Nurettin Yıldız'dan bir skandal daha: Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli

Peki bu suç değil mi?
Alenen suça teşvik yapıyor adam!

Dini konu kk da yasak ya, adliyede de mi yasak? Bu kişiler soruşturulmuyor mu?

dini görüşüdür diye saygılı olunacak konu mu bu şimdi?

Peki bu suç değil mi?
Alenen suça teşvik yapıyor adam!

Dini konu kk da yasak ya, adliyede de mi yasak? Bu kişiler soruşturulmuyor mu?

dini görüşüdür diye saygılı olunacak konu mu bu şimdi?
"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçuyla hakkında soruşturma başlatıldı. Toplumun gazını almak için öyle bi sorup soruşturmuşlardır işte..

Ben videonun tamamını da izledim. Bu adama hak verip "ama 2 dk kısmı cımbızla çekip almışlar" diye savunanların videonun tamamında adamı haklı bulmalarının gerekçesi şu: öyle her kadın dövülmezmiş sadece namusa laf getiren ve borca sokan kadın dövülürmüş. Kadını dövecekmişsin ama 4 parmağınla dövecekmişsin hatta cemaat "hocam erkekliği rezil ettin" diye gülmüşler (4 parmakla karı mı dövülürmüş, erkek dediğin ağzını burnunu kırar çünkü) burada espri de yapıyor değerli hocamız "siz emniyet müdürlüğüne dilekçe yazın nasıl vurulacağını öğretsinler size" diye, gülüyor. Eğer erkek boşalamaz seni dövemezse üzerine kuma getirmeye razısındır demekmiş, o yüzden de yatıp kalkıp şükredecekmişiz ki Allah erkeğe böyle bi ayrıcalık tanımış da kuma getirmesine mâni olmuş..

Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum.

Ben videonun tamamını da izledim. Bu adama hak verip "ama 2 dk kısmı cımbızla çekip almışlar" diye savunanların videonun tamamında adamı haklı bulmalarının gerekçesi şu: öyle her kadın dövülmezmiş sadece namusa laf getiren ve borca sokan kadın dövülürmüş. Kadını dövecekmişsin ama 4 parmağınla dövecekmişsin hatta cemaat "hocam erkekliği rezil ettin" diye gülmüşler (4 parmakla karı mı dövülürmüş, erkek dediğin ağzını burnunu kırar çünkü) burada espri de yapıyor değerli hocamız "siz emniyet müdürlüğüne dilekçe yazın nasıl vurulacağını öğretsinler size" diye, gülüyor. Eğer erkek boşalamaz seni dövemezse üzerine kuma getirmeye razısındır demekmiş, o yüzden de yatıp kalkıp şükredecekmişiz ki Allah erkeğe böyle bi ayrıcalık tanımış da kuma getirmesine mâni olmuş..

Tamamını dinleyip :KK70: hak veren hanımlar da dikkat etsin kocalarını borca sokmasınlar yoksa yerler 4 kardeşi :KK53:

Allah akıl fikir versin.

Dün bi konu açılmıştı. Bayanın biri gece karanlıkta kocasının yüzüne tokat atmış. Çoğu kişi de demiş ki kocanın yerinde olsam döverdim ben de seni.. Hani kadına şiddet eşi grup sex yaparken bile yakalasa, hak görülemezdi..??
Nureddin Yıldız in dediği olay ise şöyle; ahlaksızlık yapan bir kadın kocası dövdüğü için şükür etmeli diyor evet ama anlatmak istediği şu senin ahlaksızlığın karşısında ayetteki gibi kocan sana vurursa buna şükret, gidip seni dışarda aldatabilir, harama girebilir.. Kısasa kısas yaparak aynı şekilde o da ahlaksızlıkla cevap verebilir sana, o yüzden 4 parmağının ucuyla belirlenen yerlerine vurmana şükret diyor.. ''
Açıklama yapıyorum ama bilenip nefret etmeye o kadar hazır ki cogu bayan.. Videonun tamamı ile de değil çoğu sohbetini dinleyip karar vermek gerekir bir insanın ne olduğuna.
Yatak yorgan ketçap kısmına gelince de, sehvet duygusunu nasıl azaltabiliriz diye sormuş birisi, o da '' Allahın yarattığı bir duyguyu yok etmek gibi bir amacımız yok ama eğer bu duyguyu bastırmak isteyen olursa bunları yemesin yatağının şekline dikkat etsin diyor... İsteyen yapsın diyor yani..
Asansör meselesinde de, dinen kadın ve erkek yalnız bir yerde kalamayacagi için, 3.kisi şeytan olacağı için, asansörde bu durum oluşur diyor, ama kesinlikle günahtır haramdır demiyor..

