.ebe suyumu patlattı sonra serum falan verdiler suni sancı daha sonra bi kaçtane iğne yaptılarrahim iyice açıldı beni biraz yürüttüler falan en son bi iğne yaptı ebe hemen çatala çıktım doktorum geldi ben bağırıyorum yanıma bi annem geliyor bi yengem neyse çıkardılar annemleri doğum haneden ben ağlamaktan bi hal oldum çatala çıktım 10 dk sürmeden doğum gerçekleşti bende yeniden doğdum sanki böyle bi huzur ve rahatlık hiç yaşamamıştım 2.700gr doğdu kızım.dünyanın en güzel şeyi doğum yapmak normal doğum hiç kimse korkmasın ben yaptıysam herkes yapar..şimdi bebeğim 3 aylık canım kızım çok seviyorum herşeyim oldu rabbim herkese nasip etsin inş.

ne güzel hayırlısıyla almışsınız kızınızı kucağınıza.sağlıklı nice uzun yıllar dilerim yavrunuzla.
darısı başıma....

allah analı babalı büyütsün
canım bende senin gibi bir doğum geçirmiştim ilk hamileliğimde
ne hamilelikte ne de doğumda sancı ağrı nedir bilmedim 10-15 dakkika doğdu oğlişim
şimdi ikinci hamileliğim inşallah herşey önceki doğumda ki gibi kolay olur
sağlıklı mutlu uzun bir ömür geçirin evladınız ve eşinizle birlikte inşallah

Ayy ne gÜzel ya bu kadar gÜzel anlatınca hemen doĞursaım gelıyo yaaaa

ınsallah benımd eole olur ya bıras korkuyoru ama ıllada normla ıstıyorum 8aya baslıyoruz bakalım ne dıyecek dr umuz :) allah analı babalı buyutsun bebegınızı :)

allah analı babalı büyütsün
canım bende senin gibi bir doğum geçirmiştim ilk hamileliğimde
ne hamilelikte ne de doğumda sancı ağrı nedir bilmedim 10-15 dakkika doğdu oğlişim
şimdi ikinci hamileliğim inşallah herşey önceki doğumda ki gibi kolay olur
sağlıklı mutlu uzun bir ömür geçirin evladınız ve eşinizle birlikte inşallah

inşallah benimde tek korkum eyer ikinci doğumumda böyle olmassa die ama inşallah olur inşallah sizinde aynı şekilde olur gerçekten çok güzel bi duygu ya oanı hiç unutamıyorum tekrar tekrar doğum yapasım geliyo valla:) rabbim herkese böyle doğumlar nasip etsin ama doktorumun ve ebemin çok faydası oldu onlar sayesinde çok kolay doğum yaptım ikincidede kesin onları bulucam nerde olursa olsun allah onlardan razı olsun:)

benim biraz dikişim vardı ama o heyecan ve mutlulukla sormayı unuttum kaçtane die ,inanın arkadaşlar dikişler doğum yapmaktan daha zor ama 10 gün bile sürmüyo iileşmesi.....

dıkıs ıstemıyorum ben 2 haftalık gebeyım sanırım suan suda dogum arıyorum ama ıstanbulda bulmaadım yaa

inşallah benimde tek korkum eyer ikinci doğumumda böyle olmassa die ama inşallah olur inşallah sizinde aynı şekilde olur gerçekten çok güzel bi duygu ya oanı hiç unutamıyorum tekrar tekrar doğum yapasım geliyo valla:) rabbim herkese böyle doğumlar nasip etsin ama doktorumun ve ebemin çok faydası oldu onlar sayesinde çok kolay doğum yaptım ikincidede kesin onları bulucam nerde olursa olsun allah onlardan razı olsun:)
canım doğumunu nerde yaptın doktorun kimdi?

hiç anlamıyorsun dikiş atılırken sonrasında ertesi gün biraz acıyo zaten ağrı kesicilerlew falan geçio yanında sana yardım edecek birisi olursa daha çabuk iyileşirsin emin ol ben doğumdan sonra eve geldim ve hep yanlızdım yardım eden biri yoktu kızımı kendim değiştirdim falan zorladım kendimi hep ondan biraz geç iyileştim

üsküdar yunus emre hastanesinde yaptım,doktorum nihan hanım selma nihan karakaya gerçekten tavsiye ederim hastanede doktorumda çok iyi

Back