- 27 Ağustos 2013
- 1.652
- 48
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Buyurunn!!!!
mavi gri ayakkabı satıldımı canım gizli topuk olan spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyurunn!!!!
mavi gri ayakkabı satıldımı canım gizli topuk olan spor
İki sneakers da duruyor :) Mavi gri ve lacivert vizon olan :)
Beyazlı mavili olanı mı diyorsunuz yoksa bu mu ?
Eki Görüntüle 1108836 Eki Görüntüle 1108837 Eki Görüntüle 1108838
? :)
bunu diyorum
Bunun için bir fiyat belirlemedim beşiktaşta özel tasarım bir mağazadan 150 tlye almıştım ve ancak 3-4 kere giydim, fiyatı siz belirleyin ona göre anlaşabiliriz :)
hmm yok canım kalsın ben 15 20 tl lik bişey arıyorum 150 ye almışsın fiyat biçemem buna simdi o kadar para vermişsin sonuçta hayırlı satışlar canım
canım keske sen bnm pantolonu gonderseydın ceza almşm yazamdm sanane kadar o
canım keske sen bnm pantolonu gonderseydın ceza almşm yazamdm sanaTesekkur ederım malesef ben de o colinsi cok pahalıya almıstım o yuzden 20tlden satıyorum. İyi geceler:)
canım keske sen bnm pantolonu gonderseydın ceza almşm yazamdm sana
bnmde dun hesabı kapmıslar senın ayakkbılrı dun gondercem dye ısyerıne gtrmstım sabah gıttım subeye ama ayakkbılrın ısyerınde oldgu ıcın gondremedım pazartesıye kldı anlıycagın sen ne zamn gondreblırsınBen size whatsapptan ulasmaya calistimm cevap alamadim sanirim ptt kargo subesi bugun kapali merkez sube acik. Siz gonderebildiniz mi bu hafta yollatacagim kismetse artik valla
bnmde dun hesabı kapmıslar senın ayakkbılrı dun gondercem dye ısyerıne gtrmstım sabah gıttım subeye ama ayakkbılrın ısyerınde oldgu ıcın gondremedım pazartesıye kldı anlıycagın sen ne zamn gondreblırsın
cnm o zamn persembe gondrelım bn kesın gonderıcem bak sen bı akslık ckrsa cumada en gec gonder tmmıAyni gun gondersek daha iyi olur aslinda. Ben persembe veya cuma gonderebilirim
cnm o zamn persembe gondrelım bn kesın gonderıcem bak sen bı akslık ckrsa cumada en gec gonder tmmı
Okey tmmdir :)))
canım keske sen bnm pantolonu gonderseydın ceza almşm yazamdm sana
Yeni şapkalar ve orjinal gözlük eklenecektir takipte kalınız :)