O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammmm esess canım ne oldu sanaa insallah cezzan uzun süreli digildir:26::26::26:

Topik bu gece çok sessiz 😞😞

heeyy merhaba :) valla rabbimden hayirlisi bekliyoruz kizlar yarin regl gunum her topige yazdim nerdeyse catlicam artik metalik tat var asiri yogun ve domatesten tiksiniyor gibiyim icini gorunce yiyemiyorum allahim insallah bebisim vardir

heeyy merhaba :) valla rabbimden hayirlisi bekliyoruz kizlar yarin regl gunum her topige yazdim nerdeyse catlicam artik metalik tat var asiri yogun ve domatesten tiksiniyor gibiyim icini gorunce yiyemiyorum allahim insallah bebisim vardir

Hoşgeldinnnn :) inşallah gelmez kırmızlar,umarım bu belirtiler hamişlik belirtileridir :)

Slm kizlar nasılsınız ben pek iyi degilim yine adet oldum rahim filminden sonra erken adet olan var mı dun aksam simsiyah gelmeye başladı bugun de kirmizi siyah karışık geliyor hani azalma olmadi olsaydi ust goruyom derdim ama cogaldi dune göre cok da umutlanmistim yine olmadi

adetine ne kadar var canımm kanal filminden sonra hamile kalan var
hakkkında hayırlısı olsun inşaalllahh

Hoşbuldum,bende iyiyim şükür.. İyi yaptın.bende işleri bitirip anca geldim

Hoşgeldin tatlımmmm nasılsın

iyiii cok sükür canım benimm nasıl olayımm sen nasılsınn
bu aradaa bu surup işe yaramıor ben de sinir tavann yine:26::26:

oooo herkez geliyor yavaş yavaş hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız bakemm ne var ne yok

iyiiiyiz canım cok sükür sen nasılsınn
ehh biz gece kusu oldugumuz içinn mesaimiz yeni başlıorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…