O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yap canım yapp sifa olsun sogan kürünü yapma baarii

bendeee yatsıyı kılmadımm unutyaa:26::26::26: kız bende aynı saat de yatıp 9 kalkıorıumm ne bu uyku

Yaparım artık birini :)) kıs 11.30 erken :)) bana kalsa 2 ye kadar uyurum ama biri gelir güler beni diye korkuyorum :)))

ay ben anlamadımm amaa nedior tamm

Yaparım artık birini :)) kıs 11.30 erken :)) bana kalsa 2 ye kadar uyurum ama biri gelir güler beni diye korkuyorum :)))

ayy ben gülmem kıss kınarımm uyu yaaa ne işin var bende uyurum da bilion apartmandakiler gelior cagırıorr hepsi erkencii arkamdan konusmasınlar die kalkıomm

aynen cnm öle de evın bereketı kaçıomus aslında erken kalkıp bereketı toplasak daha ii olurr ama .((( yapabılene

eveeet beni örnek alın bakımm

ayyy bu saattee ne okuolar acabaaa benim uykum geldii

ayy senin ki ap ayrı birseyyy kız ne işin var o saate kadarr yat uyuu
Kıs gelmiyor uyku napim,ama nasıl olduysa dün gece erken uyumuşum :)
aynen cnm öle de evın bereketı kaçıomus aslında erken kalkıp bereketı toplasak daha ii olurr ama .((( yapabılene

Evet öyle ama erken kalkincada aksam olmuyor .ben sabah namazına kalkıp bereketi azcık topluyorum..sonra tekrar cumba yatak :))

iyi de stres hormonnu nasıl engellıcezzz acebe... hap falan varsa kullanak barım :)

bilmem stres yapacak herşeyden uzak kalıcaksınz ..hayat şartları günümüzde zor ama ..takmayaın kafanıza bişeyi..bak benm bi yakınım 1 sene korunmuşlardı istememişlerdi yani çekme ile tabi ilaç flnda kullanmamaışlardı..sonra çocuk istediler olmuyordu doktora gititler enge lyok olmaması için..1-2 sene uğraşmış en son bi doktr demiş sebebi stres siz taktıkça odaklandıkça olmuyor akışına bırakın unutun filan demiş.gerçekten .doktor hatta demişki olmayacak o kadar sölim artık gidin demiş..olursa gel yanıma demiş..soğutmuş çocuktan onalrda olmayacak gibi davranmışlar zaten doktorda sert konuşmuş..4 ay sonra hamile kalmış şimdi 5 aylı kızları var DARISI SİZE OLSUN İNŞALLAH..

Kıs gelmiyor uyku napim,ama nasıl olduysa dün gece erken uyumuşum :)

Evet öyle ama erken kalkincada aksam olmuyor .ben sabah namazına kalkıp bereketi azcık topluyorum..sonra tekrar cumba yatak :))

gec kalkarsan tabi gelmess senin var bi düzensizlikk bak bu da yumişlerini etkilior olabilirr
ben yapıom ya aksamıı hemde masallahh bek güsel oluorr

benn yatıyorumm artık hepiniize ii gecelerr yarın görüşmek dilegiylee esen kalınn

ayy ben gülmem kıss kınarımm uyu yaaa ne işin var bende uyurum da bilion apartmandakiler gelior cagırıorr hepsi erkencii arkamdan konusmasınlar die kalkıomm

eveeet beni örnek alın bakımm

Benim komsular biliyor geç kalktıgımı,o yüzden 12 den önce çalmıyorlar zili :))))aman kıs boşver konuşursa konuşsunlar

öylede cnm evdeyız çalısmıyoruz beynımızın bı kenarında var iila kı o cıkıyo ortalıga engellemek mumkun deıl..zaten dıs etkenler ayrı bı dert... dıyorum ya acaba psıkıyatrıye gıtsek bu durumu duzeltcek bı hap verseler dusunmesek uyusak sadece ne bılım ..hayırlısı artıkın bakalım bu sene cok hamıle kalan kısıler duydum etrafımda bu sene bol bebıslı olucak bızde onlardan olucaz inşallahhhh

kısaca stresten üzüntüden uzak durmalısın diyor o zaman olabalir deniyor :)

stres benim diger adımm nasıl uzak dururumm herseye sinier olurum benn cok aceleciyimm dedigim dedigim zaman olacakk
olmadımı kıyamet kopuorr napımm annemin karnında bile beklememişimm
canım bekleriz sohbete her zaman tanısalım kaynasalım inşallaahh
ii gecelerr

sesli güldüm ..bende öyleyimdir dediğin gibi ama işte senin olamman için gerekli sebebin var bebeiş istyrsun sakin ol istersen psikologa git hatta yoga filan ne gerekyrsa aman ben onlara da pek inanmam da herifine söle bana hzuur ver mutlu et olur inşallah de..mızmız ol kapris yap ohh keyfine bak

Canim beni tarif ediyor gibisin dilim takma der gonlum unutmaz kafam unutmaz nereye baksam ne yapsam aklima düşüyor hele çocuk görünce cok fena oluyorum

yap canım yapp sifa olsun sogan kürünü yapma baarii

bendeee yatsıyı kılmadımm unutyaa:26::26::26: kız bende aynı saat de yatıp 9 kalkıorıumm ne bu uyku

masallahhh diyim basta kocamdan yana sıkıntım yok sorun bende o ne istersem yapar
sakınlestırıcı bi hap olmalı benim içinn cok sacma seylere bile kızabiliorum
hayırlısı canım inşaalllaah bir gün olur bizimde bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…