- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Net degilCinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net degilCinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
Ben erkek yorumlamıştım diger konuda yanlış hatırlımayorsam usg yi görünce hatırladımBana da yorum yaparmisnz
Aaaa baska yok maleseff onlardada belli degil belki bunda anlarsinizz demistim doktor kiza benzetti amaNet degil
Dr tahmin ettiyse dogrudur tatlım saglıkla gelsin minnoşAaaa baska yok maleseff onlardada belli degil belki bunda anlarsinizz demistim doktor kiza benzetti ama
Kafa yapısı minik kız dır dr da kız demiş kızdır minnoşCinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
Erkek bu bebiş benceBende tahmin alabilir miyim Eki Görüntüle 2294629
Erkek diyorumKızlaar bende çok merak ediyorum geçen hafta 11+5 ken bunlar İpucu veriyormu sizce cinsiyet nedir?
Eki Görüntüle 2294671
Dr tahmin ettiyse dogrudur tatlım saglıkla gelsin minnoş
Kafa yapısı minik kız dır dr da kız demiş kızdır minnoş
Hayırlısı olsun bi kızım var bide oğlum olsun isterimErkek bu bebiş bence
Ben kızım diye bağırıyor bu minnoşkesin kızTeyzelerim,
Normalde 10+5’im ama biraz hızlı büyümüşüm, bugün kontrolde 11+5 çıkınca enseme burnuma bile bakıldı. Poz verdim sizlere. Sizce kız mıyım erkek mi?
Kız olduğunu düşüyorum senin tatlılıkTeyzelerim,
Normalde 10+5’im ama biraz hızlı büyümüşüm, bugün kontrolde 11+5 çıkınca enseme burnuma bile bakıldı. Poz verdim sizlere. Sizce kız mıyım erkek mi?
Canım bbana da yorum yapar mısın seni etiketlemiştimBen kızım diye bağırıyor bu minnoşkesin kız
Canım sayfa 28 deBen kızım diye bağırıyor bu minnoşkesin kız
Canım nubu seçemedim çok net gözükmüyor usg de.ama kafa yapısını erkeğe benzettimCocoChanelmademoiselle canım bana da bakar mısın senin yorumunu merak ediyorum
Teşekkür ediyorum canım ben de hep erkek hissediyorum yaa ama kız diyor doktor inşallah sağlıklı sıhhatli olsun daCanım nubu seçemedim çok net gözükmüyor usg de.ama kafa yapısını erkeğe benzettim
12+2 usg Kız gibi diyorumCocoChanelmademoiselle canım bana da bakar mısın senin yorumunu merak ediyorum
ErkekBende tahmin alabilir miyim Eki Görüntüle 2294629
Gittinizmi dr tahminde bulundumuBen hiç anlamıyorum ama yrn kontrolüm var eğer usg bakarsa daha net görünür sanırım yine resim koyarım
Erkek diyorumTeyzelerim,