Nurettin Yıldız'dan bir skandal daha: Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli

Böyle insanlar yüzünden insanlar islanmdan soğuyor Allahin yolladığı islam dini sevgi ve yardımlaşmayı merhametli olmayi eemreder ama bunlarin amaci insanlari dinden uzaklastirmak keske peygamber efendimizn eslerine nasil davrandığına ilişkin arastirmalar yapsalar

İnan artık insanlar dinden soğumaya başladılar bile..
Bizim dinimiz bu değil çünkü..

Günahlari onlarin boynuna. Hanimlarimiz da pasif kalmasin. Ben mesela dinimizle alakali birsey duydugumda iyice arastiririm. Kurani arapca okumakla olmuyor hersey mealini de okumak lazim ki allahin sözlerini anlayalim

Araştırsa bunun yalan olduğunu zaten bilecekler..
Yok illa peşinden gittkleri bunun gibi adamlara inanırlar artık..

Getirin şu hocayı bana , azıcık sevap kazanayım :sopa:

Madem erkek dövüp rahatlıyor , kadın da dövsün rahatlasın. .yüzüne de vurmayiz, göğsüne de .. gel hoca (şarlatan) gel , hiç acimiycak :KK53:

Kuran’ı kerımı güzelce okuyup anlamadığımızdan arastırmadıgımızdan kaynaklanıyor bütün bunlar.
Kuran’ı kerımde bu tarz bı ayet var ama asla bu adamın dedıgı gıbı degıl aslaaa.
Fazlasıyla abartmış bu şahıs. Ne demek rahatlayana kadar dovun.
Bırde bunu dınleyen kesım var yazık o ınsanlara eslerını cok rahat dovuyorlardır sımdı.
Peygamber efendımız ve Kuran’ı kerımde kadının bütün degerlerı el üstünde tutulması gerektıgını daha daha neler anlatılıyor kadın ıcın bir okunsa ve yerıne getırılse kadına kimse zorbalık yapamaz.
Bız okuyup araştırmadıkca böyle yanlışlar yapmaya devam edılır.

Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda,aklım mantığım almıyor inan..
Düşünsene adam bu şerefsizi dinliyor eve gidip karısını dövüyor.
Neyniş allah öyle demiş..
Varya bir süredir kafam gidip geliyor,bu müslümanlıksa ben atesit olmaya razıyım..
Abla , hocayla şarlatanı karıştırma . Ortalığı karıştırmak için meydana saliyorlar bunları .. keşke bunlara da idam gelse yada akıl hadımı ..

Kuran’ı kerımı güzelce okuyup anlamadığımızdan arastırmadıgımızdan kaynaklanıyor bütün bunlar.
Kuran’ı kerımde bu tarz bı ayet var ama asla bu adamın dedıgı gıbı degıl aslaaa.
Bırde bunu dınleyen kesım var yazık o ınsanlara eslerını cok rahat dovuyorlardır sımdı.
Peygamber efendımız ve Kuran’ı kerımde kadının bütün degerlerı el üstünde tutulması gerektıgını daha daha neler anlatılıyor kadın ıcın bir okunsa ve yerıne getırılse kadına kimse zorbalık yapamaz.
Kuran kadını dövün mu diyor ?

Abla , hocayla şarlatanı karıştırma . Ortalığı karıştırmak için meydana saliyorlar bunları .. keşke bunlara da idam gelse yada akıl hadımı ..

Gerçek hocalara asla sözüm yok,bunun gibi şarlatanlara tahammül edemiyorum..
Bunlara prim verenlerede yazıklar olsun..

Getirin şu hocayı bana , azıcık sevap kazanayım :sopa:

Madem erkek dövüp rahatlıyor , kadın da dövsün rahatlasın. .yüzüne de vurmayiz, göğsüne de .. gel hoca (şarlatan) gel , hiç acimiycak :KK53:

Hahaahaha dur bende geliyorum.:KK53:

Cidden varmı ne yazıyor peki ..
İnanmak istemiyorum..

Suan burda 2 kelımeyle anlatılacak bır konu degıl. 2 kelımeyle anlatmaya kalkarsam yanlış anlaşılır. Aslı cok farklı. Cok cok iyi bir hocanın mealını okuyarak anlayabılırsınız.
Mealden cok tefsır okuyarak anlayabılırsınız.

Dinimiz bu değil,böyle gösteriyorlarki kadına olan şiddet dahada artıyor..
Kadını döv rahatla gerisi önemli değil..
Bu adamın kızı varmı acaba evlimi,belkide kocasıda dövüyordur bunu..

Kendi adıma iyice soğudum dinden..
ben de iyice soğumuştum abla. yani din böyle olamaz olmamalı diye baya kopmuştum. sonra meal okudum şuan bilgiliyim. Yaşar Nuri Öztürk ün Kur'an mealini oku derim abla. mesela bu adamın yazdığını okuma.

X