• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nzlgl - Meme Büyütme

Selam kızlarr! Dün iki doktorla görüşmem vardı, birini zaten biliyosunuz Hacettepe de randevu almıştım. Kimse de sormadı, bak :19:
Neyse ben yine de edindiğim izlenim ve bilgileri sizle paylaşmak istiyorum :34:
İlk olarak Hacettepeye gittim, kayıt filan yaptırdım, baş asistanla görüştüm. Ben genç biriyle görüşünce, Ömer bey sandım, meğersem Turab beyle görüşmüşüm :9:
Turab bey de çok tatlı bi insan, biraz sohbet ettik, Odtü den konuştuk, daha sonra muayene kısmına geçtik, bana 200cc civarı düşündüğünü söyledi, ücret olarak da pinksade in söylediği gibi 2500-3000 dedi. Telefonumu aldı, daha detaylı düşünürüm ve daha detaylı anlatırım sana süreci dedi. Açıkçası çok sıcakkanlıydı, ben kendisini çok sevdim :) Ama tabi 2500-3000 bana biraz fazla geldi, yani maddi durumum açısından.
İkinci olarak İbni Sinaya gittim, benim ablam orda asistanlığını yapıyor dolayısıyla tanıdık bir doktorla görüştürdü beni, uzmanlarından daha iyi yaptığını söyledi ve ücret olarak da tanıdık olduğu için daha düşük bir fiyat söyledi, ama burdan onu belirtmek istemiyorum, kimseyi zor durumda bırakmamak için. Ama normalde de Hacettepe'yle aynı fiyatları varmış anladığım kadarıyla.
O da beni muayene etti, mesai sonrası görüştüğümüzden midir, Turab bey çok yoğundu belki de ondandır bilmiyorum ama, bana bazı ölçümler yaptı, meme dokuma baktı, açıkçası daha iyi muayene ettiğini düşünüyorum.
Sonuç olarak, O da bana 200-250 civarı uygun gördü, damla protezin daha iyi olacağını nedeninin ise meme genişliğimin meme boyundan daha fazla olması. Damla da boyuna daha uzun olduğu için bu dengeyi kuracağını söyledi. Ayrıca kas üstü olmasını uygun gördü, çünkü meme dokun var dedi, normalde meme dokusu olmayanlara protezin belli olmaması için kasaltı yapıyoruz ve bu çok ağrılı bir süreç olabiliyor dedi, ama senin için kas üstü uygun olur, hem daha hafif atlatmış olursun dedi. Ben de sevindim açıkçası :34:
Büyüklük olarak ameliyat sonrası ne kadar olacağını sordum, B-C arası olur dedi, ben de C olmasın bana büyük olur benim için B yi doldursun yeterli dedim. O da B yi kesin doldurur dedi.
Açıkçası ben şuan 200 cc den yanayım, iki doktorun da ortak kararı olduğu için, ama tabi doktor ameliyat sırasında karar verecek buna.
Sonuç olarak ben İbni Sinayı seçtim, hem maddi açıdan, hem de Turab beyle tarih uyduramamıştık, pinksade sanırım eylülde olacak, ama ben o tarihlerde yurda çıkacağım için, ben bu süreci tatilde atlatmak istedim, temmuz sonu istedim kısacası, ama Turab bey de bunun pek uygun olmadığını söyledi kendisi de tatile çıkacakmış çünkü. Neyse umarım doğru bi karar vermişimdir, büyük bi ihtimalle 26sından sonra olacağım ameliyatı, 29 tetkikler yapılır diye konuştuk ama tekrar görüşeceğiz sanırım.
Benim için dua edin kızlar, kötü olacak diye korkuyorum az biraz, umarım sonunda pişman olmam, desteğinizi bekliyorum :) :16:

seni ihmal etmişiz haklısın :)
ben en son vazgeçtiğini düşünüyordum ama çok iyi yapmışsın bi kaç yere gitmekle. ameliyattan hemen sonra ufak bi pişmanlık olabilir ama agrıların geçtiği an iyiki yaptırmışım diyeceksin korkma hiç! yani umarım o günleri görebilirsin bi an önce mutluluğunu da paylaşırsın bizimle. kararın hayırlı olsun, boyut konusunu zamanın varken iyi düşün ama sonra boşuna eziyet çektim deme..

