Nuri battal a yüz gerdirme işlemi yaptıran var mı??

denizyildizi36

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
59
20
8
38
Merhabalar

doktor nuri battala yüz gerdirme işlemi yaptıran var mı?

memnuniyetleriniz ya da şikayetlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim

çok bir bilgi bulamadım hakkında

Bende orta yüz germe için fiyat sormuştum o hasta ile doktor arasında dediler ortalama fiyat bile vermiyorlar.Ücretli randevu veriyorlar doktor gördükten sonra fiyat vericeklermiş bende gitme gereği bile duymadım.Ciddi para vererek bu işlemlere karar veriyoruz tek doktorla görüşüp karar veremeyeceğimize göre gidip doktora işlem bana uygun mu fiyatı nedir diye sormak için o kadar para verememç.4 doktorla görüştüm hepside ücretsiz görüşmeydi Zekariya Kul'da karar kıldım ona yaptıracağım

Benimde gözümden kaçmıyor Nuri hoca, iki gündür instada inanılmaz öncesi- sonrası görüntüler paylaşıyor. Ne diyeceğimi bilemedim doğrusu, resmen 50 yaşında kadını 20lik çıtır yaptı ben şok geçirdim resmen. Benimde yanak sarkması problemim var, doğru düzgün sonuç alayım diye güvenilir doktor ve yöntem arayışındayım. Aradım kliniği, ücretli muayene ve öyle basit rakam değil, 500 tl sadece muayene
Anladığım kadarıyla sadece ve sadece elit topluluğa hitap etmek için bu rakamı koymuşlar. Yüz yenileme ameliyatı da herhalde 80-90 bin tl dir diye düşünüyorum. Bilgi alan olursa rica ederim bizlerle de paylaşın nolur, merak içindeyim, bu kadar dev değişimi minicik bir kesi yerinden yapmanın maliyeti nedir acaba.

ben nuri battal ve hayati akbas ile gorustum,

nuri battal online randevu icin 500 tl istedi, kabul etmedim.

hayati akbas ,samsun da yapiyor ameliyati, konaklama ,karsilama dahil yuz genclestirme ki hersey dahil ,kas, goz vs , watsaptan fotolarima bakarak bana 90 bin tl fiyat verdi.
nuri battal ' in da bundan asagi kalacagini hic sanmiyorum.
o sebeple arastirmaya devam.

Selamlar,
Ameliyat olalı 3 hafta olacak.
Ben çok pimpirikli birisiyimdir. Çok araştırdım. Neredeyse bütün doktorlarla ücretli muayenede oldum ücretsizde.
En son Nuri Battal’da karar kıldım.
Önce arkadaşım yaptırdı ameliyatını benden 1 ay önce onu bekledim acikcası nasıl sonuç alacak diye. Arkadaşımı gördükten sonrada kafamda netleşti.
Kliniğe gittiğimde Nuri bey bana sosyal medyada yayınlamadıkları bir sürü örnekleri gösterdi. Bu ameliyatı her gün yapıyor. Elinde veri çok.
Süreci anlattı. İnanılmaz cana yakın inanılmaz iyi birisi. Nuri hocanın o samimiyeti bile yeter. İşinin ehli bu işi biliyor adam. Bütün ünlülerde orada canlı gördüm.
İlk hafta şişliğim oldu tabi. Ödemlerim var. Şimdi şimdi inmeye başlıyor. Ama yüzümdeki toparlamayı bariz hissediyorum şimdiden. Herkes çok beğendi. Randevu alan arkadaşlarım sırada. 1,5-2 ay öncesinden randevu alın derim. Randevu sırası biraz can sıkıyor. Ama yardımcı oluyor asistanları.
Şu an icin çok memnun verdiğim paraya değdi acikcası.
sırada meme var

Geçmiş olsun, sonucun şimdiden çok iyi olacağına eminim. Ameliyat sonrası sıkıntılarınız ne oldu acaba? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Bir de fiyat anlamında bizim tahmin ettiğimiz rakamlarda mı? Ben şahsen 80-90 bin tl civarında olduğunu düşünüyorum.

