- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Benim görüştüğüm kisi de kardeşlerime 20 bin 25 binlik takildi /takilacak dedi belki dogrudur ama ben sadece kiz tarafi olarak 40 binin üstünde harcama yapacağımi düşünüyorum o da en az. Salon vs. Pahali çünkü bu devirde. Peki altin da almayacaklarsa bu oglan tarafi ne ise yariyor ben mi yanlış düşünüyorum bu elalemin altinlari beni yanlis yola mi sürükledi bilmiyorum
NedennnBu aileyi ben bir beğenmedim. Sen bu çocuğu geç bence
Neden mi cok geldi ondannnNeden dertlendiniz buna bu kadar takan takıyor bi şekilde işte
Öteki konuna baktım sana da takılsın istiyorsunNeden mi cok geldi ondannn
Babamın arkadaşının oğlu evlendi çok bilezik istediker babamlarda 4 5 arkadaş herkes bir bilezik aldılar sayı öyle tamamlandı ama insanları zor duruma sokmamak gerekDert değil de kafama takılan bir sey var yine bugün :)
Özellikle bu kriz durumunda düğünlerdeki altinlar yine göze çarpıyor. Maddi durumu iyi olan da kötü olan da eksik kalmiyor.
Mesela sosyal medyada bakıyorum kıza söz bilezigi takilmis sözde (10 bin)
Nisanda tekli altin kolye (5-10 bin)
Nisanda set (5-10bin)
Düğünde de yaklasik 30 binlik bilezik takilmis.
Çoğu kiz böyle.
Ne bileyim bu kadar şeyi insan nasil ister,nasil alinir bu devirde.
Peki bu durumlarin ic yüzü nedir?
Hic mi bozdurmuyorlar bu altinlari ne yapıyorlar aydinlatin nolur var mi çevrenizde
Öteki konuna baktım sana da takılsın istiyorsunbendr dünyayı gezmek istiyorum gezenler gerçek yerlerde mi geziyor acaba
Sen 40bin harcarken nisanlın ne kadar harcıyor merak ettim işin zor gibi
O yani mi daha ne yapacaktıZar zor 40 50 binlik takiyi takmayi kabul etti gibi. Bir de salon tutacak onlarin orda uygun ama salon. eve mobilya ve tv buzdolabı alacak o yani.
takan takıyor, ama 1 bileziklede bu işi geçiştirenler var...belkide sahtede olabilir, gösteriş olsun diye...Dert değil de kafama takılan bir sey var yine bugün :)
Özellikle bu kriz durumunda düğünlerdeki altinlar yine göze çarpıyor. Maddi durumu iyi olan da kötü olan da eksik kalmiyor.
Nisanda set (5-10bin)
Çoğu kiz böyle.
Hic mi bozdurmuyorlar bu altinlari ne yapıyorlar aydinlatin nolur var mi çevrenizde
Hickimsenin düğününde ne takılmış ne kadar takılmış diye bakmadım hiç hatta kendi düğünümde bile..çok tuhaf şeyler merak ediyorsunuz
Maddi gücü yüksek olan tanıdıkları takmıştır yani sahte olacak hali yok ya..
Valla bir tane bende de çıktı hangi uyanık taktı onu bilmiyorum da eşimin tarafıdır kesin))Ya o değil de benim abimlerin düğününde çıkmıştı öyle sahte bir bilezik
Valla bir tane bende de çıktı hangi uyanık taktı onu bilmiyorum da eşimin tarafıdır kesin))
Istisnalar var elbet
Toplamda 50 bin takı taktı eşim hiç birini de bozdurmadım bozdurmam da. Borcumuzda yok.Dert değil de kafama takılan bir sey var yine bugün :)
Nisanda set (5-10bin)
Çoğu kiz böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?