Allah yardımcın olsun canım senin, benim ve bizim gibi olmak isteyen herkesin.. inşallah gönlündeki gibi olur herşey ne diyim bu kadar acıyı ağrıyı daha mutlu olmak için göze alıyoruz inşallah sonradan pişman olmayız ! bu kadar azimle istememe rağmen hala benim içimde ufak bi şüphe var dr ya da hastaneyle ilgili değil sadece böyle bi ameliyatı olduğuma sonradan ilerde pişman olur muyum ki diye sanmıyorum ama gene de acaba mı diyo insan.. bazen keske sıfır gögüs olsaydım diyorum çünkü o zaman bu kadar tereddüt yaşamazdım ve eşimde annemde desteklerdi ama şuan memem olduğu için ikisi de hala vazgeç gerek yok olma diyolar :41:

Desteğiniz için teşekkürler öncelikle.
Yani aslında biraz daha düşünüp araştırınca 250 mi olsa diyorum, ama büyük olmasından korkuyorum bir de protezin büyüklüğü arttıkça yapaylıkta artıyor sonuçta. Ama mesela benim ablam benden daha minyon, o b cup giyiyor bu durumda ben b-c arası olsam fena olmaz diyorum, o da 250 ye denk geliyor büyük ihtimalle.
Bu arada boyum 163, kilom 46,48 değişiyor. Ne dersiniz?:14:

Tekrar selam kızlarrrr !! Size süper haberlerle döndümm:):)
Evet topic baya aşağılara kaymış bulana kadar canım çıktı ama bu sevincimi paylaşmaya değer :):)
Hacettepede Turab beye yarın ameliyat oluyorum. Çok heyecanlıyım şuan. Eşyalarımı hazırladım, bütün bol tshirtlerimi topladım gidiyorum hadi bakalım hayırlısı diyorum ama şuan biraz stresliyim de. Ya kötü olursa? Ya çok acı çekersem? Ya pişman olursam diye de düşünüp duruyorum. Şimdi yanımda bikinim yok ama düzgün bi sütyen bulabilirsem -kumaş- fotoğraf çekicem. Önce sonra yaparım ben de artık. :52:
Sizden ricam -bu gece umarım çoğu kişi nettedir- ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık için tavsiyeleriniz.
Öpüyorum çok. :16:

Evet topic baya aşağılara kaymış bulana kadar canım çıktı ama bu sevincimi paylaşmaya değer :):)
Hacettepede Turab beye yarın ameliyat oluyorum. Çok heyecanlıyım şuan. Eşyalarımı hazırladım, bütün bol tshirtlerimi topladım gidiyorum hadi bakalım hayırlısı diyorum ama şuan biraz stresliyim de. Ya kötü olursa? Ya çok acı çekersem? Ya pişman olursam diye de düşünüp duruyorum. Şimdi yanımda bikinim yok ama düzgün bi sütyen bulabilirsem -kumaş- fotoğraf çekicem. Önce sonra yaparım ben de artık. :52:
Sizden ricam -bu gece umarım çoğu kişi nettedir- ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık için tavsiyeleriniz.

Ben de yarın oluyorum :))
Önceki yazılarını takip ettim. Benimki kadar olmasa da sen de zorlu bir süreçten geçmişsin bugüne kadar ;) Konumdan bakabilirsin.. Neyse ya, nihayet oluyoruz ya... :))) Kaç cc takılacak belli oldu mu?

bana temmuzda bakmıştı doktor,200 demişti canım. ama ameliyatta karar vericez ona dedi bugün. sizer diye bi aletleri varmış galiba onla bakıyolarmış. senn?

bana temmuzda bakmıştı doktor,200 demişti canım. ama ameliyatta karar vericez ona dedi bugün. sizer diye bi aletleri varmış galiba onla bakıyolarmış. senn?

Hiç öyle bir aletten haberim yok. Ben olmasını istediğim fotoğrafı götürdüm. Doktor da senin vücudunda bu 400 cc olur dedi. Bu arada ben de çok iri değilim. Boyum 1,63 47 kiloyum.. Göğüs kafesim mi geniş artık ne. Forumdaki herkes 350 nin altında yaptırıyor :// bu arada fotoğraf şu
A to C Breast Augmentation Before and After Photos - Breast Implants Pictures - Breast Enlargement A to C
bu sayfadaki 5. olgu..