Çok teşekkürler. Ödemlerim var şişliklerim bir süre daha devam edecekmiş zaten yüzün tamamen oturması 3-6-9 ay ve 1 yıllık periyotlarla oluyormus. Kontrole gittiğimde başka hastalarıda gördüm. Gayet iyi durumda ve mutlular onlarda. Bende iyi ki yaptırmışım bu ameliyatı diyorum. Memnunum. Nuri hocanın enerjisi harika. İnsan bir yastan sonra kendisine yatırım yapmak istiyor. Ücret kişiden kişiye yapılacak işleme göre değişiyor. Ama söylediğinizden bir tık daha fazla diyebilirim. Bu ciddi bir ameliyat, tecrübe ve emek hak eder her zaman. Sevgiler

Görsel anlamda size verdiği mutluluk dışında bir de aldığınız pozitif yorumlar eminim sizi manevi de tatmin edecektir. Hiç kimse bakımsız, mutsuz, yorgun görünmek istemez. Bence imkanlarımız elverdiği sürece her anlamda kendimize bakmalıyız. Çünkü insanlar başkalarından aldığı pozitif yorumlardan daha çok doygunluğa ulaşıyor. Bu bambaşka bişey
Ben şimdilik yüksek fiyatlardan dolayı bu işlemi rafa kaldırıyorum ama Nuri beyi takip etmeye devam edeceğim. Kesin ve kalıcı sonuçlar veren başka uygulama keşfeden varsa lütfen bizlerle de paylaşın. Bilgilenmek çok iyi olacaktır hepimize.

Merhabalar bende bu işlem ile alakalı bilgi almak istiyorum. Bana da yardımcı olur musunuz. Nuri beye gitmek istiyorum bende

Amleiyat oldunuz mu hangi doktora karar verdiniz

merhabalar, şu an ki durumunuz nedir? ben de daha önce meme protezi yaptırmış ve memnun kalmıştım. 13 senedir sapa sağlam yerinde maşallahı var Öncesi sonrası resimlerinizi rica etsem bana özelden atar mısınız? Operasyon sonrası şişlik, morarma, şekilsizlik yada ne bileyim orantısızlık yada asimetri sorunu yaşadınız mı? Ne kadar sürede iyileştiniz, ne kadar ödediniz bir de?

Öncesi sonrası resimlerim hepsi nuri beyin instagram sayfasında var
Zaten nuri beyi tanıyorsanız enerjisi verdiği güven yetiyor
Ben Şubat ayında oldum Operasyonu sonrasında ilk 5 gün şişliğim oldu ama normale dönüyorum. Yüz ödemli ve şişken tabiki yüzde iki tarafta bazen farklılıklar oluyor ama endişelenmeye gerek yok. İllaki geçiyor
Benim ödemlerim söyledikleri tedavi ile 1 2 ay içinde ciddi azaldı. Sigarayı bu süreçte bıraktım
Su anda gayet iyiyim, yüzümden çok memnunum geri dönüşleri gayet iyi alıyorum. En önemlisi mutluyum aynaya baktığımda. Ciddi yaş farklı olduğunu söylüyor etrafımdakiler
Fiyat kişiden kişiye göre değişiyormuş yapılacak işleme göre yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Meme ameliyatı icin ameliyat günümü bekliyorum bende

hangi işlemler yapıldı tüm yüz germe mi ve fiyat verseniz lütfen ona göre yönleniriz nuri beye

Yanlış anlamayın ama neden fiyat paylaşmıyorsunuz? O kadar memnun oldugunuzu anlatmışsınız ama hangi işlemlere ne kadar fiyat ödediniz?

Yanlış anlamayın ama neden fiyat paylaşmıyorsunuz? O kadar memnun oldugunuzu anlatmışsınız ama hangi işlemlere ne kadar fiyat ödediniz?
Çünkü etik bulmuyorum. Arkadaşımda yaptırdı. Ona ek işlemler yapıldı. Kombine ameliyat şeklinde yapıldı ve fiyat doğal olarak değişiklik gösterdi. İndirim yaptı hoca

Merhabalar

doktor nuri battala yüz gerdirme işlemi yaptıran var mı?

memnuniyetleriniz ya da şikayetlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim

çok bir bilgi bulamadım hakkında
Hic bir islem yaptirmadim ama insanin psikolojini mahveden bir dr oldugunu duydum. Mesela sen botoks icin gidiyormussun 50 tane kusur sayip baska seylerde öneriyormus. Aşırı da pahalıymış. Bence uzak dur. İyi doktor reklam yapmaz.

Haziran ayında kendisine meme küçültme ameliyatı oldum ve hayatımı kabusa çevirdi. Şahsen değil botoks bence tırnak bile kesmemeli bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…