Nuri battal a yüz gerdirme işlemi yaptıran var mı??

Bu songül adlı üye başka bir başlık da açmış ve kaybolmuş. Şimdi o sayfayı bulup okuyacağım. Yazıyor onlarca sıru soruluyor buharlaşıp kaçıyor. Hayırdır????
Reklam mı yapıyorsunuz.

Etik bulmuyorum ne demek acaba. Gelip çok memnunum dr um şu kişi diyorsunuz ama. Bu etik de o mu değil. Sormayı bilmiyor musunuz dr nuza bunu akıl edemiyor musunuz. Ayrıca ne yaptırmışsınız açıklamıyorsunuz. Neydi sizi rahatsız eden ve neye niçin karar vetildi bunu bize aktarmak çok mu zor. Eylül ayında yazmışsınız en son. Ballandıra ballandıra anlatmayı biliyorsunuz ama. Sonuç ?? Şu anki durumunuzu merak ediyorlardır değil mi insanlar. Neredesiniz peki.

Etik bulmuyorum ne demek acaba. Gelip çok memnunum dr um şu kişi diyorsunuz ama. Bu etik de o mu değil. Sormayı bilmiyor musunuz dr nuza bunu akıl edemiyor musunuz. Ayrıca ne yaptırmışsınız açıklamıyorsunuz. Neydi sizi rahatsız eden ve neye niçin karar vetildi bunu bize aktarmak çok mu zor. Eylül ayında yazmışsınız en son. Ballandıra ballandıra anlatmayı biliyorsunuz ama. Sonuç ?? Şu anki durumunuzu merak ediyorlardır değil mi insanlar. Neredesiniz peki.
Ben buradayım. Ülkenin durumu ortada fiyatlar değişiklik gösterir!
Doktor beyde asistanlarıda kişiden kişiye yapılacak işleme göre fiyat değişiyor diyor.
Ha çok merak ediyosanız fiyatı özelden cevaplayayım.
Az bir ücreti yok ama baya bütçeli onuda soyleyeyim.
İp askı falan değil bu ameliyat.
Gayette memnunum!!! İyi ki yaptırmışım!

Kizlar ben bu doktora gecen hafta dolgu ve botox yaptirdim hic memnun kalmadim. Bes dakkada dolgulari yuzume boca etti resmen ve isi hemencecik bitirdi. Hemsiresi ile anlasmislar sanki cok guzel oldu, cok guzel diye diye aralarinda konusarak bastilar dolguyu isi bitiriverdiler. Alt dudaga ozellikle fazla koymayin dedim o kadar dememe ragmen resmen boca etmis dolguyu alt ve ust arasinda cok buyuk fark var. Ben new face yaptirmak istiyordum ama oyle teferruatlı bir ameliyat oncesi dolgu ile bir deneyeyim ne kadar ozenli bir doktor goreyim istedim acikcasi. Fiyatlari new face icin euro olarak verdi bize, oyle yapilacak isleme gore falan degisiyor yazmislar sistemini degistirmis sanirim, uc arkadas gittik ucumuze de kisi basi 15 bin euro fiyat cekti. Ayrica bu ilk yaptirdigim dolgu degil ki diger doktorlar mutlaka 7 ila 15 gun icinde kontrole cagiriyordu bu doktor biz cagirmiyoruz dedi. Bir problem olursa gelirsiniz burdayiz diyor. Bakalim 15 gun gecsin arayacagim duzeltecek mi yoksa eski doktoruma gidecegim bir de ona ekstra ucret odemek zorunda kalacagim hem de baskasina gittim diye kesin bozulacak kadin. Cok pismanim keske hic duzenimi bozmasaydim. Kesinlikle cok ozensiz is yapiyor hayatta yaptirmam new face yada belki bize mi oyle denk geldi o gun? Ama arkadaslarim da hic memnun kalmadilar onlar da cok hizli yapti gecti diyorlar.

