Nursaçan: Damatlar El Öperken Şehvet Hissine Kapılmasın

Bu da yanlış... Tanıdığınız olduğu için yani bu tepki...Yani tanımasanız sövseler de umrunuzda olmayacak öyle mi ?

Sizin büyümemiş olmanız böyle sapkın niyetli insanların olmadığı anlamına gelmiyor ama.

Rengişim ota b..ka tahrik olma denmiş... Bu tarz konularda neden lafı söyleyen eleştiriliyor ? Böyle adamlar yok mu ? Kızına tecavüz eden,kayınavalidesinin ırzına geçen... Eee var... Ben de böyle bir çevrede büyümedim ama böyle insanların olmadığını söylemek fazla ütopik değil mi ?

Hepsini geçtim... Konuşulması gereken sapkın ruhlu bireylere uygulanması gereken yaptırımlar... Evet anne-baba hükmündedir ve onlara göz koyan adam da zaten sapıktır.

Benim tepki gösterdiğim nokta ise... Kaç oldu konularda denk geliyorum,her sapkınlık bu kesimde diye yorumlar yapılıyor.İnsanlar kendi değerlerine saygı duyulmasını istiyor ama karşı tarafa gelince tık yok,say sayabildiğin kadar...

gerisiyalan; sizin savcı olmanız, burdaki kullanıcıları tehdit edebileceğiniz anlamına mı geliyor? sevdiğiniz birilerinin eleştirilmesi, suç unsurlarının oluşması açısından yeterli midir?

böyle bir soruyu soranada kızarım. kvnin eli öpülünce tahrik olunurmu.
bu nasıl sorudur kardeşim derdim sorana.
insanları sapıkk yerine koymayın derdim ben yerinde olsam...
gençse kv ,dikkat etsin damadına tarzı bir yaklaşım yerine.
ota .. kayı ben demedim.
ama bundada kötü birşey aramam ben şahsen..
evet . aslında doğru değilmi. damacanadan bile tahrik olanlar olmadımı bu ülkede. oda bence ot a .. oka ya girmiyormu..
ama bunlar sapık işte. sapıkla kendimizi bir tutmamalıyız değilmi.
kişinin kendisinden çok,bu düşünce yapısına,bunu sorup insanları birbirinden korkar hale getiren, şüpheci yaklaştıran bakışa yuh dedim ben. pes dedim ben.
derimde arkadaş.
bunun için verin hükmünüzü. verin mahkemeye.
neyse son sözüm,
kv annedir ya. varmı ötesi.

Son düzenleme:

Haklısın monam böyle insanlar var ve hep oldu.

Ama sırf birileri bir şeyler dedi diye düşünmeyip o hareketi içselleştirenler yok mu? Bunun en uç örneklerini de verebilirim mesela şuan.
Bu demeci veren insan bunu düşünmeyip de söylemiştir tabi, kabul.
Kayınvalideye kötü niyetle bakmayın demek tabi ki Kur'an'a göre doğru bir tabir. Bunu kendim de yazdım üstte
Ama işte el öperken tahrik olmak cümlesi olmamış bence dediğim sebeplerden ötürü.

Dedim ya zaten... Yaptırım yok,ceza yok... Bundan da cesaret alan o kadar çok insan var ki...

Tabi ki kendimizi sapıklarla bir tutamayız...Ama malesef bunların hepsi cehalet kaynaklı problemler,nedeni ise okumamak... Bir cemaatte biri bir laf atar ortaya,o ayet gibi kabul edilir...İşin kökü eğitimde ama onun da ne hale geldiğini gördük...

Üzüldüğüm diğer nokta da...Eğitime darbe konusuna kimse bir şey demedi buradaki üç-beş kişi haricinde. Çoğu insanın provakasyon amacıyla yazdığına inanıyorum...

Ayrıca arkadaş savcı mıyımış ? :44:

Devletin savcısının tehdit etmesi etik mi peki ?

tehdit eden arkadaşmı savcıymış.
o zaman mahkemeleri bu gibi davalarla uğraştırmanın,çok daha önemli davaların önünü keseceğini,kkda yazılan bir kelimeyle uğraşmak yerine ,cinayet ,gasp vs konuların çözümünü erteleyeceğinizde bilmeli.
heleki mesajlarda hakaret aramak yerine ki,olmayan hakareti..

