Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Bunun için bir fiyat belirlemedim beşiktaşta özel tasarım bir mağazadan 150 tlye almıştım ve ancak 3-4 kere giydim, fiyatı siz belirleyin ona göre anlaşabiliriz :)

hmm yok canım kalsın ben 15 20 tl lik bişey arıyorum 150 ye almışsın fiyat biçemem buna simdi o kadar para vermişsin sonuçta hayırlı satışlar canım

hmm yok canım kalsın ben 15 20 tl lik bişey arıyorum 150 ye almışsın fiyat biçemem buna simdi o kadar para vermişsin sonuçta hayırlı satışlar canım

yok malesef o kadara veremem ben bunun için 70-80 tl arası bir şey düşünüyorum :) teşekkürler:) topiğimde başka bir sneakers daha var o da 40 tl baktınız mı bilmiyorum ama o da kuzenimin ürünü :)

Ben size whatsapptan ulasmaya calistimm cevap alamadim sanirim ptt kargo subesi bugun kapali merkez sube acik. Siz gonderebildiniz mi bu hafta yollatacagim kismetse artik valla
bnmde dun hesabı kapmıslar senın ayakkbılrı dun gondercem dye ısyerıne gtrmstım sabah gıttım subeye ama ayakkbılrın ısyerınde oldgu ıcın gondremedım pazartesıye kldı anlıycagın sen ne zamn gondreblırsın

Ayni gun gondersek daha iyi olur aslinda. Ben persembe veya cuma gonderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…