Bebek İkinci El Nuna bebek arabası 300 TL

Minikuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
2.887
302
148
İstanbul
Ben kullanırken çok rahat ettim en küçük arabaların bile bagajina sigiyor..
Ana kucagini ise herkese tavsiye ederim sallaniyor komple kapanan tentenesi var arabadan eve evden arabaya çok rahat kullanabiliyorsunuz ben misafirliğe gittiğimde oğlum hep ana kucaginda uyudu 4. Ayina kadar gece gündüz hep anakucaginda uyudu başka birşey de uyutamiyorduk.
Ben emsallerine gore daha hafif ve pratik olduğu için tercih ettim ve hic pişman olmadim baston puset zamanimiz geldiği için satiyoruz

İlgilenen olursa fotosunu eklerim komple çikan ve yikanabilen kumasi var bendeki kirmizi renk olan sadece ebebekte satiliyor oradan özelliklerine ve fiyatina bakabilirsiniz

Arabayı tek alan varsa Bende sadece pusetini düşünüyorum ne fiyat verirsiniz?

[QUOTL ="ecepelin29, post: 36917948, member: 337699"]Arabayı tek alan varsa Bende sadece pusetini düşünüyorum ne fiyat verirsiniz?[/QUOTE]
150 tl olur dusunurseniz

[QUOTL ="ecepelin29, post: 36917948, member: 337699"]Arabayı tek alan varsa Bende sadece pusetini düşünüyorum ne fiyat verirsiniz?
150 tl olur dusunurseniz[/QUOTE]

Hımm kargoyu da koyunca neredeyse sıfırına yakın fiyat oluyor,teşekkürler yine de..iyi satışlar dilerim

Peki ana kucagi arabaya takiliyor mu yoksa sadece oto koltugu olarak mi kullaniliyor?
Ona gore esimle konusacagim.

Evet birlikte kullanabiliyorsunuz ayni zamanda hem travel set hem de puset aparati var iskelete takiliyor ana kucagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…