Baktım baya içime kız doğdu minik sağlıkla gelsin inşBize de bakar mısınız10+3
Yaaaaa ben de başındann beri kız hissediyorum ama nasip. Sağlıkla gelsin de bir oğlum var bir de kız olsun isterim ama hayırlısıBaktım baya içime kız doğdu minik sağlıkla gelsin inş
erkek gibi geldi banaMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz bizimkide göstermiyor kendisini ama çok merak ediyorum
ben de nipt ile öğrendim ama bir önceki gün ultrasonum vardı orda da erkek olduğunu göstermişti. nedense tüm belirtiler kızdı (bulantı olsun tuzlu ekşi isteği olsun ve benzeri) ve kız gibi hissediyodum sadece rüyamda erkek görüyordum.Ya erkek gibi geldi bana bizim cinsiyetimiz belli oldu nipt testi yaptırmıştık erkekmiş bizim Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede bu güzelliği yaşatsın inş
Nipt nedirben de nipt ile öğrendim ama bir önceki gün ultrasonum vardı orda da erkek olduğunu göstermişti. nedense tüm belirtiler kızdı (bulantı olsun tuzlu ekşi isteği olsun ve benzeri) ve kız gibi hissediyodum sadece rüyamda erkek görüyordum.
Bende kız hissediyordum ayaklarım üşümesi ve mide bulantım dışında pek belirtim yoktu ilk çocuğum ikiside ayrı bir heyecan benim için oğlum olacakmış demekki hissiyat tutmuyor sağlıkla gelsinlerde inşben de nipt ile öğrendim ama bir önceki gün ultrasonum vardı orda da erkek olduğunu göstermişti. nedense tüm belirtiler kızdı (bulantı olsun tuzlu ekşi isteği olsun ve benzeri) ve kız gibi hissediyodum sadece rüyamda erkek görüyordum.
Fetal DNA testi olarak geçiyor 10. Haftadan sonra yaptırabiliyorsun ikili tarama testi varya onun genel olarak kanda hastalıklara bakılması bide cinsiyet öğreniyorsun 1 haftaya çıkıyor genelde test sonucu bide kanda bakıldığı için ikili tarama testinden daha güvenliNipt nedir
Ücreti falan ne kadar sanırım karşılanmıyor sgk ileFetal DNA testi olarak geçiyor 10. Haftadan sonra yaptırabiliyorsun ikili tarama testi varya onun genel olarak kanda hastalıklara bakılması bide cinsiyet öğreniyorsun 1 haftaya çıkıyor genelde test sonucu bide kanda bakıldığı için ikili tarama testinden daha güvenli
Yok karşılanmıyor ücretleri çok değişken canım ya ben 2 hafta önce 5 bine yaptırmıştım doktorumun önerdiği bir yerdi çokta memnun kaldım 70 farklı hastalığa baklıyordu bana yetti daha fazla bakanda vardı 7.665 olanda vardı değişiyor dediğim gibiÜcreti falan ne kadar sanırım karşılanmıyor sgk ile
Kime dediniz acaba ???
ben turkiyede yasamiyorum ama burda da ucreti karşılanmıyor ekstra kendin gidip yaptırıyorsun.Ücreti falan ne kadar sanırım karşılanmıyor sgk ile
Konu sahibineKime dediniz acaba ???
Nuba göre kızEki Görüntüle 3171893 bize de bakar mısınız
Banada bakarmısın rica etsemNuba göre kız
Nub a göre erkek gibi görünüyor sağlıcakla gelsinBizede bakabilir misiniz