@Saraylim Adam bilir kişi zaten.. Üzerine basa basa diyor ki, sehveti bastırmak isteyen bunlara dikkat etsin. Yatarken kendine boş bir an bırakmasın ki sehveti artıracak şeyler aklına gelmesin. İsteyen yapar istemeyen azar masturbasyon yapar. Bu onun problemi mi? Soruya verilen yanıt '' asla sehvete kapılmayın haramdır '' olsaydı neler diyecektiniz acaba.
Bunlarin uzun uzun açıklaması var ama ben daraltarak yazmak durumundayim konu dine geldiği için..
Benim düşüncemin aksini söyleyen çoğu kadın, kadına şiddetin meşrulaştırilamayacagini savundu. Ya Allah aşkına geçen bir arkadaş yazmış grup sex yaparken bile yakalansa kadın dövülmez diye. Bir erkek Allah korusun böyle bir manzara görse cinayete kadar gider sonu.. Ki hala diyorum kadına şiddeti teşvik eden bir video değil o sohbet. Sohbeti dinleyen bir erkek şunu düşünür, karım beni aldatırsa onu boşamak hakkimdir, ama yok boşanmaya razı gelmezse belirtilen şartlarda dövmek(tekme tokat dövmekten değil) yine hakkimdir. Haa sonunda da diyor ki Allah bu hakkı erkeğe vermiş fakat Peygamber Efendimiz (sav) ben kadınlarımı Dövmedim buyurmuş..
Bu adam şeriata göre konuşan arkasından da toplumsal gerçekleri ve kendi görüşlerini ifade eden bir adam.. Şeriat demek İslam hukuku demek. Ona göre konuşuyor.
Şimdi herkes dört elden dalga geçerek ve '' bu adami savunanlar'' imasi ile toplu gönderim yaparak kendi görüşlerini belli ederken, ben de o görüşler ile cevap vermek durumundayim.
Ayrıca AKP iktidar olmadan önce Anıtkabire başı kapalı insanlar bile alınmıyordu, birebir örneği yengem. Almadılar. Şimdi AKP ile alakası da yok..
Din şeriat diyince illa ki AKP mi gelmeli akla? Dini yaşamaya fırsatı mi vardı ki insanların, ondan önceki iktidar zamanında ?