- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
-
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Piyasada çok fazla nubuk var bu ince gözenekli onlar iyi değil dediler ama bilemedim fotoğraf atsam baksanız olur mu sizin nubuktan mı?Bende nubuk kullanıyorum çok da memnunum hem temizliği kolay hem çok güzel görünüyor
Rojjin Uraniaaflora pşyasada çok farklı nubuktan var çoğu mağazada önermedi kimisi küçük gözenekten uzak durun dedi kimisi daha başka şeyler söyledi anlamadım ne yapsam bunun nubuğı bu şekilde sizce nasıldır
Canım benim koltuk rengimin aynısı ben çok memnunum benim koltuklarım 2 renk petrol yeşili ve krem,,,, ama tabiki herkesin zevki farklıdırPiyasada çok fazla nubuk var bu ince gözenekli onlar iyi değil dediler ama bilemedim fotoğraf atsam baksanız olur mu sizin nubuktan mı?
Evet berbat bu...havadaki her bisey buna yapisiyor cikartmak acayip zorPiyasada çok fazla nubuk var bu ince gözenekli onlar iyi değil dediler ama bilemedim fotoğraf atsam baksanız olur mu sizin nubuktan mı?
Aynen deri gb nubuk guzel bncedeRojjin Uraniaaflora pşyasada çok farklı nubuktan var çoğu mağazada önermedi kimisi küçük gözenekten uzak durun dedi kimisi daha başka şeyler söyledi anlamadım ne yapsam bunun nubuğı bu şekilde sizce nasıldır
Ben de renk yapma kararı aldımCanım benim koltuk rengimin aynısı ben çok memnunum benim koltuklarım 2 renk petrol yeşili ve krem,,,, ama tabiki herkesin zevki farklıdır
Kumaş olarak memnun musunuz kadifedenCanım benim koltuk rengimin aynısı ben çok memnunum benim koltuklarım 2 renk petrol yeşili ve krem,,,, ama tabiki herkesin zevki farklıdır
Tabiki nubuk..Merhaba bayanlar Doğtaş dan Rosalina adlı takımı seçtim renk krem olacak abartı seven biri değilim sade istiyorum . Ama kumaş nasıl olur bilmiyorum nubuk kötü diyenler oldu kadife de parlak bir kadife ne yapsam bilemedim . Ürün fotoğraftaki gibi arkası da chester tarzı kapitone. Fotoğrafta üçlüler kadife Berjer nubuk
Canım benim koltuklarım nubuk çok memnunum kadife yakıyorKumaş olarak memnun musunuz kadifeden
Rica etsem fotoğraf atar mısınız yüzlerce çeşit nubuk var dediler bunlarınki küçük gözenekliTabiki nubuk..
Ben nubuk kullanıyorum harika çok memnunum.. ayrıca kadife adamı yakar
Çok teşekkür ederim takımın nubuğu iyi değil dediler nubuk kalitesi kadife de böyle olunca iptal etmeye çalışmaktan başka şansım kalmadıKesinlikle nubuk. Görüntü açısından kadifeyi daha çok seviyordum ama kullanım açısından nubuk tercih ettim. Ben koltuğa örtü vs sermeyi sevmiyorum olaki bir leke anında anında müdahale edince leke kalmıyor. Yaz aylarında kadife iyi olmuyor üstelik sıcaklığı daha çok hissettiriyor