- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Ihtiyacim olan bisey olursa olabilir mesela babet plaj cantasi vs tarzi seylere ihtiyacim var:)
Gnelede zaten çok şanssız insanmdır onlarda yok zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihtiyacim olan bisey olursa olabilir mesela babet plaj cantasi vs tarzi seylere ihtiyacim var:)
Gnelede zaten çok şanssız insanmdır onlarda yok zaten :)
O zaman takas dusunemem canim malesef
olsun canın sağolsun paramı alana kdr satlmazsa talıp olablrm :) deri mi bu
Deri ay kalite deriden koldan takmali olanini kullaniyorum ben de o kadar yere surttum carptim ne bir yirtik ne bisey. Cok kaliteli
buu aradaa okull için düşünüoyrum ağırlığa dayanır mı acaba ?Deri ay kalite deriden koldan takmali olanini kullaniyorum ben de o kadar yere surttum carptim ne bir yirtik ne bisey. Cok kaliteli
buu aradaa okull için düşünüoyrum ağırlığa dayanır mı acaba ?
:) ben de kitap cuzdan su hirkavs bir suru sey tikistirip agzina kdr doldurdum cantayi oyle kullandim hicbir sorun yasamadim sali gunu haber veririm
tamam tatlımm bidee sonn ricamm koycağın zaman çantayıı sırtında da çekim yapabilir msn nasıl durduğuna bakmak istiyrm :)
Tamamdir :) ayrintili resimlerini cekerim)
Önceki sayfada /2-3 saufa önce) bir sırt cantası daha var ama kahverengi o görmüşsündür o da deri aynı şekil :)
Canım bu pantolonun bedeni 36-38 uyumlu, bel ölçüsünü falan yazdım yukarıda bir arkadaştan haber bekliyorum bu pantolon için :)
Canım Mavi pantalon 38 ise olmaz bana yBen kapalı halde 40 cm olanlara sıkı sıkıya ancak giriyorum
Onun ölçüleri olsaydı alacaktım diğerlerinide onunla beraber diğer soran arkadaş alabilir zahmet verdim
peki teşekkürler :)
Keşke olsaydı ama kısmet internette o renk pantalon arıyorum şuan taktım kafayı ama bulamıyorum
ben de bir de petrol mavisi var düşünürseniz
Ben sizin ilk sayfada çiçekli pantalon vardı ona bayılmıştım ama bedeni uymuyordu onun gibi çiçekli bir pantalon arıyorum
Bir mavi bir kırmızı tayt pantalon tarzı pantalonlar arıyorum
Petrol mavisi nasıl oluyor bilmiyorum ama foto varsa bakabilirim onada.
Birde beyaz bluz tişört arıyorum m-l beden olabilir biraz salaş olmalı
Çiçekli pantolonu takasladım
Eğer biraz beklerseniz 20 dk falan, size uygun ürünlerimi toparlayıp ölçülerini alıp üzerimde de resimlerini çekip ekleyeyim
Zahmet vermiyceksem olur tabi
Tamamdırr çektim ne zahmeti olsun :)
1- Collezione petrol mavisi pantolon
Bel ölçüsü düğme açık :42 cm
Düğme kapalı:40 cm
Eki Görüntüle 1118068 Eki Görüntüle 1118067 Eki Görüntüle 1118066 Eki Görüntüle 1118065
2- Collezione kırık beyaz pantolon
Eki Görüntüle 1118071 Eki Görüntüle 1118070 Eki Görüntüle 1118069
3-Collezione taba rengi bol paça kadife pantolon
Eki Görüntüle 1118073 Eki Görüntüle 1118072
4- Mavi renk tayt
Bel ölçüsü :40cm
Eki Görüntüle 1118076 Eki Görüntüle 1118075
5-Mango açık renk kot pantolon
Eki Görüntüle 1118080 Eki Görüntüle 1118081 Eki Görüntüle 1118082 Eki Görüntüle 1118079 Eki Görüntüle 1118078 Eki Görüntüle 1118077
6- Mango gömlek 38 bedene uygun
Eki Görüntüle 1118083
7- Mavi salaş gömlek
Eki Görüntüle 1118084
8- Beyaz salaş bluz- Bu bluzu 4justice arkadaşımdan aldım ama bana bayağı bir salaş geldi üst kısmım 36 çünkü benim 38-40- hatta 42ye bile rahat olur çok hoş bir modeli var kırışıklık için üzgünüm çamaşırlıkta olduğu için
Eki Görüntüle 1118085 Eki Görüntüle 1118086
9- Collezione krem rengi ama beyaz da sayılabilir dantel bebe yaka bluz L beden
Eki Görüntüle 1118087
10- Narçiçeği t-shirt etiketinde XL yazıyor ama M-L uyumlu
Eki Görüntüle 1118088 Eki Görüntüle 1118089
Bu şekilde.. Umarım beğenirsiniz..:)
Canım zahmet verdim hepsinide tek tek giymişsin
Petrol mavisinin rengi hoşuma gitmedi kırık beyaz pantalonumda var kadife olan bol paça bol paça giyemiyorum Mangodanda aşınma nedeniyle vazgeçtim
Üstlerde bana uygun değil ben daha spor tarzda birşeyler arıyorum üst olarak mavi tayt ın fiyatı nedir onu belki düşünebilirm kızımı parka götürürken rahat olur gibi duruyor