Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Maalesef ayakkabı numaramız uyumlu değil, 36 giyiyorum ben, bazen 36.5 da oluyor.
Sırt çantasına ihtiyacım var aslında, ama boyutundan emin olamadım, kararımı verip özelden bilgilendiririm.

İstediğiniz Bunlar sanırım yanlışlık olmasın da burdan bişey anlatmaya çalışmak zor valahi yaa :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401473881675.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $1401473897776.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 54
Maalesef ayakkabı numaramız uyumlu değil, 36 giyiyorum ben, bazen 36.5 da oluyor.
Sırt çantasına ihtiyacım var aslında, ama boyutundan emin olamadım, kararımı verip özelden bilgilendiririm.

Dediğim gibi boyutu normal sırt çantalarına nazaran küçüktür, ama bayağı şey sığıyor içine Okey cevabınızı bekleyeceğim :)

İstediğiniz Bunlar sanırım yanlışlık olmasın da burdan bişey anlatmaya çalışmak zor valahi yaa :)))

Kumaş, hmm, ben yazın denizden sonra veya yazlık gezerken giyeceğim öyle, kullanışlı olur herhalde diye düşünüyorum :) Evet bu şortlardan bahsediyorum,38 dimi bedenleri?

Evet cnm 38 bedenler... bu arada kot ta 38 dimi

Tamam o zaman bnm için ok sizin için de tamamsa kargo adresini özel e yazın bende size yazar pzt kargo ederim:) :)

Çanta fiyatı 10 değildir 15 tl dir yanlışlık olmuş 30 tl ye aldım sıfır hiç kullanılmadı

Mavi tayt, pembe neon bluz, collezione kapri, xside gri salaş bluz, avon yüz temizleme jeli Lovely17 arkadaşıma satılmıştır güle güle kullansın.. :)

canım 2.çanta duruyor mu? bir de büyüklüğü nasıl? kalanlar baya karışmış galiba

Duruyor o çanta :) Büyük bir çantadır rahat kullanırsınız :) aynen biraz karışık sanırım aslında satıldıkça/takaslandıkça yazıyla bildiriyorum ama takip etmesi zor oluyor :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…