Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

Gittikce sikayetler artiyor ..insallah ayagini kaydirirlar pehhhh pehh ..

Islam icin emek veren, insanlara her türlü maddi manevi yardim yapan, sıkıntıları olan insanlari dinleyip onlarin manevi huzura ermesine sebebiyet veren bir insanla ilgili bu konustuklarinizin hesabini nasil verebileceksiniz acaba?
Bir derdiniz oldugunda buyrun hocaya sorun, zira zamaninda bana verdigi destegi, hayatimda aldigim muthis kararlarin destekliyicisidir kendisi. Her zaman derim ki Allahim ondan razi olsun. Iki cihanda da yüzünü ak pak etsin.
Begenmeyebilirsiniz ama Islam aşkıyla yanan ve hicbir maddi yardim almadan insanlara destek olan bir insana böyle seyler soyleyemezsiniz..
Selametle..

Benim de çok sıkıntıları olan bir arkadaşıma yardımı olmuştu, bu konuda Allah razı olsun
burda yanlış bir söylemi olsa da olmasa da ben bu kişiyi genel olarak seviyorum beğeniyorum

1.bumu islam askiyla yanip tutusan.
2.kimlere yardim etmis etmemis beni ilgilendirmez ne sevabi varsa ona gunahiysada ona..
Dini yanlis yonlendiriyor.
Sizhic dusunmuyormusunuz bu adamin dedikleriyle 6 yasindaki kizlar evlendirilir belkide savunacak bir tarafi yokkk sevablarini sayarsanizzz ayrica bnane sevabi ona kalmis…
Ayrica bisey yazdiktan sonra selametle yazmayin komik gorunuyor..

Benim de çok sıkıntıları olan bir arkadaşıma yardımı olmuştu, bu konuda Allah razı olsun
burda yanlış bir söylemi olsa da olmasa da ben bu kişiyi genel olarak seviyorum beğeniyorum

Ya cok iyi bir insan gerçekten. Asla insanlari kiracak incitecek seyler soylemez. Onun sohbetleri uzundur, gunlerce suren dersleri vardir ve o derslerden alip kirpip koyuyorlar. Ve ben bu hocaya bunu reva görenlere yaziklar olsun diyorum.
Herkese kucak acan biridir. Yuzunde nur var ya bi kere.. Allah razi olsun gerçekten ondan..

Basin aciklamasinin tamamini okursan anlarsin.
Selametleeee

Okuyupta bu adama prim veremem uzgunum…

Dinciymisss pehhh bumu.

Sohbetten kesit yapmışlar yapmayın Allah aşkına.. dinlemek zorunda değilsiniz niye tartışma yoluna gidiyorsunuz ki?
Ayrıca iman ve paranın kimde olduğu belli olmaz ... Kalbinimi yarıp baktında böyle bir hükmü patavatsızca söylüyorsun...

Ahaha allah askina. Bu sozlerine cok guldum.
6 yasindaki kizini evlendirirmisin ..
Fikih ilmi 6 yasinda daha hayati tanimamis bir kizi evlendirin mi diyor…

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın... Kurana inanan müslümanlar için evliliğin yaşı yoktur...

Arkadasim ben icini bildigimimi soyledim, onu yanlizca allah bilir.
Ben o gorusundeki 6 yasindaki bir kiz evlenebilir yorumuna sinirlendim videolariylada ispatli biraz izlerseniz bu adami savunamazsiniz bile.. Tabi montaj gibi vb. Seyler derseniz kesin.
Aslinda bunlar dini kotuluyor baksana .

Cep telefonumda bu hocanın sohbet uygulaması var izlememe gerek yok bütün sohbetlerini dinledim ve bu sohbet yeni değil 1 sene önceki kadın ile alakalı olan bölümün sohbeti ..
Hocanın dediğinden değil kuranda gecen ayetten bahsettim size demin... Adamda sohbetınde bunu desteklemiş..
ne montajı diycem yahu 1 sene önceki sohbeti cıkartıp ortalıgı ververeye veren parti zihniyeti değilmi.. millette bilmeden etmeden hatta sohbetı dınlemeden galyana gelıyor tek bir cümleyle başını sonunu dinledilermi acaba

Sakamisin sen o zamn 1 yasindaki koiz evlensin mi vallahi hangi devirdeyiz…

1 yaşındaki kız evlensin diye birşey demedim aklı balıg olan herkes her yasta evlenebilir ben bunu desteklıyorum sadece konunun asıl özetide bu denmek istediğide buydu zaten...

Yanlışı gören eliyle diliyle kalbiyle düzeltsin demiş peygamber efendimiz ben dilimle düzeltmeye calıstım daha fazlada tartısmıycam siz bildiginizle amel edin biz bildiğimizle... kayıbı dıger tarafta gorururuz... Hayırlı qeceler herkese

1 yaşındaki kız evlensin diye birşey demedim aklı balıg olan herkes her yasta evlenebilir ben bunu desteklıyorum sadece konunun asıl özetide bu denmek istediğide buydu zaten...

Herkes her yasta evlenebilir dediniz az once simdi akli balig olan diyorsunuz neyse ..
Akli yerinde olan herkes belli bir yetiskinlige sahip olan herkes evlenebilir.
Digerleri cocuk istismarina girer.
Dini kotulemeye calisiliyor sadece bu..

Bir kere ben sizinle tatismadim siz beni alintiladiniz.
Evet siz dilinizle ben bilgimle neyse kayipi diger taraftan fakslarim tovbe tovbe…

@Bilgece yorumum gozunden kacmis.Boldladigim kisma bir el atsana.Ciddi merak icindeyim.Yorumlarindan cok guzel cok mutlu oldugun bir evliligin oldugunu okuyorum.Allah daim kilsin ama su soruya bi el at Nureddin Hoca'nin tavsiyesiyle falan evlenmissin kizin olunca yine tavsiyesine uyacak misin ?

Çünkü birileri şimdi de Nureddin hocaya takmış durumda.. Ayağını kaydirmayi düşünüyorlar galiba. Hoca boylelerine yem verir mi be peh..
Adam en büyük yemi vermiş ki 6 yaşında kızı evlendi diyecek cahil zihniyetli insanları etkileyici konuşarak zaten saplantılı olan milleti sapıklığa itecek

Savunma arkadaşım artık savunmayı kesin bitin artık tükenin

Islam aşkı demişsin islam huzur verir bu adamın açıklaması beni huzursuz etti islam aşkı göremiyorum Özür dilerim ama sapıklık bu her görüşe saygı duyarım ama böyle cahil insanalArın çoğunluk olduğu ülkede başka açıklamalar yapsın böyle konulara girmesin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…