Başka zaman adalete güveniyorum diyorsunuz, ama bu meselede nedense içi sogumuyor kimsenin. Hedef alındığı için illa ki karalama devam edecek..

Bunun gibiler dini kötü anlatarak insanlari dinden sogutuyor
Amaçlari da bu zaten
Dinle alakası olmayan arkasinda kimler var kimbilir

Dün bi konu açılmıştı. Bayanın biri gece karanlıkta kocasının yüzüne tokat atmış. Çoğu kişi de demiş ki kocanın yerinde olsam döverdim ben de seni.. Hani kadına şiddet eşi grup sex yaparken bile yakalasa, hak görülemezdi..??
Ben demedim, diyene de hak vermedim. Başkalarının yorumunun sorumluluğu bana ait değil.

Nureddin Yıldız in dediği olay ise şöyle; ahlaksızlık yapan bir kadın kocası dövdüğü için şükür etmeli diyor evet ama anlatmak istediği şu senin ahlaksızlığın karşısında ayetteki gibi kocan sana vurursa buna şükret, gidip seni dışarda aldatabilir, harama girebilir.. Kısasa kısas yaparak aynı şekilde o da ahlaksızlıkla cevap verebilir sana, o yüzden 4 parmağının ucuyla belirlenen yerlerine vurmana şükret diyor.. ''

Şu açıklama sizi rahatsız etmiyorsa ne söylenir ki zaten.. Ne yani şimdi kadın ahlaksızlık yaparsa, faizli borç yaparsa, adamın maaşını 3 günde bitirirse biz bu adamın boşanmak yerine karısını aldatmasını normal mi karşılayalım. Nitekim konuşmasının devamında da açık açık söylüyor 'bu adam aldatıyorsa, aldatmasına sebep olana bak' diyor. Adam aldatsa bile kadın suçlu ! Ya dövecek ya da aldatacak öyle mi ? Boşanmak bir seçenek değil çünkü. Allah aşkına bi hergün izlediğiniz haberleri, ülkenin durumunu, kadının toplumdaki yerini düşünün ve söyleyin; sizce son 1 ayda 47 kadın cinayeti işlenmiş bir ülkede kadın ne durumda ve nasıl dövülmelidir mi öğretilmeli, yoksa kadına şiddetin toplumu ne denli yaşanılmaz bir hale getirdiği üzerine mi konuşulmalı.

Ve şunu tekrar belirticem cemaate dağıttığı bi broşürde dayağı tarif ediyormuş. Cemaatten biri de 'hocam erkekliği rezil ettin' demiş. 4 parmakla dövmek rezil edilmiş bi erkekliktir (!) söyleminden öyle keyif almış olacak ki ekliyor ; siz emniyet müdürlüğüne dilekçe yazın nasıl vurulacağını öğretsinler size.. Ne komik ama !

Neyse başka yorum yapmayacağım. Sizin bakış açınız saygı duymak zorundayım.

Bu hocayı savunanlara yazıklar olsun gibi toplu söylemler yapıyorsunuz ama.. Ben kalkip demiyorum ki bu hocaya haksızlık yapanlar Allahindan bulsun demiyorum.
Aslında açıklama yaparım tekrar ama herkes kendi doğrularına inanacak nasıl olsa..
Ben de bir bayan olarak aklımı yitirmedim kadına şiddeti savunacak kadar. Demek ki biz kadına şiddeti değil başka bir şeyi savunuyoruz. Neyse..
Yıllar önce yayınlanmış bir sohbet neden simdi çıkıyor ve insanlar birbirine giriyor bunu düşünmek lazım.. Şu an sosyal medyada herkes birbirine girmiş durumda bu mesele yüzünden. Nefret ve kin gittikçe büyüyor..
Herkesin görüşüne saygı vardır elbette benim de var. O halde buna inananlar, destekleyenler gibi sözler söylenmesi de yanlış. Yargılamak değil fikir belirtmek maksadımız zira..
Benim de son mesajim bu konuyla alakalı.. Saygılar herkese..

