Numaramı sildi

Evet daha önceki konuşmalarda öyle olmuştu bir kac ay sonra tekrar yazmıştı bende cevap verince yine ortadan kaybolmuştu. Aklınıda çözemiyorum
Elinin altında olduğundan emin olmak istediğinden yokluyor işte. Bu adamı ya unut -ki en sağlıklısı bu olur- ya da bir daha geldiğinde derdi ne, bir şey hissetmiyorsa neden yazıyor falan filan doğru düzgün konuş bu şekilde kedinin fareyle oynadığı gibi oynamasına izin verme

numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi

Onun da yer kaplamasına gerek yok. Sizi istemeyen biri için hiç uğraşmayın, beklenti içine de girmeyin.

seven insan ikileme düşürmez, nesini anlamaya çalışıyorsunuz ki canı sıkılınca boşluğa düşünce yazıyor işte çok belli değil mi?

Egosunu tatmin ediyor totosunu kaldırmayın

Seven hoşlanan adam ikilemde kalmaz aklı karışmaz, kadına da böyle bir laf etmez. Hakikaten ne yaşadınız da seviyorsunuz iki muhabbete. Bosverin yolumuza bakın. Olmayan sevgilerin peşine düşmeyin. Bir daha yazarsa da bence cevap bile vermeyin. Umursamamak öyle olur çünkü

"Gerek yok numaranın kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun" bunu okuduktan sonra gerisine gerek kalmadı bile. Seni bu şekilde değersiz gören biri için ne diye çaba gösteriyorsun bırak gitsin, sen hayatına bak.

Amaci ilginizi aktif tutup egosunu tatmin etmek, onu durduran sey size karsi bir hissinin olmamasi.
Hoslanan adam adim atar, bir erkegi hicbir sey durduramaz. Hele sizin de hisleriniz oldugunu biliyorsa. Lutfen kafanizda olmayan senaryolar uydurmayin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…