Nutez'in sakallı yolluğu

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
46
bundan 3 adet olucak yolluk...başka renklerindende projem var .makinem bozulduğu için tlfn ile çektim mecburen.bu ipin rengi KÜL ..

]

çok güzel canım ellerine sağlık ...güle güle kullan...

Ellerine sağlık harika olmuş kare kare bölerek mi ördün canım?

sanirim mutfakta serili degil mi? güzel olmus güle güle kullanin elinize saglik
yalniz bir sorum var, kaymiyormu? yani is yaparken telasla fayansin üzerinde kayipta Allah muhafaza canagi kirmayalim:) bende örmeyi düsünüyorumda kayar diye korkuyorum. hem mutfak halisi tez kirleniyor, böyle makinede yikanabilen birsey olsa güzel olur.

canım ben bunu 3 lü takım yapıp yolluk tamamlıycam istediğim yere seriyorum şuan.istediğim zaman yıkıyorum mis gibi.üzerine basmak çok zevkli vallalaha.ve kaymıyor ben halı kaymaz koyuyorum ama geçenlerde koymayı unuttum bir baktım öyle bile kolay kolay kaymıyor negüzel.direk makina ilede süpürülüyor içine çekmiyor makina.

Ne becerikli hatunlar var yahuu alkisalkisalkis
Kendimden utanıyorum...

Valla güzel olmuş alkisalkisalkis iyi günlerde kullan ben örmeye üşenirdim o ayrıgamyoncuiremsu

çok güzel canım ellerine sağlıkkkalkisalkisalkis

bende yuvarlak olarak örüyorum banyoma arnavut güzelinden aldım örneği çok güzel oluyorr
bu koca göbüşle örmesi zor oluyor ama artık sıcaklarda çekilmiyor örgü inşallah doğuma kadar bitirebilirimmmm-tatlicadiarzu-

ellerine saglik canim harika olmus.duz orgu seklindemi oruyosun canim? yani harosa falan varya...normal duz orgumu yapiyosun?

beğenilerinie teşekkür ederim arkadaşlar.canım bunu 10 ilmek düz 10 ilmek ters örüyorum kare kare oluyor bir zaman sonra ersin üzerine düz düzün üzerine yine karekare yapıyorum değişimli olarak.

beğenilerinie teşekkür ederim arkadaşlar.canım bunu 10 ilmek düz 10 ilmek ters örüyorum kare kare oluyor bir zaman sonra ersin üzerine düz düzün üzerine yine karekare yapıyorum değişimli olarak.

çok güzel olmuş canım...ben de taktım bunlara kesin yapıcam...
o kadar çok yarım işim oldu ki şaşırdım artık ne öreceğimi... neyse bi de bunlardan başlayayım... biter zamanla herhalde...
sadece sakallı ipten mi ördün yoksa başka ip karıştırdın mı...
bir de neden kare kare yapıyosun zaten sakalından bişey belli olmuyo ki...kaymasın diye falanmı...

bu ölçüde bi paspasa ne kadar ip gidiyor ve 45 ilmek yaklaşık kaç cm oluyor eni...

elinizes sağlık güzel olmuş

bu şekilde örmenizin bir amacı mı var,neden bir ters bir düz örüyorsunuz,hep ters ya da hep düz örülse olmaz mı?

şişle ördünüz sanırım, ben tığ ile örüyorum. muhtemelen daha çok ip gidiyor ama tok duruyor, halı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…