Burdayım. Savunuyorum..
Yıllar önce yapmış olduğu konuşmayı niye şimdi gün yüzüne çıkardılar peki düşündün mü hiç? Konu dine girince de yasak olduğu için uyarı alıyoruz.. Bir insanı yargılamak çok kolaydır, anlamak ise çok zor..
Tıpkı burda bdv de konu açanların kolayca yargılandığı, yaftalandigi gibi. Bir insanı yargılamak için takip etmek neler dediğini, ne söylediğini bilmek gerekir. 2 dk lik kısım ile yargılamak dediğim gibi çok kolay.
Biz de bir kadın olarak şiddeti savunacak kadar aklımızı yitirmedik çok şükür.. Şiddeti savunan biri olsaydı bizler de dur derdik..
Neyse zaten gerçek adaleti bu dünyada aramak çok saçma..
Allah herkese hakkıyla düşünmeyi ve o şekilde karar vermeyi nasip etsin.
Lanet yağdırıp bela okurken dikkatli olunmalı zira..
Kimse ile tartışmaya girmek istemiyorum ben de kendi fikirlerimi yazdım..

Bir tek bişey sormak istiyorum..
Bu şahsiyet 7 yaşındaki bir çocuğun 25 yaşındaki bir erkekle evlenmesini onaylıyordu..

Bunun nesi savunulabilir..

Yani diyor ki 6 yaşında çocukla ailesi rıza gösterirse akdi nikah kıyılabilir (cinsellik olmayan evlilik) ama bu çocuk regl olduğundan ortalama 11,12 yaşında fiili olarak da evlenebilirlermiş. Arabistan sıcak olduğu için orada 9 yaşında da kızlar yetişkin olabiliyormuş. Sanki karpuz bu sıcakta daha çabuk olgunlaşıyor.

Alt üst yaş sınırı da yokmuş 180 yaşında adam 20 yaşında kızla evlenirmiş (kendi örneklendirmesi) Şimi 30 yaşında bi adam 6 yaşında akdi nihakını kıyıp, hadi 9 da demiyim 15 yaşına gelince bu ÇOCUKLA ilişki yaşasa sorun yok yani.

Bunların hepsi arap geleneği. Bunlar da araplaşmayı müslüman olmak zanneden hocalar..

Benim attığım da bu sohbetten bir kısım..
İlk başta şeriata göre konuşup sonra doğru olanı söylüyor.. Nedense önce bahsettiği kısımlar kesilip topluma din düşmanı olarak sunuluyor.
Tıpkı asansöre binince kadın ve erkek halvet şartı olusur ama haramdır günahtır diyemeyiz dediği gibi..
Ama bunu dedikten sonra videonun sonuna doğru dedikleri de var. İlk önce söylediklerini diyip evet evlendirin çocuklarınızı dese ben de itiraz ederim bu bir istismardir. İstismar olduğunu zaten kendisi söylemiş. Neden kimse çıkıp demiyor bu adam doğrulari da konuşmuş sonunda diye?
Eleştirilecek yanini alıp doğruları konu dışı etmek çok saçma geliyor bana..

Tamamı burda var..

Açıklama yapıyorum ama bilenip nefret etmeye o kadar hazır ki cogu bayan.. Videonun tamamı ile de değil çoğu sohbetini dinleyip karar vermek gerekir bir insanın ne olduğuna.
Yatak yorgan ketçap kısmına gelince de, sehvet duygusunu nasıl azaltabiliriz diye sormuş birisi, o da '' Allahın yarattığı bir duyguyu yok etmek gibi bir amacımız yok ama eğer bu duyguyu bastırmak isteyen olursa bunları yemesin yatağının şekline dikkat etsin diyor... İsteyen yapsın diyor yani..
Asansör meselesinde de, dinen kadın ve erkek yalnız bir yerde kalamayacagi için, 3.kisi şeytan olacağı için, asansörde bu durum oluşur diyor, ama kesinlikle günahtır haramdır demiyor..

