- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
-
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Aslıdna ben de sade arıyorum ama hiç yok her şey aşırı renkli aşırımerhaba ben almanya da yaşıyorum oralarda ev dekerasyonları hiç burdaki gibi değil daha sade türkiye de kiler çok güzel ve süslü ama ben olsam nubuk derdim bi duruşu bi gösterişi var ve daha kullanışlı diye duydum malesef alman konutlar bu tarz şeylere pek rastlayamıyoruz herşey sade yada çok pahalı.
Koltuk takımınızı aldınızmı bilmiyorum ama benim eşim koltuk imalatcısı kesinlikle nubuk öneririm bu sene hem çok modaymış hemde temizliği çok kolaymış, nubuk kumaşında bir kaç türü varmış galiba kalite olanını seçmeye özen gösterirseniz bence memnun kalırsınız.Merhaba bayanlar Doğtaş dan Rosalina adlı takımı seçtim renk krem olacak abartı seven biri değilim sade istiyorum . Ama kumaş nasıl olur bilmiyorum nubuk kötü diyenler oldu kadife de parlak bir kadife ne yapsam bilemedim . Ürün fotoğraftaki gibi arkası da chester tarzı kapitone. Fotoğrafta üçlüler kadife Berjer nubuk
Evet aldım enza dan aldım ve nubuk aldım oldukça elime gğzel geldi altının ekstra astarı vs vardı bakalım nasıl olacakKoltuk takımınızı aldınızmı bilmiyorum ama benim eşim koltuk imalatcısı kesinlikle nubuk öneririm bu sene hem çok modaymış hemde temizliği çok kolaymış, nubuk kumaşında bir kaç türü varmış galiba kalite olanını seçmeye özen gösterirseniz bence memnun kalırsınız.
Ben de 2018 de dogtastan aldım nubuk . Hala da çok seviyorum beğeniyorum. Ayrıca çok kullanışlı sıvıyı hemen alfa gecirmiyo o arada siliyorum, leke mi var siliyorum geçiyoMerhaba bayanlar Doğtaş dan Rosalina adlı takımı seçtim renk krem olacak abartı seven biri değilim sade istiyorum . Ama kumaş nasıl olur bilmiyorum nubuk kötü diyenler oldu kadife de parlak bir kadife ne yapsam bilemedim . Ürün fotoğraftaki gibi arkası da chester tarzı kapitone. Fotoğrafta üçlüler kadife Berjer nubuk
Ben enza ya çevirdim son an da onun kumaşı da iyiydi model de içime sindi sonundaBen de 2018 de dogtastan aldım nubuk . Hala da çok seviyorum beğeniyorum. Ayrıca çok kullanışlı sıvıyı hemen alfa gecirmiyo o arada siliyorum, leke mi var siliyorum geçiyo