Kizlar ben bu doktora gecen hafta dolgu ve botox yaptirdim hic memnun kalmadim. Bes dakkada dolgulari yuzume boca etti resmen ve isi hemencecik bitirdi. Hemsiresi ile anlasmislar sanki cok guzel oldu, cok guzel diye diye aralarinda konusarak bastilar dolguyu isi bitiriverdiler. Alt dudaga ozellikle fazla koymayin dedim o kadar dememe ragmen resmen boca etmis dolguyu alt ve ust arasinda cok buyuk fark var. Ben new face yaptirmak istiyordum ama oyle teferruatlı bir ameliyat oncesi dolgu ile bir deneyeyim ne kadar ozenli bir doktor goreyim istedim acikcasi. Fiyatlari new face icin euro olarak verdi bize, oyle yapilacak isleme gore falan degisiyor yazmislar sistemini degistirmis sanirim, uc arkadas gittik ucumuze de kisi basi 15 bin euro fiyat cekti. Ayrica bu ilk yaptirdigim dolgu degil ki diger doktorlar mutlaka 7 ila 15 gun icinde kontrole cagiriyordu bu doktor biz cagirmiyoruz dedi. Bir problem olursa gelirsiniz burdayiz diyor. Bakalim 15 gun gecsin arayacagim duzeltecek mi yoksa eski doktoruma gidecegim bir de ona ekstra ucret odemek zorunda kalacagim hem de baskasina gittim diye kesin bozulacak kadin. Cok pismanim keske hic duzenimi bozmasaydim. Kesinlikle cok ozensiz is yapiyor hayatta yaptirmam new face yada belki bize mi oyle denk geldi o gun? Ama arkadaslarim da hic memnun kalmadilar onlar da cok hizli yapti gecti diyorlar.
Merhaba bende Nuri hocaya newface yaptırdım. Çokta memnunum.
Arkadaşım başka bir yerde dolgu yaptırmış ve hiç memnun kalmamıştı. Onu Nuri beye götürdüm. Kendisinin dolgularını ücretsiz bir şekilde düzeltti hatta Nuri hoca.
Size o gün denk gelmiş olabilir. Ama kendisinin eli zaten hızlıdır. Ameliyatımda hizli bir şekilde oldu. Daha az anestezi aldım.
Geçmiş olsun sizede 🙏🏻

Merhaba bende Nuri hocaya newface yaptırdım. Çokta memnunum.
Arkadaşım başka bir yerde dolgu yaptırmış ve hiç memnun kalmamıştı. Onu Nuri beye götürdüm. Kendisinin dolgularını ücretsiz bir şekilde düzeltti hatta Nuri hoca.
Size o gün denk gelmiş olabilir. Ama kendisinin eli zaten hızlıdır. Ameliyatımda hizli bir şekilde oldu. Daha az anestezi aldım.
Geçmiş olsun sizede 🙏🏻
Kusura bakmayin lakin 10 seneye yakin suredir yaklasik 7 farkli doktorda yuz dogusu ve botox yaptirdim. Durustce konusuyorum iclerinde en sevimli olanlarindan biriydi tatli bir insan gercekten, ama karakterinden bahsetmiyorum yaptigi isin ozensiz oldugunu dusunuyorum. Size guzel bir yuz cikarmis olabilir, onceki yazilariniza istinaden soyluyorum izninizi alarak instagram sayfasinda once sonralarinizi yayinladigini belirtmissiniz. Portfoyune koymak veya instagram galerisinde yayinlamak icin size guzel bir ameliyat yapmis olabilir lakin yanildiginiz onemli bir nokta var. Eli hizli diye bir sey soz konusu degil plastik cerrahide, bes dakikada butun bir yuze dolgu yapilmamali hanimefendi. Yuzum mosmor oldu 10 gun morluklardan ve sisliklerden dolayi evden zor ciktim. Hadi bu kisim onemli degil ama bosluklar kaldi yuzumde, dudaklarimda asimetri olustu ve rotus falan da yapmadi cok guzel olmus dedi gecistirdi ek dolgu koyacaksak asimetri kismi icin ek ucret isterize getirdi nazikce bir de sizin yuzunuz boyle zaten dedi sasirdim kaldim acikcasi. Ondan onceki 6 doktorum da gayet iyiymis onu farkettim. (Bu arada bu kadar farkli doktora gitme sebebim de esimin isinden dolayi surekli yer degistiriyoruz ondan dolayi onu da belirteyim.) Ama ben yine de baya ucuz atlatmisim kalici islemler degil yapilanlar, dilerseniz hem burasi hem buranin disindaki platformlardan hakkinda yazilanlari da bir arastirin okuyun, insanlarin basina turlu turlu olaylar gelmis yazmislar. Sonuc olarak size iyi is cikarmis sukredin diyorum. Cok tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin.

Bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum kendisinde. Ama sadece randevu icin 1000 TL istedi. Ameliyatın kendisi ne kadar tutar bilemedim. Bide burda okudum kötü yorumlar beni endişelendiriyor.
Evet bende bugün aradım randevu için sadece ön görüşme için 100 Euro istedile 2000 tl ye yakın fiyatı yazık gerçekten bizi ve yabancı ülkeden gelenleri bir tutuyorlar yazık gerçekten hangisine saydırayım bizim paramızın bir kıymeti kalmadığınamı yoksa bizim milletin bu kadar yabancılaştığına mı amacım sadece göz sorunumu tedavi etmek estetik de değil😔😢

Merhaba, Herkes New Face ameliyatı için tecrübelerini paylaşmış. Meme büyültme ameliyatını tecrübe eden var mı? Ve fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Back
X