İçimi dökmek , sohbet etmek istedim biraz kısa yazmaya çalışacağım uzun yazınca okunmaz diye ... bana tavsiye verirseniz çok sevinirim. Daha önce ailemle ilgili problemlerimi anlatan bir konu açtım . Çözüm yolu aramak ve nasıl olacak diye düşnmek oldukça yorucu.Yalnızken Bağırarak ağlayarak rahatlıyorum şimdilik. İçimde durdukça biryerlerim ağrıyor. Annem hakaret ve küfür dolu bir ınsan görüştüğü adam var dünyasında. O adama gösterdiği değerin birazı bile yokkk.. .aşağılamaktan başka bişey bilmez . Bu yaşından sonra keyfine bakması, birisiyle birşeyler yaşaması beni ilgilendirmiyor ancak bu kadar aşağılayıp hala ona muhtaç olduğumu düşünmem sinir bozucu. Babamda çıkarıp cebinden tek kuruş vermeyecek bir insan . Aklı fikri uygunsuz şeyler izlemek , annemi geri kazanmaya çalışmak. Boşuna uğraşıyor . Bırakıp gidecek. Bende başımın çaresine bakmaya çalışıyorum. Babam yaşanmayacak bi insan.Farklı bir şehirde bir yurtta yatılı olarak aşçılık yapacağım, aşçılık belgem var . Ailemin bemde bıraktığı izleri nasıl bırakıp kendime yeni bir hayat kuracağım. Ağlama krizlerim ne zaman dinecek. Evlenirken buda benim ailem diye nasıl tanıştıracağım. 1 ay kaldı gitmeme bu 1 ay nasıl geçecek. Dayanmak çok zor.
Nişanı sevmediğim halde atmamamı çok istedi, beni istemedği içinmiş meğer . Ya onun iyiliğimi istediğini düşünüp sevmediğim birisiyle başına kalacağım dediği halde evlenseydim, Allah korumuş başka açıklaması yok.benim yerimde olsnaız ne yapardınız
Son düzenleme: