- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Banlanmışsınızz ulaşamıyorum size
Dediğim gibi ben pantolonları göndereceğim yarın siz de bottieleri gönderebilirsiniz. Ama telefon numaranızı kaybettim ve nasıl haberleşeceğiz bilmiyorum.
canim hangi sayfaya bakayim nereler guncel bana bir yardim ediver.bu grce yollayalim adreslerimizi takaslayalim.ben zsten pttden aliyorum.4.50ye geliyor iyi oluyor osekilde.
Canim colins ceket gordum.okotsa onu alayim ben.
Ok.bu tamamdir.sanada uygunmu.benim 68 69 tskilar 80.sayfada kalanlarin hepsi.Kot tarzı, ince kot diyebilirim :)
Ok.bu tamamdir.sanada uygunmu.benim 68 69 tskilar 80.sayfada kalanlarin hepsi.
Canim spora basladim.giyiyorum onu.80.sayfa ve 68 le 69 daki takilar birde lens suyu ve kozmetikler satista.baktim yenisi cok pahaliyfi ha ha ha bunu satmaktan vazgecip kullanmaya basladim.
anladim o zaman bana uygun bir şey yok ürünler çok hoş ama bana uymaz malesef
Anladim canim.peki ozaman.lens suyuyla montu takaslasak ustunu odesem olurmu cekete 10tl demissin.lens suyunu 5ten sayalim.ben5tl vereuim uste olurmu boyle?
Oylemiiiii oooooooo pahaliymisss.opuyorum.kalsin ozaman.bol satislar bitanem.o ceket 20 tl 10 değil:S yanlış okudunuz herhalde.. Lens suyunu 5 tl sayabiliriz üstüne 15 tl katabilirsiniz
Oylemiiiii oooooooo pahaliymisss.opuyorum.kalsin ozaman.bol satislar bitanem.
Satılıp satılmadığını veya fiyatını sorabilirsinizz, fiyatlarda indirim yapılırr
Aaaaa bak burda 15 demissin cekete.20degilmis.neyse artik kismet degilmis.
1 günlük 5 tl indirim yapmıstım tum urunlerde o gunun sayfasından alıntı yapmıs olabılırsınız :) 15 e indirebilirim lens suyunu da katarsanız üstüne 10 tl ödersiniz olabilir mi
Ok.olur.ne diycem ben h and m de 36 numara kotcemet denedim muhtesem oldu.sence buda olurmu bana.
36 tam olur zaten o kalıba uygun, ben bunu severek giyiyodum ama artık daha cok basenleri orten seyler giyiyorum o yuzden satısa cıkardım yoksa sevdiğim bir ceketti. Yeni de yıkadım güzel ütüledim:) isterseniz yarın verebilirim kargoya:) siz de lens suyunu bir paket yapıp gönderin içine de 10 tl koyun hiç hesapla falan da uğraşmayalım:)
Canim indirimicin tesekkurler.5dk engeline takildim.birazdan ozelden adresimi yazicam sende bana yaz.yollarim bende yarin.pttile.canim ikimizde pttden teslimyollayalim ucuz oluyor oyle.4.50 tutuyor 1kiloya kadar .
okey oyle yaparız :) bu arada lens solusyonu son kullanma tarıhı ekım 2014 demıstınız yanlıs hatırlamıyosam degıl mı bır yanlıslık yok??
2014un 10.ayi ekim oluyor canim.simdi birdaha baktim.