Öyleymiş.:44::44:

Açılın benden bahsediyorlar Şimdi geniş bir platformmuş burası istediğimiz gibi tartışırmışız falanmış filanmış. tek tek alıntı yapamam ama babanızdan bahsedelim ben babanızın söylediği bir söz üzerine ota b.ka tahrik oluyorlar desem bu hakaret mi değil mi? Tehdit yok.hukuk devletinde yaşıyoruz,taraflar hakim huzuruna çıkar derdinizi anlatırsınız kanun neyse uygulanır.Birisi demiş ki bu da yanlış tanımadığınız olsa umrunuzda olmayacak mı. internet ortamında sürekli birilerine hakaret ediliyor ben tek tek hakaret avına mı çıkmalıyım.Necmettin dede çok yakından tanıdığım,dede dediğim bir insan.Tanıdığım insan hakkında bel altı yorumlar yapılıyorsa,kendisinin zihniyetinin bozuk olduğu ima ediliyorsa elbette devreye girerim. Bir öğretmen nasıl burada açılan okulla ilgili konularda yorum yapıyorsa ben de uzmanı olduğum alanda yorum yapabilirim.Savcılıkla alakası yok şikayete tabii suçtur bu.Ben kamu davası açamam yani. Kusura bakmayın hanımlar fikirleri söylenenleri eleştirmek farklı bir şeydir,insanları yaftalamak çok ayrı bir şeydir

Gasp,cinayet vb. işlerle Ağır caze mahkemesi ilgilenir kategorileri farklıdır :) küçük suç,büyük suç diye ayıralım o zaman millet birbirine hakaret etsin biz büyüklerle uğraşalım.Ben işimi iyi biliyorum tesadüf eseri çok değerli bir insan hakkında çirkin ithamlarda bulunulduğunu gördüm ve tabiki gereken yapılmalı.

Zahmet edip alıntı yapsaydınız keşke...Birisi,şu bu demek yerine... Sizin bu dediğinizden şu anlam çıkar : Hukuk,tanıdığımız kişilere hakaret edildiğinde devreye giren kavramdır...:44:

Bin tane konu var bu başlık altında,neden başak hiçbir konuda bu tepkiyi koymadınız ?

Pardon,onlar tanıdık değildi...

Savcıymışsınız çok hoş benim hayalimdeki meslekti kısmet olmadı , öncelikle başarılar dilerim.
Ama şu sonda yazdığınız cümle varya insanları yaftalamak çok ayrı birşeydir haklısınız çok doğru o zaman herşeye karşı sağduyulu olmanızı bu cümleyi böyle yapan herkes için kullanmanızı beklerim.
Eşit davranmak makbuldür.

Ben başlatamam benim mülki sınırım farklı bir şehir.Hakaret,sövme,gıyaben hakaret hepsi şikayete bağlıdır ben kamu davası açamam benim olayım cinayet,tecavüz,hırsızlık vb :)).Ben sadece adı geçen kişiye haber veririm hukukçu olduğum için izlenmesi gereken yoldan bahsederim :) korkacak bir şey yok.Hukuki süreçin başlatılması tehdit midir?Her neyse devamı yüce türk adaletinin takdirine kalmış :)

Bahsettiğiniz konularda da yorumunuzu bekleriz o zaman.

Madem bu kadar hak hukuk diyorsunuz o halde bakın bu bölümü iyice araştırın
tüm mahkemelik yorumları çıkarıp dava edin.
hukuk tanıdığımız kişilerden ibaret değildir
bunun ilmini ben okumadım ama siz benden daha iyi biliyorsunuzdur değil mi

buyurun yapın. hakaret olarak gördüğünüz şeyi koyun ama.
sizce hakaret olan neydi bu arrada:)

Aslında bazen gerçekten yanlış baktığımızı ve o yanlışı farkettiğimizde de ondan dönmemek adına yanlışta ısrarcı olduğumuzu düşünüyorum bu başlıklar altında .

Kişiye sorulan soru ''damadın kayınvalide elini öpmesi günah mıdır ? ''

Gelen cevap ; '' objektif değil subjektif bir cevabı vardır bunun yani kişiye göre değişir . Eğer damat art niyetli ise , kayınvalidenin elini öperken aklından geçenler farklı ise günahtır , değilse hiç bir sakıncası yoktur .''

İnanın anlamakta zorlanıyorum bazen , bu cevapta yanlış olan nedir ?

İnsanları nasıl böyle sapkınlıklara düştüğünü konuşalım eyvallah , ama bu sapkınlığa düşmüş bir adamın yaptığı ''günahtır!'' diyen bir kişiye neden karşı çıkarız anlamış değilim .

Not: Arada pek komik durdu mesajım , herkes dava açarsın açamazsını konuşurken , ben kulağı duymaz yaşlı teyzeler gibi hala ne anlatıyorum :)))

Son düzenleme:
Selam hanımlar,
Geçen yıl kvsine cinsel saldırıda bulunan bi damat vardi.
Hayatta olmayacak şey yok aslında. Adam COK uçta bisi dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…