Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Eklentiler

• $38 no.jpg
    $38 no.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 43
hayırlı satışlar canım bordo ispanyol paça pantolon satıldı mı , sarah jıo'nun kitaplarından kalan var mı acaba?
bi de bu elbise kimin karışmış konular bilemedim:KK1:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1098703&d=1399126994

Teşekkürler:) Bordo pantolon duruyor şanslısınız :) bu arada bordo değil aslında tam olarak taba rengi gibi :)
Sarah jionun tüm kitapları satıldı..:)
O elbise nilay_ilker adlı kullanıcının :)

Son düzenleme:
Elimde yeni kitaplarım var :) takipte kalın okuyup satacağım onları da:)

özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah :KK34:

özelde 5 dk ya takıldım buradan yazayım canım :) fiyat aşacak şu an beni bi de bel ölçüsünü kıyaslamam lazım evdeki pantolonlarla kitapları da bekleyeyim satılmazsa toplu alırım inşallah :KK34:

25 e düşürebilirim ikisini isterseniz :) siz bilirsiniz kitapları bitirmem biraz zaman alacak gibi görünüyor sınavlarr projeler koşuşturuyorum şu sıralar :):) Bitirince eklerim sayfaya..:) daha baslamadım hiç birine:)

25 e düşürebilirim ikisini isterseniz :) siz bilirsiniz kitapları bitirmem biraz zaman alacak gibi görünüyor sınavlarr projeler koşuşturuyorum şu sıralar :):) Bitirince eklerim sayfaya..:) daha baslamadım hiç birine:)

yok canım ya nakit sıkıntım var bu ara takas düşünürsen ürünlerime göz atabılırsın ama tabi ki :KK34:

Benim kargoyu da annem almış çok güzel diyor kabanlar için hediyeler bişeylerde çıkmış içinde galba tam anlamadı o ama telefonda anlattıgı kadarıyla.. :) Ben de çok teşekkür ederim canım cok sagol.. ne demek:)
Anew yaslanma karsıtı yuz nemlendirici 20 yas ve uzeri için ben günes koruyucu olarak da kullanıyorum kokusu falan hoşuma gidiyor güneş koruyucu olarak kullanabilirsin yüzüne..:) :KK70:
Çok sagol canım tekrardan..:)

ayy çok sevindim annenin begenmesine canım sende begeneceksin inşallah güzel günlerde kullan :KK16:

X