Karar vermişsin hayırlı olsunn:)güzel sonuçlarla dön aramıza:)Salı gününe, Hacettepe Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi bölümünden randevu aldım arkadaşlar :) inşallah güzel sonuçlarla dönerimm
asıl sen benden selam bekle :) senin adını mutlaka vereceğim ömer beye:)
Kızlar bu arada ameliyat tarihi belirledikten sonra (inşallah) ameliyat öncesi öneriler bekliyorum
Haha canım benim :) Güzel enerjimi size de yansıtabiliyorsam ne mutlu bana :)
Ama maalesef 25 inden önce olamayacağım, 1 haftalık tatile gidiyorum, gönül isterdiki tatile yeni memişlerle gidebilmek ama kısmet işte
İnşallah 26sında olucam ama !
Haha güldürdün beni gece gece, bi veda partisi mi düzenlesem napsam ?:44:
Neyse dur bakalım daha tarih almadım somut hiç bişey yok elimde , aman sakın sonradan hevesim kursağımda kalmasın.
Bir buçuk ay önce Hacettepe de meme büyütme ameliyatı oldu.Doktorum Ömer Ekin,gerçekten çok ilgili bir doktor çok güven veriyor görüşmeye giderseniz anlarsanız zaten.Benim burun ameliyatımı da Ömer Bey yaptı,burnumda ki başarısından sonra ben hiç tereddüt etmedim tabi:)) Bende damla silikon var meme ucundan kesip,kasımın altına yerleştirdiler.Şimdiden bile çok doğal görünüyor üstelik daha tamamen inmedi şişleri.Ama iyi ki göğüs ucundan olmuş çok çabuk iyileşiyor ve izi belli olmuyor.Benim silikonlarınım boyutu 260 cc.Fiyat konusunda da şunu söyleyebilirim damla silikon yuvarlak silikondan daha pahalı ama daha doğal görünüyo ben silikonlara,ilaca ve hastaneye 2.300 gibi bir rakam ödedim tabi ki bu değişir her zaman çünkü her hastayı hemen çıkarmıyorlar gecede kalması gerekebiliyor.Ben ameliyat olduğum gün çıktım.Silikon düşünen arkadaşlar Hacettepe de doktor Ömer Ekin'le görüşün derim her konuda yardımcı olur hastasına hiç endişeniz olmasın.Kolay gelsin herkese:)))
Kızlar hangi marka kullandılar onu da yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?