M Momyyyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 100 43 48 34 6 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Momyyyy #1 Resim net değil acilde Dr dan rica Edip çektim ondada titretmisim ama yorumlayabilecek arkadaşlar çıkar elbet inşallah simdiden teşekkür ederim
Resim net değil acilde Dr dan rica Edip çektim ondada titretmisim ama yorumlayabilecek arkadaşlar çıkar elbet inşallah simdiden teşekkür ederim
D Doli Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2010 579 589 303 Antalya 6 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Momyyyy #2 Bu nub noluyo ki ? Insallah gonlundeki olur evvelinde saglikli olsun da
M Momyyyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 100 43 48 34 6 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Momyyyy #3 Doli .!.: Bu nub noluyo ki ? Insallah gonlundeki olur evvelinde saglikli olsun da Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah valla kizlar bakıyor cinsiyet tahmini için bende anlamıyorum
Doli .!.: Bu nub noluyo ki ? Insallah gonlundeki olur evvelinde saglikli olsun da Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah valla kizlar bakıyor cinsiyet tahmini için bende anlamıyorum
S sedosss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ekim 2012 419 77 118 İzmir 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Momyyyy #4 Kız gibi geldi bana daha yatay duruyor
M Momyyyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 100 43 48 34 11 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Momyyyy #5 sedosss .!.: Kız gibi geldi bana daha yatay duruyor Genişletmek için tıkla... Cevabın için cokkkk teşekkür ederim canım hadi inşallah bakalım bir oğlum var rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla gelsin ama insanda merak ediyor işte
sedosss .!.: Kız gibi geldi bana daha yatay duruyor Genişletmek için tıkla... Cevabın için cokkkk teşekkür ederim canım hadi inşallah bakalım bir oğlum var rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla gelsin ama insanda merak ediyor işte