Şimdiden geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Umarım senin için herşey yolunda gider güzel cicişlerin olur :) Özellikle ben detayları bekliyorum. bende 13 eylül de ameliyat olacağım Ömer bey e çok az zaman kaldı çok korkuyorum. Hala yaptırmakla yaptırmamak arasındayım.

Ömer bey muaynesinde bana da kas üstü yuvarlak 200cc meme altı kesisi dedi :)) çok küçük geldi bana ama :(

Ömer bey muaynesinde bana da kas üstü yuvarlak 200cc meme altı kesisi dedi :)) çok küçük geldi bana ama :(

büyük protez kullandığı hastaları var mıymış hiç duydun mu hani o zaman kişiye uygun olan seçiyo diyebiliriz ama genelde hep küçük cc tercih eden dr lar da var yoksa Ömer beyde onlardan biri mi ??? bi de bişeyı gittiniz ben saati sormayı unuttum da kaç gibi gitsem görüşebilirim

muayene olduğunuzda saat kaç gibi görüşebildiniz yarın yanına gidicem fakat saati sormayı unuttum !

Tekrar selamlarrr ve günaydınn :)
pinksade cim ben senin için ameliyattan sonraki gidişatı elimden geldiğince anlatıcam merak etme ama nete ne kadar girebilirim bilmiyorum, telefondan giremiyorum çünkü :)
Umarım 200 filan küçük olmaz ama ben de minyonum zaten sorun değil:) 1.63, 47 kiloyum, ama zayıfımdır yani.
Neyse kızlar ben ameliyata gidiyorum, evden çıkıyorum şimdi, dua edin benim için, çok stresliyim.
Öpüyorum çok:16:

Allah yardımcın olsun canım :38:

pinksade cim ben senin için ameliyattan sonraki gidişatı elimden geldiğince anlatıcam merak etme ama nete ne kadar girebilirim bilmiyorum, telefondan giremiyorum çünkü :)
Umarım 200 filan küçük olmaz ama ben de minyonum zaten sorun değil:) 1.63, 47 kiloyum, ama zayıfımdır yani.
Neyse kızlar ben ameliyata gidiyorum, evden çıkıyorum şimdi, dua edin benim için, çok stresliyim.

ayy ne güzel bir an önce ol kurtul bakalım. güzel haberlerini bekliyoruz. bende senin ölçülerinle aynıyım. boy kilomuz aynı . yanlız 200 az değilmi yani meme dokun olsa bile az değilmi off bende anlamıyorum ne kdr gerekli olduğunu inşallah sonuç iyi olur. :16:

Bence doktor en uygununu yapacaktır :) Allah yardımcın olsun umarım iyi sonuclarla dönersin :)

büyük protez kullandığı hastaları var mıymış hiç duydun mu hani o zaman kişiye uygun olan seçiyo diyebiliriz ama genelde hep küçük cc tercih eden dr lar da var yoksa Ömer beyde onlardan biri mi ??? bi de bişeyı gittiniz ben saati sormayı unuttum da kaç gibi gitsem görüşebilirim

canım duyduğum kadarıyla olan arkadaşlardan genelde küçük cc leri tercih ediyormuş. Ben istanbul dan gitmiştim görüşme sabah erken saatlerde görüştük 8-9 gibiydi.Telefonu yok mu arayıp sorsaydın netleştirseydin gittiğinde ameliyatta olursa bekleme en azından.

Çok heyecanladım :) inşallah senin adına herşey yolunda sorunsuz ve güzel gider. Çok mutlu uyanmadan dileğiyle şimdiden çok çok geçmiş olsun. Senden haber bekliyorum merak içerisinde :) haftaya bende aynı şeyleri yaşayacağım :(

Nzlgl Canım sürekli kk girip bakıyorum ama hala senden haber yok. Merak ediyorum umarım her şey yolundadır ;) haberlerini bekliyorum.

Bence doktor en uygununu yapacaktır :) Allah yardımcın olsun umarım iyi sonuclarla dönersin :)

ezgi senin kaç cc oldu ve yöntem nedir acaba ? sende hacettepe olmuştun dimi ?

Back