Başka zaman adalete güveniyorum diyorsunuz, ama bu meselede nedense içi sogumuyor kimsenin. Hedef alındığı için illa ki karalama devam edecek..
Adam bilirkisi gibi oturmus milletin sorularina cevap veriyor. Sen burada bir konuda kendi fikirlerini yuruten binbir cesit kadinin soylediklerinden ornek veriyorsun. Ne alaka?
Adam bilirkisi gibi cevapladigi sorulara ne kitapta karsiligi olan, ne mantikta yeri olan cevaplar veriyor, kalkmis hala adami savunuyorsun. Hangi mantik, hangi din yorgan, yastiktan bir insanin sehvetlenecegini iddia eder? Ketcap nedir ya? Cocuklara veriyoruz makarna ile, kizarmis patates ile, hamburger ile.. Kahve ne? Aramizda icmeyen mi var? Kahve icip ustumuze mi saldiriyor adamlar, ya da biz? Ne alaka?

Bir kere de bilmiyorum desin be.. Sacma sapan laflar yumurtlayacagina.. Cumle aleme maskara olacagina.. Adam bilse, hakikatten bilerek konusayim dese, en azindan saptan filan bahseder. Asker kacagidir belki de, kimbilir? Sapli yemek yememistir..
Boyle insanlari gelip savunuyorsunuz. Eski konusmasiymis diyorsunuz bir de.. Kac yillik konusma? 10 yilda 14 kat artmis kadin ve cocuk tecavuzleri, cinayetleri.. O da yeni degil zaten.. Bunlar herkesin duyabilecegi yerlerde boyle konusmaya basladigindan beri.. Bu iktidar sayesinde saklandiklari magaralarindan gunisigina cikabildiklerinden beri.

Ha bilmiyorsaniz, cok genc iseniz soyleyeyim. 17 yil once, yani AKP iktidarindan once bu insanlar boyle uluorta demec veremezdi. Dini boyle kafalarina gore saptiramazlardi. Yasakti. O yuzden diyorum, saklandiklari magaralarindan gunisigina ciktilar bu iktidar sayesinde diye.

Saraylim Saraylim Adam bilir kişi zaten.. Üzerine basa basa diyor ki, sehveti bastırmak isteyen bunlara dikkat etsin. Yatarken kendine boş bir an bırakmasın ki sehveti artıracak şeyler aklına gelmesin. İsteyen yapar istemeyen azar masturbasyon yapar. Bu onun problemi mi? Soruya verilen yanıt '' asla sehvete kapılmayın haramdır '' olsaydı neler diyecektiniz acaba.

Bunlarin uzun uzun açıklaması var ama ben daraltarak yazmak durumundayim konu dine geldiği için..

Benim düşüncemin aksini söyleyen çoğu kadın, kadına şiddetin meşrulaştırilamayacagini savundu. Ya Allah aşkına geçen bir arkadaş yazmış grup sex yaparken bile yakalansa kadın dövülmez diye. Bir erkek Allah korusun böyle bir manzara görse cinayete kadar gider sonu.. Ki hala diyorum kadına şiddeti teşvik eden bir video değil o sohbet. Sohbeti dinleyen bir erkek şunu düşünür, karım beni aldatırsa onu boşamak hakkimdir, ama yok boşanmaya razı gelmezse belirtilen şartlarda dövmek(tekme tokat dövmekten değil) yine hakkimdir. Haa sonunda da diyor ki Allah bu hakkı erkeğe vermiş fakat Peygamber Efendimiz (sav) ben kadınlarımı Dövmedim buyurmuş..
Bu adam şeriata göre konuşan arkasından da toplumsal gerçekleri ve kendi görüşlerini ifade eden bir adam.. Şeriat demek İslam hukuku demek. Ona göre konuşuyor.

Şimdi herkes dört elden dalga geçerek ve '' bu adami savunanlar'' imasi ile toplu gönderim yaparak kendi görüşlerini belli ederken, ben de o görüşler ile cevap vermek durumundayim.

Ayrıca AKP iktidar olmadan önce Anıtkabire başı kapalı insanlar bile alınmıyordu, birebir örneği yengem. Almadılar. Şimdi AKP ile alakası da yok..
Din şeriat diyince illa ki AKP mi gelmeli akla? Dini yaşamaya fırsatı mi vardı ki insanların, ondan önceki iktidar zamanında ?

