canım genelde işe gittiğim günlerde yani sabah sekizde uyanıp gece 1-2 gibi yatıyorum..ne zaman yatacaksam o zman çıkartıyorum lenslerimi çok nadir arada 1 saat falan yatarak televizyon izleyeceksem ve direk uyuyacaksam bir daha kalkmayayım diye çıkartırım..
ayda bir yada 2 kez aralarda gözlük takıyorum dinlendiriyorum gözümü...
onun haricinde dediğin gibi hijyen şart...ama dikkat etsemde benimde gözüm mikrop kaptı tabi ki damla kullandım 1 hafta kullanmya ara verdim falan geçiyor hemen zaten..çok mühim birşey değil.
benimkiler 30 günlük ya..açıyorum kullanmaya başlıyorum tabi kenara not almıyorum şu gün başladım diye..kullanıyorum kullanıyorum zaman geçiyor gün içimde gözüme batmaya başladığında anlıyorum ki zamanı bitmiş bunun (onu kullana kullana tecrube edeceksin zaten) atıyorum yenisini takıyorum işyerinde solusyon yedek lens ve lens kabı bulundurmalısın mutlaka..benim gözlüğümde hep yanımdadır malum numaralar büyükk :)
ben ilk kullanmaya bşlarken çok zorlanmıştım sadece 1 ay falan cebelleştiğimi hatırlıyorum kan çanağı oluyordu gözlerim..çok kırpıştırıyordum.doktor bile ilk numuneyi takarken 1 saate yakın uğraşmıştı sen kullanamazsın dedi düşünnn ama nihayet gözüme girdiğinde asla vazgeçemeyeceğimi anladım.hiç takmadıysan ilk taktığında beni hatırla..ilk kez görüyormuş gibi zannedeceksin kendini.gözlükte o kadar net göremiyoruz gözümüzden uzak olduğu için..ama lens göz bebeğimizi tam kavradığı için her yönden her şekilde net bir görüntü sağlıyor..allah bulandan razı olsun o derece..gene aklına gelen birşey olursa sorarsın canım hemen al keyfini çıkar :sm_cool: