- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Gittikce sikayetler artiyor ..insallah ayagini kaydirirlar pehhhh pehh ..
Benim de çok sıkıntıları olan bir arkadaşıma yardımı olmuştu, bu konuda Allah razı olsunIslam icin emek veren, insanlara her türlü maddi manevi yardim yapan, sıkıntıları olan insanlari dinleyip onlarin manevi huzura ermesine sebebiyet veren bir insanla ilgili bu konustuklarinizin hesabini nasil verebileceksiniz acaba?
Bir derdiniz oldugunda buyrun hocaya sorun, zira zamaninda bana verdigi destegi, hayatimda aldigim muthis kararlarin destekliyicisidir kendisi. Her zaman derim ki Allahim ondan razi olsun. Iki cihanda da yüzünü ak pak etsin.
Begenmeyebilirsiniz ama Islam aşkıyla yanan ve hicbir maddi yardim almadan insanlara destek olan bir insana böyle seyler soyleyemezsiniz..
Selametle..
Islam icin emek veren, insanlara her türlü maddi manevi yardim yapan, sıkıntıları olan insanlari dinleyip onlarin manevi huzura ermesine sebebiyet veren bir insanla ilgili bu konustuklarinizin hesabini nasil verebileceksiniz acaba?
Bir derdiniz oldugunda buyrun hocaya sorun, zira zamaninda bana verdigi destegi, hayatimda aldigim muthis kararlarin destekliyicisidir kendisi. Her zaman derim ki Allahim ondan razi olsun. Iki cihanda da yüzünü ak pak etsin.
Begenmeyebilirsiniz ama Islam aşkıyla yanan ve hicbir maddi yardim almadan insanlara destek olan bir insana böyle seyler soyleyemezsiniz..
Selametle..
Benim de çok sıkıntıları olan bir arkadaşıma yardımı olmuştu, bu konuda Allah razı olsun
burda yanlış bir söylemi olsa da olmasa da ben bu kişiyi genel olarak seviyorum beğeniyorum
1.bumu islam askiyla yanip tutusan.
2.kimlere yardim etmis etmemis beni ilgilendirmez ne sevabi varsa ona gunahiysada ona..
Dini yanlis yonlendiriyor.
Sizhic dusunmuyormusunuz bu adamin dedikleriyle 6 yasindaki kizlar evlendirilir belkide savunacak bir tarafi yokkk sevablarini sayarsanizzz ayrica bnane sevabi ona kalmis…
Ayrica bisey yazdiktan sonra selametle yazmayin komik gorunuyor..
Basin aciklamasinin tamamini okursan anlarsin.
Selametleeee
Okuyupta bu adama prim veremem uzgunum…
Dinciymisss pehhh bumu.
Ahaha allah askina. Bu sozlerine cok guldum.
6 yasindaki kizini evlendirirmisin ..
Fikih ilmi 6 yasinda daha hayati tanimamis bir kizi evlendirin mi diyor…
Sohbetten kesit yapmışlar yapmayın Allah aşkına.. dinlemek zorunda değilsiniz niye tartışma yoluna gidiyorsunuz ki?
Ayrıca iman ve paranın kimde olduğu belli olmaz ... Kalbinimi yarıp baktında böyle bir hükmü patavatsızca söylüyorsun...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın... Kurana inanan müslümanlar için evliliğin yaşı yoktur...
Sakamisin sen o zamn 1 yasindaki koiz evlensin mi vallahi hangi devirdeyiz…
1 yaşındaki kız evlensin diye birşey demedim aklı balıg olan herkes her yasta evlenebilir ben bunu desteklıyorum sadece konunun asıl özetide bu denmek istediğide buydu zaten...
Yanlışı gören eliyle diliyle kalbiyle düzeltsin demiş peygamber efendimiz ben dilimle düzeltmeye calıstım daha fazlada tartısmıycam siz bildiginizle amel edin biz bildiğimizle... kayıbı dıger tarafta gorururuz... Hayırlı qeceler herkese
Basin aciklamasinin tamamini okursan anlarsin.
Selametleeee
5:48 'den sonrasının meali :Yemişim kanunu,medeni hukuku,aybaşı olan gelinliğim kabarık olsun deyip bedeni deliren ve beni evlendirin diyen 12 yaşındaki kızı everin gitsin.Kanundan önce fizyoloji,beden var dıyor acık acık.
Videonun ozellıkle sonlara dogru olan kısmı 4.5. dinleyişim ben mi yanlış anlıyorum diye dinliyorum yok.Hele kanun kısmını nasıl da yuvarlayarak soyluyor cabuk geçiyor o kısmı.Yok be hocam yıne olmadı yani.İnsaları kanundışı işlere ayan beyan yönlendiremezsin bu ülke sınırları içerisinde.Hakkında suç duyurusu açılacaksa bu sebeple açılmalıdır.
Son olarak ta konuya yorum yapanlara soruyorum madem hocanın dediklerini şiddetle destekliyorlar.12 yaşında ergenliğe ılk adımını atan kızınız evlenicem diye bedeni delirir,çeyizimi düzün anne derse evlendirir misiniz ?
Adam en büyük yemi vermiş ki 6 yaşında kızı evlendi diyecek cahil zihniyetli insanları etkileyici konuşarak zaten saplantılı olan milleti sapıklığa itecekÇünkü birileri şimdi de Nureddin hocaya takmış durumda.. Ayağını kaydirmayi düşünüyorlar galiba. Hoca boylelerine yem verir mi be peh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?