ezgi senin kaç cc oldu ve yöntem nedir acaba ? sende hacettepe olmuştun dimi ?
Evet Hacettepe de oldum bugün 8. günüm. 295 cc kas altı yöntemi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezgi senin kaç cc oldu ve yöntem nedir acaba ? sende hacettepe olmuştun dimi ?
Tekrar selamlarrr ve günaydınn :)
pinksade cim ben senin için ameliyattan sonraki gidişatı elimden geldiğince anlatıcam merak etme ama nete ne kadar girebilirim bilmiyorum, telefondan giremiyorum çünkü :)
Umarım 200 filan küçük olmaz ama ben de minyonum zaten sorun değil:) 1.63, 47 kiloyum, ama zayıfımdır yani.
Neyse kızlar ben ameliyata gidiyorum, evden çıkıyorum şimdi, dua edin benim için, çok stresliyim.
Öpüyorum çok
canım benimmm özür dilerimmm. evet gerçekten çok ağrım vardı ancak girebiliyorum yoksa aklımdasın. şimdi herşeyi baştan anlatıyımCanım hala haber yok senden. Çok meraklandım :/ ağrın sızın var herhalde giremedin forum a. Neyse dikkat et kendine. Haberini almadan ameliyata gitmicem :))
söylediğim gibi 163 e 47. evet ben Turab beye muayene oldum ama dediğim gibi ekip olarak giriyorlarmış zaten ameliyata. 200 demişti ama 260 koymuşlar, yani bence güvenebilirsin onlar ayarlıyolar:) net 2600 ödedik, silikon 1800 hastane masrafı 800 bi gece de kaldım canımsenin boyun kilon gögüs altı kaç ? sen ömer beye değilde başka bi dr a olmuştun sanırım ameliyat öncesi kaç cc olacağını söylemiş miydi aşağı yukarı bi ölçü olarak ? bi de fiyat neye mal oldu acaba ?:26:
canım benimmm özür dilerimmm. evet gerçekten çok ağrım vardı ancak girebiliyorum yoksa aklımdasın. şimdi herşeyi baştan anlatıyım
benim ameliyatım çok iyi geçmiş, üstelik adetliydim ve bende hemoglobin eksikliği de vardı, biraz riskliydi açıkçası. zaten kanamam biraz fazla olmş o yüzden "diren" koydular, böyle yazılıyo sanırım. koltukaltımdan bi boru geçirmşler sanırım iç kanama olmasın diye, ameliyat gününü (çarşamba) saymazsak iki gündür onlarlaydım yatmak kalkmak tuvalete gitmek çok zor oluyodu. bugün sabah çıkardılar, korkutmak istemem ama biraz içim kalktı görmedim ama içimdn çıkardıklarını hissettim.
herkesin merak ettiği kısma geçiyorum :)
kas altı, 260 cc, damla konuldu, markası mentor. 200cc denemişler ama küçük olmş, doktor hala 260 göstermiyo dedi silikon ama bence kocamanlar
ameliyatıma ömer bey de girdi bu arada, zaten ekip şeklinde giriyorlarmış, haberiniz olsun, yani ben ömer beyle hiç konuşmamıştım ama pansumanımı bile o yaptı :)
açıkçası daha yeni toparladım, 3 gündür ne uyku ne doğru dürüst yemek çok kötüydüm. heves kırmak istemiyorum ama çektiğim işkenceye değip değmediğine henüz karar veremedim:26:
onun dışında aklıma bişey gelmiyo, hala ödemliyim tabiki, baya yukarıları şiş. hah! aklıma gelmişken foto yüklicem ama ameliyat öncesi fotolar diğer telefonumda kaldı , o da yanmda değil şuan. ameliyat sonrası hastane fotolarım da ablam da alır almaz yüklicem, merak etmeyin
öpüyorum çok, sorularınızı bekliyorum
Çok çok geçmiş olsun canım. Senden haber alabildiğime sevindim. Genelde Ömer beyin hastalarının hepsinden diren kullanmadığını duydum bende sordum kullanmıcam dedi. Muhtemelen diren den dolayıda çok ağrın olmuştur. Ben kas üstü olucak diye hatırlıyordum kasaltıymış. Kas altı olmasından dolayıda ağrın biraz daha fazla kasüstüne göre. Hastaneden memnun kaldın mı ilgili alaka vs nasıldı? Kendini nasıl hissediyorsun gerginlik hissi var mı? Serumla ağrı kesicilerle rahatlamadın mı ? Bide ben şu sporcu sütyenini alamadım bedenimi bilmiyorum ki neye göre alıcam ?
