beni tek endişelendiren şekilsizlikleriydi canım ya ama ilk güne göre daha iyi şuan biri çok tatlı duruyo biri şekilsiz bu da bişeydirteşekkür ederim pozitif düşününce her şey yolunda gidiyo canım sen de hep olumlu düşün. umarım çok küçülmezler 76ydı 85 oldu ama çok küçülmelerinden korkuyorum :18:
Canım maalesef küçülmeleri konusunda yorum yapamıyorum henüz olmadığım için. Ama bence ödemler geçince ve vücut alışınca daha güzel şekillenecekler bence bu kısmını sıkıntı etme zaman geçtikçe güzelleşecekler :) herkes öyle söylüyor
inşallah canım çok sabırsızlanıyorum :)) inşallah çok küçülmezler de artık küçülürlerse de hayırlısı napim çocuktan sonra daha büyük bişey takarım belki ya da yüksek profilli
canım sen kime oldun ameliyatını ve hacettepe de mi oldun ?? yöntemin profil ve cc kaçtı acaba??
bende bugün ömer beyle tanıştım ve görüştüm ama benimki biraz hayal kırıklığı oldu galibayine de ameliyat için hala aklımdaki bi isim hayırlısı diyorum bakalım :44:
Yoo benim hoşuma gidiyor aksine :) çok rahat herşeyim ağrı sızı nerdeyse sıfır. sadece yatarken ve kalkarken yardım almam gerekiyor o kadar :)
Canım uyandırdıkların da odaya almışlarmıydı ? Ameliyathanedemi uyandırdılar ??
benimde henüz msjı sayım yeterli olmadığından msj atamıyorum ben :S ama e mail adrol için bile çok resimi veriyimCanım özelden mesaj göndermeye çalıştım sana ama yapamadım. Sen bana gönderebilir misin yada mail adresini ver oraya göndereyim.
benimde henüz msjı sayım yeterli olmadığından msj atamıyorum ben :S ama e mail adrol için bile çok resimi veriyim
watashi-wa-ipek@hotmail.com
bu arada hazır hissediyor musun kendini? bnde ankaraya gitmeye karar verdim kontrole haftaya karar vericem ne zmn gideceğime :S kontrol için bile çok stresliyim su anbirde bu hacettepe nerede kalıyor yeri otogara yakın mı ya da havaalanına ?
istanbulda düşünürseniz kendi doktorum Nazmi Bayçın diyebilirdm :))
ya kızlar merhaba bişiy sorcam silikon marka hakkında bu sorum hacettepede ameliyat olanllar için acaba silikon markasını onlarmı belirliyor yoksa bizim istediğimizde olabiliyormu lütfen cevap verin... ben araştırmalarım sonucu kesinlikle nagordan yana gönlüm
Canim neden fda onayli bi marka tercih etmiosun.fda onayi almak cok zor.natrella veya mentor tavsiye ederim.ikisinede dokundum aralarinda cok fark yok.damla tercih edeceksen natrella ,yuvarlak tercih edeceksen mentor 1 yani en yumusagini tavsiye ederim.dier markalar ce onayli ve toplanan pip de ce onayliydi.genede karar senin.bende mentor takili bugun ikinci haftam ust kisimlar normal gogus kivama geldi bile.
cnm merhabalar bir forumda mentor ve pıp markanın sert olduğunu duydum kenar kısımlarını elleyince farkediliyormuş bilmiyorum nekadar doğru nekadar yalan gerçek göğüs kıvamında nagor ve arion tavsiye ettiler ben hacettepede olmayı düşünüyorum acaba dr hangi marka tercih ediyorsunuz ona göre sipariş verelim diye soruyorlarmı yoksa kendilerinin anlaştıkları bir firma olup ordanmı tercih ediyorlar(( silikonlu göğüse dokunmadığım bilmediğim için insan çekiniyor ben evliyim eşim ilerde dokunduğu zaman sert sert eline gelsin istemem erkekler pek yapaylığı sevmiyor şimdiden soruyormu dokunulduğu zaman içindeki silikonu hissedersem asla dokunmam bilesin diorum ama nagor ve arion hemen şeklini alan yumuşak ve asla ellendiği zaman hissedilmeyen bir markaymış ( senin ellendiği zaman farkediliyormu yumuşaklığıu nasıl ???
Canim biraz teknikle ilgili sanirim.ben kasalti ile oldum ve iki hafta olmasina ragmen ustler yumusadi.ustler istedigim yumusaklikta.ama alt ve yanlar hala sert.ama bole kalmasi imkansiz cunku oraya ne koyuldugu belli ve benim dokundugum yumusak bir jeldi.eni sonunda yumusayacak.ben kesinlikle hissetmiyorum.elimle baya baktim ama elime silikon falan gelmedi.marka konusunda bende cok kararsiz kalmistim cok arastirdim.burda sormadigim kimse kalmadi.mentor sert degil sadece kilifi digerlerine gore daha kalin.bu da bana guven verdi.yumusaklikmi onemli yoksa uzun yillar guvenle kullanabilmenmi.damla takilirsa hangi marka olursa olsun yuvarlaga gore daha sert olucaktir.cok fazla proteze dokundum .karsilastirmak icin gittigin doktorlardan protezlere dokunmak istediginii sole.bolece daha kolay karar verirsin.
haklısın cnm biraz teknikle alakalı bu operasyonu olmuş arkadaşlarıma çok özeniyorum inş. darısı başımıza ben varya 3 yıldır araştırmadayım arkadaşım 1,5 misafir olarak 1,5 senede üye olarak bu forumdayım tam karar veriyorum dr umu seçiyorum bir aksilik mutlaka çıkıyor ama busefer Allah ın da yardımıyla zorlucam şansımı 31 yaşındayım bu ameliyatı ciddi ciddi istiyorum evlenmeden önce çok fazla takıntın olmuyor ama evlenince okadar kafana takıyoorsun ki anlkatamam sana en çok ta eşim isçin olacağım ameliyatı haa sorarsan çok mu küçük dümdüzmü diye hayır değil dolgulu 80 beden kullanıyorum kızımdan sonra daha çok söndüler üst lobum boşaldı biraz altta var işte ama sütyensiz gecelik giymeyi evde rahat dolaşmayı eşimin yanında soyunurken ışıkları kapatmamayı tatile gittiğimizde bana işkence değil keyif verici öz güveni tavan yapmış bir şekilde gitmek idtiyorum arkadaşım inş. bu kışın kısmette olursa olmak istiiyorum bilgilerin için teşekkür ederim resimmlerin varsa görmek isterim senin kaç cc acaba birde kas altı çok mu ağrılı oluyor çalışıyorum gerçi muhasebeciyim masa başındayım ama sence kaç gün sonra iş başı yapılabilir sağol herşey için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?