E EBRARLIII Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2022 11 3 27 16 Aralık 2022 Konu Sahibi elisamrv #41 tuubii48 .!.: Nub a göre erkek gibi görünüyor sağlıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin nasıl anlıyorsunuz ben bakıyorum ama hiç anlamıyorum
tuubii48 .!.: Nub a göre erkek gibi görünüyor sağlıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin nasıl anlıyorsunuz ben bakıyorum ama hiç anlamıyorum
T Tuuubii Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Eylül 2022 724 526 16 Aralık 2022 Konu Sahibi elisamrv #42 EBRARLIII .!.: Allah razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin nasıl anlıyorsunuz ben bakıyorum ama hiç anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Omurga ile nub çıkıntısı arasındaki açıya göre anlaşılıyor ben de bazen anlıyorum bazen anlamıyorum tabi bu tahminler kesin doğru değil rabbim bilir hayırlı evlatlar versin hepimize
EBRARLIII .!.: Allah razı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin nasıl anlıyorsunuz ben bakıyorum ama hiç anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Omurga ile nub çıkıntısı arasındaki açıya göre anlaşılıyor ben de bazen anlıyorum bazen anlamıyorum tabi bu tahminler kesin doğru değil rabbim bilir hayırlı evlatlar versin hepimize
Cicegiimmbe 😍hayatguzel Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.825 347 16 Aralık 2022 Konu Sahibi elisamrv #43 tuubii48 .!.: Nub a göre erkek gibi görünüyor sağlıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Banada bakarmisiniz
tuubii48 .!.: Nub a göre erkek gibi görünüyor sağlıcakla gelsin Genişletmek için tıkla... Banada bakarmisiniz
F fatmaela_ Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2023 104 27 28 3 Mart 2023 Konu Sahibi elisamrv #44 Kizlar bizede bi tahminde buluna bilirmisinia