• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

numara değiştirme hobisi

mtlmtsz_566

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
15
4
1
33
bende garip bir hobi oluştu belkide hastalık bilmiyorum. numaramı belli bir süre gectikten sonra değiştirmek istiyorum . değiştirmek hoşuma gidiyor. mantıklı değil ama neden böyle bir şeyden hoşnut oluyorum bilmiyorum

Parasıyla değil mi değiştir gitsin derdini sevsinler valla:halay:
Hatta bayiye git değiştir çık ordan 10 dk sonra dön ya ben bu numaraya ısınamadım kendisiyle bi turladım meydanda ama yok yani içim almadı tekrar değiştirmek istiyorum de:halay:

Hobi değil bu. Hobi boşta kalan zamanlarını değerlendirmek için yaptığın bir aktivitedir. Bunu ya takıntı haline getirmişsiniz S sassyassyy 'nin dediği gibi ya da belli sebeplerden dolayı "ulaşılamayan kız" gibi bir modelleme oluşturmuşsunuz kafanızda, numara değiştirdikçe insanların yeni numaranızı alması, öğrenmeye çalışmasından zevk alıyorsunuz.

İstemediğin kişilerde numaran olduğu için habire numara değiştirme isteği olabilir mi bu?
Yani yeni teknolojiler çıktıkça cep telefonu değiştirenleri gördüm de numara değiştirmeyi seveni ilk defa duyuyorum :)

sevgili eş değiştirme de sık sık numara değiştirmen de sıkıntı yok devammmm

Numaranızı değiştirdikçe facebook ya da instagramda "Arkadaşlar numaramı değiştirdim, rehberim de yedekli değil. Bana özelden numaralarınızı yazar mısınız?" ya da "Arkadaşlar numaramı değiştirdim, kaydetmek isteyen özelden yazabilir mi yeni numaramı vereyim" gibi basın açıklamaları da yapıyor musunuz? :KK48:

Bu nasıl hobi bilmiyorum ama numaramı değiştirmek zorunda kalma düşüncesi benim için tam bir fobi.

Benim tanıdıgım biri olsan şöyle söylerdim . "Sürekli numarasını değiştiriyor acabaga bir sorunmu var" derdim. Biraz mantıklı düşünmelisin başına bişe gelmedigi sürece birilerinden rahatsız olmadıgın sürece numara değiştirmen karşındaki insanların tepkisine neden olabilir canım.

bende garip bir hobi oluştu belkide hastalık bilmiyorum. numaramı belli bir süre gectikten sonra değiştirmek istiyorum . değiştirmek hoşuma gidiyor. mantıklı değil ama neden böyle bir şeyden hoşnut oluyorum bilmiyorum
Ben 16 yasimdan telefon kullaniyorum ve simdi 24 yasindayim.bu yasima kadar en az 20 numara degistirmisliyim vardir.artik utaniyorum numarami degistirdiyimde bazi akrabalara yazmiyorum :D son 1 yildirdir degistirmiyorum )))))

Back
X