• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Eklentiler

• $38 no.jpg
    $38 no.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 47
hayırlı satışlar canım bordo ispanyol paça pantolon satıldı mı , sarah jıo'nun kitaplarından kalan var mı acaba?
bi de bu elbise kimin karışmış konular bilemedim:1:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1098703&d=1399126994

Teşekkürler:) Bordo pantolon duruyor şanslısınız :) bu arada bordo değil aslında tam olarak taba rengi gibi :)
Sarah jionun tüm kitapları satıldı..:)
O elbise nilay_ilker adlı kullanıcının :)

Son düzenleme:
Teşekkürler:) Bordo pantolon duruyor şanslısınız :) bu arada bordo değil aslında tam olarak taba rengi gibi :)
Sarah jionun tüm kitapları satıldı..:)
O elbise nilay_ilker adlı kullanıcının :)

hadi ya güzel kitaplar tabi durdurur mu hatunlar :1:

Elimde yeni kitaplarım var :) takipte kalın okuyup satacağım onları da:)

özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah :34:

özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah :34:

25 e düşürebilirim ikisini isterseniz :) siz bilirsiniz kitapları bitirmem biraz zaman alacak gibi görünüyor sınavlarr projeler koşuşturuyorum şu sıralar :):) Bitirince eklerim sayfaya..:) daha baslamadım hiç birine:)

25 e düşürebilirim ikisini isterseniz :) siz bilirsiniz kitapları bitirmem biraz zaman alacak gibi görünüyor sınavlarr projeler koşuşturuyorum şu sıralar :):) Bitirince eklerim sayfaya..:) daha baslamadım hiç birine:)

yok canım ya nakit sıkıntım var bu ara takas düşünürsen ürünlerime göz atabılırsın ama tabi ki :34:

Benim kargoyu da annem almış çok güzel diyor kabanlar için hediyeler bişeylerde çıkmış içinde galba tam anlamadı o ama telefonda anlattıgı kadarıyla.. :) Ben de çok teşekkür ederim canım cok sagol.. ne demek:)
Anew yaslanma karsıtı yuz nemlendirici 20 yas ve uzeri için ben günes koruyucu olarak da kullanıyorum kokusu falan hoşuma gidiyor güneş koruyucu olarak kullanabilirsin yüzüne..:) :D
Çok sagol canım tekrardan..:)

ayy çok sevindim annenin begenmesine canım sende begeneceksin inşallah güzel günlerde kullan :16:

hmmm cinayet romanı hiç okumuyorum cnm elindekilerin resimlerine bakabılırım hımm başkaa parfüm olarak ralp lauren ve vip 212 aıyorum ve çıtçıt saç

Çıt çıt sac satabilrim eger bulmadıysan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back