Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar, +8 numara gece gündüz çıkarmadan takılabilen lens nerden ve nasıl bulabilirim,benim 7 yaşındaki oğluma acil lazım,bildiğiniz bir marka varmı? nıght days diye bir marka var ama onda numara en fazla +6 ya kadar
ben de 5.5 yıldır kullanıyorum ilk 2 yıl johnson&johhson acuvue advance kullandım çokta memnundum.Sonra fiyatı daha uygun diye optix kullanmaya başladım ama gözlerimde çok fazla kuruluk olmaya başladı.Ya artık gözlerim tahriş olmaya başladı ya da lens yüzünden. Şimdi tekrar j&j a döndüm ama acuvue advance in 1 üst modelikaydirigubbakcemile3 diye oasys aldım. Umarım kuruluk derdim biter çünkü resmen yaşamaya engel :bbo: :1rolleyes:
solisyonda solo care kullanıyorum memnunum ancak duyduğuma göre opti free j&j a daha uygunmuş..bilemiyorum
kuruluk için suni gözyaşı damlası al canım. eczanelerde satılıyor.
Merhaba kızlar.
Benim gözlerimin birisi 3.00 diğeri de 3.25. Gözlük de kullanmıyordum. Dün doktora gittim. 2 yıldır çok şükür ilerlememiş. Lens için bilgi aldım doktordan. Gözümün çapını filan ölçtüler. Sonrada netten sipariş verdim. Johnson & Johnson Acuvue 2 Colours Renkli Lens markası. Bal rengini sipariş verdim. Bakalım bir kaç güne gelir herhalde. Bu markayı kullanan memnun kalan yada kalmayan var mı. Birde bal rengini istedim çünkü fazla sırıtmasın istedim. İlk kullanacağım için. Gözlerim koyu kahve. Sizce güzel midir rengi.
canım gözlerinin ikisi aynı numara değil ya lensi kaç numara aldın?
Canım doktorum ikisini de 3,25 al dedi. Öyle yazdı reçeteyi. 1 kutu alabilmem için.:bbo:
canım bende yarın doktora gidicem.
o zaman öğrenicem numaralarımı.büyük ihtimal benimde bi gözüm diğerinden daha bozuk.
bana da öyle verecek doktor heralde yarın dönünce sana yazarım yine :))
sağol canım :))
Ne demek canımcım yaz tabi. Bekliyorum. Ben de lens araştırıyorum bu arada. Birlikte bakarız hem iyi olur: Hadi hayırlısı bakalım.:sinifsinif:
freshlooklar aylık lens canım ve senin söylediğin renk blue topaz bausch & lomb naturel look da var =)