Beni ikileme düşürüyo çünkü bi yazıyor bi yazmıyor bende amacını öğrenmek istiyorum aslında tahmin ediyorum hakda veriyorum ama niye ben cevap vermeyince numaramı siler onunda var bana karşı ama durduran şey neNiye sizi istemeyen bir adam için zaman ve enerji harcıyorsunuz?
Ne yaparsanız yapın istediğinizi elde edemezsiniz, boşa çaba.
o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi
ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum
Ama o bilmiyor önemli olan onun bilmemesi o şuan benim umursamadıgımı düşünüyorşu anda parmağında oynatıyor zaten
Umursamıyormus gibi yapıyorum zaten bı öncekinde ona sana karşı hiç bişey düşünmüyorum artık demiştim 2 ay sonra yine o yazmıştı ama bu sefer görüldü atıp bırakınca attığı mesajı silip numarami sildi gurur yaptı heralde"Birsey yapmak istiyorum..." gururlu ol yüz verme
Ama o bilmiyor önemli olan onun bilmemesi o şuan benim umursamadıgımı düşünüyor
Umursamıyormus gibi yapıyorum zaten bı öncekinde ona sana karşı hiç bişey düşünmüyorum artık demiştim 2 ay sonra yine o yazmıştı ama bu sefer görüldü atıp bırakınca attığı mesajı silip numarami sildi gurur yaptı heralde
Ne yapacaksın seni sevmeyen birine ?Aynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam
O yapmayacağını söylemiş zaten. Yani daha neyi zorlayacaksınız anlamadım.Aynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam
Sizi seven ve isteyen biri asla sizi ikileme dusurmez.Beni ikileme düşürüyo çünkü bi yazıyor bi yazmıyor bende amacını öğrenmek istiyorum aslında tahmin ediyorum hakda veriyorum ama niye ben cevap vermeyince numaramı siler onunda var bana karşı ama durduran şey ne
E bir şey yazmış görüldü atmışsınız sonra sizi silmiş sizinde zorunuza gitmiş ama seviyordum da falan filan. Sonra beni neden sildin diye yazmışsın ki burası tam facia yani ne gerek var böyle küçük düşürücü şeylereAynı şirkette olduğum birine karşı farklı hislerim var oda bunu biliyor ama işine gelince yazıyor gelmeyince yazmıyor arkadaş kalalım dedi bana ama ben istemedim baya bı konuşmadık gecenlerde bana mesaj attı ama attığım.bir duruma yorum yaptı bende gördüm bişey yazmadım buda numaramı silmiş neden sildin dedim gerek yok numaranin kayıtlı olmasına yer kaplıyorsun falan dedi ama o beni parmağında oynatamayacagını anladığı için sildi bence ama ben onu hala seviyorum durumlarimi gormuyor bende onunkini görmüyorum bu beni çok üzüyor bişey yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yazmak istiyorum ona tüm duygularımı paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum o yapsın istiyorum ama ne yapsamda onun yapmasına sebep olsam
İstemiyorda ne diye gelip gidip kontrol ediyor ki zaten neden istemediğinide tahmin ediyorum ama oda bilmiyor ne yapmak istediğini iş arkadaslarimizada net konuşmuyor benimle ilgili herkes biseyler var sana karşı ama aklını kurcalayan şey var falan diyorKendini niye bu kadar değersiz görüyorsun ki niye boşuna uğraşıyorsun adam istemiyor bariz belli vaktinizi daha değerli kıymetli şeyler için harcayın …
Doğru ama umursamadıgımı söylemek için yazdım açıkçasıE bir şey yazmış görüldü atmışsınız sonra sizi silmiş sizinde zorunuza gitmiş ama seviyordum da falan filan. Sonra beni neden sildin diye yazmışsın ki burası tam facia yani ne gerek var böyle küçük düşürücü şeylere
Evet daha önceki konuşmalarda öyle olmuştu bir kac ay sonra tekrar yazmıştı bende cevap verince yine ortadan kaybolmuştu. Aklınıda çözemiyorumUmursamayıp hayatınıza devam ettiğinizde o size gelecek. Hiç şaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?