• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o an öldüm öldüm dirildim

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
643
39
İstanbul
akşamüstü eşim geldi bebişimizle oynamaya başladı bende yemeği hazırlıyodum babalı oğullu kahkalar uçuşuyo oynuyolar birbirleriyle sonra sesleri kesildi birden içeri girdim ne göreyim bebğim nefes alamıyo gözleri kaydı eşime ne oldu birden diyerek kucağıma aldım bebeğimi kucağımda kafası düştü bayıldı.o an neler geçti aklımdan anlatamam dedim öldü nefes alamıyo gitti bebeğim titremeye başladım dizlerimin bağı çözüldü. eşim aldı hemen bebeği kucağımdan salladı banyoya koşup yüzünü yıkadı kendine gelir gibi oldu balkona çıkardık yavaş yavaş kendine gelmeye başladı içeri girdik tekrar bayıldı ama ben ağlıyorum bebğim ölüyo diye. hemen hastaneye gittik doktor baktı gülerken birden nefesi kesilmiş dedi iyice muayene etti bekletti bizi çok şükür evimizdeyiz şu an uyuyo bebeğim.hala gözümün önünden gitmiyo o hali kızlar çok kötü bir şey o an çok çaresiz hissettim kendimi ona birşey olursa ben nasıl yaşarım diyodum.Allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin.

çok gecmıs olsun canım gercekten cok uzuldum.sankı bıan ben yasadım o anı.allah korusun bebegını ve bızımkılerıde.
tekrar yasatmasın....

çok büyük geçmiş olsun canım.allah beterinden saklasın.allah bebeğini sana bağışlamış..allahhh uzun uzun ömürler versin.

çok sağolun kızlar Allah kimseye yaşatmasın.aklıma geldikçe sanki hala o anı yaşıyorum kucağımda yine bayılıyo. of çok kötü oldum yine

ayyy okurken sankı ben yasadım gozlerım doldu annelık boyle bısey ıste allah acısını yasatmasın yasayamam oglumsuz gecmıs olsun cnm sımdı butun gece aklından cıkmaz senın bende oglum ılk yataktan dusunce bısey olucak dıye hep kendıme kızdım vıcdan azabı cektım ya bısey olursa hep benım yuzumden dıe sabah kadar uyumadım annelık nasıl bısey ya bole sımdı annemı daha ıyı anlıyorum

ayh geçmiş olsn cnm yaa
çok zor bi gece geçirmişsin
neyseki düzelmiş
allah korumuşş meleğini =)

geçmiş olsun canım.. Allah evlatlarımızın acıları ile imtihan etmesin inşallah hiçbirimizi.. inşallah bir daha böyle üzülecek olaylar yaşamazsınız

ay cnm benım cok gecmıs olsun ya yerım ben onu nasıl eglenmıs delı tutup ısırcaksın heryerını bak bıdaha korkutuyomu:))

cok büyük gecmis olsun canim, Allah korusun hangimizin basina böyle birsey gelse bizde o an ne yapacagimizi bilemeyiz herhalde ...Allah yavrularimizin acilarini göstermesin bizlere.....

canım çok geçmiş olsun allah sana bağışlamış okurken ben çok kötü oldum seni tahmin bile edemiyorum .benimde bir kızım var allah evlatlarımızı bize bağışlasın rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor bişey düşüncesi bile beni çok kötü eder inşallah en kötü günün bu olur ve ailenle ömür boyu beraber sağlıkla mutlulukla neşeyle geçirirsin..

canım ya çok geçmiş olsun çok kötü oldum Allah korumuş bebişini

cokkkkkkkk gecmıs olsun okurken gozumde canlandı yasadıkların ne kadar korkunc allah hepımızın bebıslerını korusun onların acılarını yasatmasın bıze tekrar gecmıs olsun cok uzuldum allah korumus bebegını canım benım ya

yavrum keyifle gulerken iş açtı basına..bıdaha yasamamanız dıleğiyle

canım ya kıyamam çok geçmiş olsun..rabbim birdaha yaşatmasın..benim kızmdada küçükken oluyordu..çok zor o anı yaşamak...

gozlerim doldu yaninda o sahneyi yasadim sanki yarabbim bagislamis yavrunu gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun canım
napmak gerekiyormuş böle durumlarda bişi dedi mi doktor

Back