• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nzlgl - Meme Büyütme

Nzlgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
490
0
116
Ankara
Merhabalar herkeseee :) Uzun zamandır buralardayım aslında, okuyorum, bilgi sahibi olmaya çalışıyorum, ama henüz deneyimlerimi paylaşmak nasip olmadı maalesef.
Ben Ankara'da oturuyorum ve bütçe sıkıntısından dolayı devlet hastanesinde olacaklardan biriyim bu nedenle de yardımınıza ihtiyacım var.
Duyduğum kadarıyla Gazi Hastanesi estetik konusunda iyi ama burda okuduklarıma bakarsam, Hacettepe Hastanesi Dr. Ömer Ekin hakkında da çok güzel yorumlar var.
Ankara' da önerebileceğiniz doktorlar varsa, bütçemi düşünerek, önermenizi rica ediyorum :) (lütfen ne kadar süre önce olduğunuzu ve fiyatını da yazarsanız sevinirim, malum fiyatlar artmıştır :) )
Şimdiden teşekkür ederim :) :16:

Son düzenleme:
Salı gününe, Hacettepe Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi bölümünden randevu aldım arkadaşlar :) inşallah güzel sonuçlarla dönerimm :21:

Son düzenleme:
Tabiki canım :) Bir de İbni Sinaya gideceğim, tanıdıktan ötürü, ikisini karşılaştıracağım hangisi aklıma yatarsa :) Hemen görüşsem de yazsam ben de keşke :):52:

hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun kararların, umarım en kısa zamanda geçersin bu aşamayı ve bi an önce kavuşursunuz :)
haberlerini bekliyoıruz..

asıl sen benden selam bekle :) senin adını mutlaka vereceğim ömer beye:)
Kızlar bu arada ameliyat tarihi belirledikten sonra (inşallah) ameliyat öncesi öneriler bekliyorum:16:

asıl sen benden selam bekle :) senin adını mutlaka vereceğim ömer beye:)
Kızlar bu arada ameliyat tarihi belirledikten sonra (inşallah) ameliyat öncesi öneriler bekliyorum:16:

ver tabi, daha samimi bi muhabbet olur..
bu enerjiyle gidip hemen olup döneceksin gibi geliyo bana şuanda :))

Haha canım benim :) Güzel enerjimi size de yansıtabiliyorsam ne mutlu bana :) :16:
Ama maalesef 25 inden önce olamayacağım, 1 haftalık tatile gidiyorum, gönül isterdiki tatile yeni memişlerle gidebilmek ama kısmet işte :9:
İnşallah 26sında olucam ama ! :52:

Haha canım benim :) Güzel enerjimi size de yansıtabiliyorsam ne mutlu bana :) :16:
Ama maalesef 25 inden önce olamayacağım, 1 haftalık tatile gidiyorum, gönül isterdiki tatile yeni memişlerle gidebilmek ama kısmet işte :9:
İnşallah 26sında olucam ama ! :52:

yansıtıyorsun tabi, baya heyecanlısın ne güzel ! :)
eskilerle son tatil olsun bu, diğerine bomba gibi olursun umarım :1:

Haha güldürdün beni gece gece, bi veda partisi mi düzenlesem napsam ?:44: :9:
Neyse dur bakalım daha tarih almadım somut hiç bişey yok elimde , aman sakın sonradan hevesim kursağımda kalmasın. :17:

Kızlar bu arada benim göğüs ölçüm, 70 e 77, buraya yazayım da aklımda kalsın :9:
Bakalım damla mı yuvarlak mı olcak çok merak ediyorum. :17:
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarımı da koymayı düşünüyorum eğer ameliyat olabilirsem :)

Bir buçuk ay önce Hacettepe de meme büyütme ameliyatı oldu.Doktorum Ömer Ekin,gerçekten çok ilgili bir doktor çok güven veriyor görüşmeye giderseniz anlarsanız zaten.Benim burun ameliyatımı da Ömer Bey yaptı,burnumda ki başarısından sonra ben hiç tereddüt etmedim tabi:)) Bende damla silikon var meme ucundan kesip,kasımın altına yerleştirdiler.Şimdiden bile çok doğal görünüyor üstelik daha tamamen inmedi şişleri.Ama iyi ki göğüs ucundan olmuş çok çabuk iyileşiyor ve izi belli olmuyor.Benim silikonlarınım boyutu 260 cc.Fiyat konusunda da şunu söyleyebilirim damla silikon yuvarlak silikondan daha pahalı ama daha doğal görünüyo ben silikonlara,ilaca ve hastaneye 2.300 gibi bir rakam ödedim tabi ki bu değişir her zaman çünkü her hastayı hemen çıkarmıyorlar gecede kalması gerekebiliyor.Ben ameliyat olduğum gün çıktım.Silikon düşünen arkadaşlar Hacettepe de doktor Ömer Ekin'le görüşün derim her konuda yardımcı olur hastasına hiç endişeniz olmasın.Kolay gelsin herkese:)))

Bir buçuk ay önce Hacettepe de meme büyütme ameliyatı oldu.Doktorum Ömer Ekin,gerçekten çok ilgili bir doktor çok güven veriyor görüşmeye giderseniz anlarsanız zaten.Benim burun ameliyatımı da Ömer Bey yaptı,burnumda ki başarısından sonra ben hiç tereddüt etmedim tabi:)) Bende damla silikon var meme ucundan kesip,kasımın altına yerleştirdiler.Şimdiden bile çok doğal görünüyor üstelik daha tamamen inmedi şişleri.Ama iyi ki göğüs ucundan olmuş çok çabuk iyileşiyor ve izi belli olmuyor.Benim silikonlarınım boyutu 260 cc.Fiyat konusunda da şunu söyleyebilirim damla silikon yuvarlak silikondan daha pahalı ama daha doğal görünüyo ben silikonlara,ilaca ve hastaneye 2.300 gibi bir rakam ödedim tabi ki bu değişir her zaman çünkü her hastayı hemen çıkarmıyorlar gecede kalması gerekebiliyor.Ben ameliyat olduğum gün çıktım.Silikon düşünen arkadaşlar Hacettepe de doktor Ömer Ekin'le görüşün derim her konuda yardımcı olur hastasına hiç endişeniz olmasın.Kolay gelsin herkese:)))

Geçmiş olsun cicişlerinle mutluluklar dilerim :) Benimde yarın Ömer beyle randevum var umarım senin gibi herşey yolunda gider cicişlerime kavuşurum :) Ameliyattan sonraki sürecin nasıl geçti ?

Ameliyattan sonraki 2 gün biraz zorluyo,zorluğuda kollarını hareket ettirmemen gerekiyo yoksa başka bi zorluğu yok bide tabi kalıp gibi yatıyosun:)) hiç korkmana gerek yok sonucuna değiyo ağrıları dert etme ağrı kesicilerle hallediliyor, ilk başta çok sert oluyo 15 günde yumuşamaya başlıyor, 20 güne de kollarımı kullanmaya başladım

İyi akşamlar kızlar. Moralim azcık bozuk. Sizle paylaşayım dedim, sanırım ameliyatı yaptıramayacağım, forumdan bir arkadaşımdan öğrendiğime göre Hacettepe de fiyatlar 2,5-3 milyar civarı. Karşılayamayacağım büyük olasılıkla. Ama tabi yine görüşmeye gideceğim bakalım, hayırlısı:14:

Back