- 6 Ocak 2019
- 39
- 9
- 32
Evet daha önceden kız demiştiniz :)12+2 usg Kız gibi diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet daha önceden kız demiştiniz :)12+2 usg Kız gibi diyorum
Yaaa hatırlamadım pardon cnmEvet daha önceden kız demiştiniz :)
Bi beyazlık var yukarı doğru orası mı nubu acabaYaaa hatırlamadım pardon cnm
Gittim ama cinsiyetle ilgili en ufak birşey dahi söylemedi resimde vermedi sadece değerlerin yazılı olduğu çıktı verdi oyüzden yazmadıydım buraya sanırım bilerek ten söylemedi bence bayram üzeri herkes bişey söyleyip canımızı sıkmasın diye yapmış olabileceğini düşünüyorum seviyorum doktorumu yaaGittinizmi dr tahminde bulundumu
Erkek gibiBana da bakar misiniz lutfen
Erkek benceBana da bakar misiniz lutfen
Ögrendinizmi kız istiyordunuzBenimkini de bakar misiniz kizlarEki Görüntüle 2286578
Erkekmis kiz diye dusunuyorduk ama ikisine de notrduk :)Ögrendinizmi kız istiyordunuz
Tahminim dogru saglıkla gelsin paşanız diger nub konusunda tahmin etmiştimErkekmis kiz diye dusunuyorduk ama ikisine de notrduk :)
Net olmamakla birlikte usteki kız altaki erkek diyorum başka usg varmıArkadaşla ikiz bebeklerimin cinsiyetini yorumlayabilirmisiniz. 11+1gnlüklerEki Görüntüle 2296600 Eki Görüntüle 2296599 Eki Görüntüle 2296602 Eki Görüntüle 2296603
Kaç haftalık net degil başka varmıKızlar sizce cinsiyet nedir
teşekkür ederim var da net değil en yeni ve net olanı buNet olmamakla birlikte usteki kız altaki erkek diyorum başka usg varmı
Kız gibiEki Görüntüle 2296822 Eki Görüntüle 2296823
bana da tahminde bulunur musunuz? üstteki resimlerde 12+5 günlük alttaki net olmayan resimde 14+5 günlük
Eki Görüntüle 2296824