Canım bende senin gibi pek acıya dayanıklı değilim oyüzden endişeliyim zaten herşeyden memnun kalmana sevindim hastane konusunda sıkıntı çekmicem yani :) kas üstü olacak benimki herhalde seninkinden bir parça daha az ağrım olur diye düşünüyorum Ankara damı oturuyorsun? Bir de şeyi merak ediyorum narkozdan ilk uyanma anı nasıldı ? Odaya getirmişler miydi ? Bide kıyafetlerini kim giydirdi ?
Kas üstüyse bence benimkinin 10 da birini filan çekersin merak etme :)
evet ankarada oturuyorum, valla ilk uyandığımda böyle nefes alamıyodum göğsüm inip kalktıkça canım acıyodu, ilk cümlem çok canım acıyo oldu zaten:)
zaten bandajlı oluyosun giyinmene gerek yok aslında taburcu olana kadar, yani altıma eşofman giydirdi ablam vardı yanımda, çıkarken de baya bol bi tshirt geçirdi üstüme oldu bitti :)
hatta bandajlar çok sıkmıştı beni, ömer bey çıkarttı, benim ameliyattan önce giydiğim sütyenimi öylesine bi giydirdiler hani belli olmasın diye, öyle çıktım ben
Canım senin çok acı çekmene üzüldüm ama umarım dediğin gibi ben 10 da 1 ni yaşarım :) rüyalarıma giriyor artık her gece ameliyat oluyorum :)) bandajlar çok sıkıyormuş ama çıkarınca baya rahatlıyormuş muayeneye gittiğimde ameliyat olan hastası vardı onunla görüştürdü kızda aynı şeyi söylemişti. Bende Perşembe gelicem pazara kadar Ankara da kalıcam. Umarım dönerken yolda eziyet olmaz bana çok dikişlerin nasıl acıyor mu ?
ya ben birşey sormak istiyorum ben şehir dışından gidicem ankaraya mersinde oturuyorum ve de bu kullanılacak silikon cc si felan gittiğim zmn hemen belirleyip ameliyata alırlar mı beni? benm biran önce olmam gerek eğer sonraya bir tarih veriyorlarsa bunu önceden bilmemde yarar var birde ark olarak ekledim resimlerinizi görmeyi isterim :)
Canım verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim. Seni çok bunalttım fakat çok morel veriyorsun. Bugün nasılsın ? Nasıl hissediyorsun hareketlerin daha rahat mı ? Ağrı sızı var mı ?
Yoo benim hoşuma gidiyor aksine :) çok rahat herşeyim ağrı sızı nerdeyse sıfır. sadece yatarken ve kalkarken yardım almam gerekiyor o kadar :)
canım benim çook geçmiş olsun.. hafta sonu bizim herkes evde ben pek detaylı bakamıyorum nete o yüzden geç yazıyorum onca okuyabildim... böyle 4-5 güne toparlanmana çok sevindim benimde iki oğlum var mümkün olduğunca çabuk iyileşmeliyim iyi olman beni cesaretlendirdi. 200 yerine 260 da çok sevindim 200 cidden küçük ya şöyle 300 üstü de kullansa ne var sanki
bana da ödemler indikçe küçük gelmeye başladılar allah gözümü doyursun ama bugün evdeki sütyenlerimi denedim hepsi ayrı seksi oluyor yanımdaki telefonun kamerası olsa çekcektim ama sonra çeker koyarım artık :)
bu arada şimdi ameliyata girdikten ve çıktıktan sonraki fotolarımı koyuyorum haberiniz olsun öptüm
cnm benim merbalar çok geçmişler olsun bende ankarada oturuyorum ve deli gibi devlet hastanesi araştırmasındayım bişiy aklıma takıldı
dr a cc konusunda kendisimi karar veriyor yoksa bizden dinleyip isteklerimizi ona göremi karar veriyor cc olarak özele göre devlet hastanesi küçük takıyor gibime geldi ben mesela 300 üstü istiyorum dr a söylediğimiz zaman ona göremi karar veriyor birde bu fiatlar cc ye göre artıp yada azalıyormu seni eklicem cnm benim açtığım konu var devlet hastanesinde ameliyat olanlar lütfen cvp yazsın diye orayada cvp verebilirsin cnm ordaki topiğimi okuyabilirsin geöçmiş olsun
bence nereye gitsen doktor karar verir son olarak, çünkü onların da takabileceği maximum cc ölçüsü var sonuçta senin bedenine göre. ama mesela bana ameliyata girerken sormuştu ömer bey, ne kadar istiyosun diye ben B-C arası bişey olsun dedim, şimdilik B takıcam gibi gözüküyo :)