Saraylim Saraylim Adam bilir kişi zaten.. Ü

Ayrıca AKP iktidar olmadan önce Anıtkabire başı kapalı insanlar bile alınmıyordu, birebir örneği yengem. Almadılar. Şimdi AKP ile alakası da yok..
Din şeriat diyince illa ki AKP mi gelmeli akla? Dini yaşamaya fırsatı mi vardı ki insanların, ondan önceki iktidar zamanında ?
Dini yaşamaktan kastınız nedir? Ensar da çocuklara tecavüz edilmesi mi? ''Birilerinin Ensar çok iyi bir vakıftır'' diye sahip çıkması mı dini yaşamak? Ruhban sınıfı olmayan bir dine ruhban sınıfı getirilip; cübbelinin entarilinin şortlunun mayolunun zırvalarını dinlemek mi dini yaşamak? Bu zırvaları ortaya çıkaranlara tapanlar mı dini yaşıyor? Askerimizin kafasına çuval giydirilirken Abdullah Gül ün mantı yemesini alkışlayanlar mı dini yaşıyor? Daha milyonlarca soru sorabilirim.

Konu başörtüye getirmişiniz. Peki başörtüsü neden yasaklandı? Adının baş harfi Necmettin Erbakan olan kişi başörtüyü imam hatip i siyasi meze yapmasından dolayı olmadı mı? Dini siyasi meze yaparak bu kadar insanı mağdur edenleri affetmiyorum, hakkımı helal etmiyorum.

Bakın başörtüsü reklamı donsuzlara yaradı
Şeriatı istismar dinsizlere yaradı
Türklük neymiş dediler kansızlara yaradı

Benim attığım da bu sohbetten bir kısım..
İlk başta şeriata göre konuşup sonra doğru olanı söylüyor.. Nedense önce bahsettiği kısımlar kesilip topluma din düşmanı olarak sunuluyor.
Tıpkı asansöre binince kadın ve erkek halvet şartı olusur ama haramdır günahtır diyemeyiz dediği gibi..
Ama bunu dedikten sonra videonun sonuna doğru dedikleri de var. İlk önce söylediklerini diyip evet evlendirin çocuklarınızı dese ben de itiraz ederim bu bir istismardir. İstismar olduğunu zaten kendisi söylemiş. Neden kimse çıkıp demiyor bu adam doğrulari da konuşmuş sonunda diye?
Eleştirilecek yanini alıp doğruları konu dışı etmek çok saçma geliyor bana..

Tamamı burda var..

21.dakikada özümüz şudur diyor.

Müslüman bir toplumda velileri tarafından evlendirilirlermi cevap.
Evlendirilirler diyor ..

Sağlık açısından sorumluluk anne babanın sorumluluğudur diyor..

Sonuç her şekilde kızların evlenebilir mantığına geliyor...
Bu müslümanlıksa ben bu dini ret ederim..

Hep bi olumsuzu arama, eleştirme çabaları.. AKP sayesinde ülke ilerlemiş durumda, Haa keşke teknoloji gelişmeseydi bu kadar, insanlar kocalarını, sevdiklerini elinde oynatır oldu. Ben de birsuru şey sıralayabilirim.
Yahu bundan önceki iktidarda adam yerine konulmuyordu kimse. İnsanların mükemmel olmadığı gibi, toplumlar da mükemmel olamaz fakat ilerleyebilir..
Konuyu zorla buraya getirten sizlersiniz..
Herkesin görüşü farklıdır.
Burda savunduğum şey Nureddin Yıldız in konuşmalarının saptirilmasi. Sanki millet oturmuş öyle sohbet dinliyor da 10 yilda artmış cinayetler felan... Aaa bugün Nureddin Yıldız ı dinleyim de az daha yoldan çıkayım mi diyordu insanlar 10 yilda.. Haksızliga uğrayan kim olursa savunurum. Akp bile eleştirdi Nureddin Yıldız i ama ben demiyorum ki bak AKP de böyleymiş, yanlış tanımışım. Hakikatleri görmek, doğruları unutmamak, göz ardı etmemek gerekir.
Adamin sözlerinde çekip alınan yerler dışında, saygı duyacağınız sözler de var. Bunu bile bile hala belalar okumaya devam ediyorsaniz, görmek istemediğiniz, anlamak istemediğiniz içindir. Adaletli olduğuna inanmıyorum kimsenin..

X