Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

canim hangi sayfaya bakayim nereler guncel bana bir yardim ediver.bu grce yollayalim adreslerimizi takaslayalim.ben zsten pttden aliyorum.4.50ye geliyor iyi oluyor osekilde.

Ahmet umit var. Beyoglu rapsodisi. ama daha bıtırmedım. Ebedi olarak tarık bugra şevket esendal falan var.. Madame bovary fln.. 34ten ıtıbaren vaktınız varsa bakın:):)

Ok.olur.ne diycem ben h and m de 36 numara kotcemet denedim muhtesem oldu.sence buda olurmu bana.

36 tam olur zaten o kalıba uygun, ben bunu severek giyiyodum ama artık daha cok basenleri orten seyler giyiyorum o yuzden satısa cıkardım yoksa sevdiğim bir ceketti. Yeni de yıkadım güzel ütüledim:) isterseniz yarın verebilirim kargoya:) siz de lens suyunu bir paket yapıp gönderin içine de 10 tl koyun hiç hesapla falan da uğraşmayalım:)

36 tam olur zaten o kalıba uygun, ben bunu severek giyiyodum ama artık daha cok basenleri orten seyler giyiyorum o yuzden satısa cıkardım yoksa sevdiğim bir ceketti. Yeni de yıkadım güzel ütüledim:) isterseniz yarın verebilirim kargoya:) siz de lens suyunu bir paket yapıp gönderin içine de 10 tl koyun hiç hesapla falan da uğraşmayalım:)

Canim indirimicin tesekkurler.5dk engeline takildim.birazdan ozelden adresimi yazicam sende bana yaz.yollarim bende yarin.pttile.canim ikimizde pttden teslimyollayalim ucuz oluyor oyle.4.50 tutuyor 1kiloya kadar .

Canim indirimicin tesekkurler.5dk engeline takildim.birazdan ozelden adresimi yazicam sende bana yaz.yollarim bende yarin.pttile.canim ikimizde pttden teslimyollayalim ucuz oluyor oyle.4.50 tutuyor 1kiloya kadar .

okey oyle yaparız :) bu arada lens solusyonu son kullanma tarıhı ekım 2014 demıstınız yanlıs hatırlamıyosam degıl mı bır yanlıslık yok??

X