Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi
Canım neden nuba göre mi kafa yapısı mıErkek gibi
Kafa yapısı benim ki yüzde elli tahmin yanlışda olabilir her saman tutmuyor sağlıkla gelsinCanım neden nuba göre mi kafa yapısı mı
Aynen canım inşallah sağlıklı olur doktor kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum inşallah hayırlısı olurKafa yapısı benim ki yüzde elli tahmin yanlışda olabilir her saman tutmuyor sağlıkla gelsin
Doktorun en iyisini bilir Canım kız senesizaten bana da nasip olur inşallah hayırlı bi kız evlatAynen canım inşallah sağlıklı olur doktor kız dedi ama ben hep erkek hissediyorum inşallah hayırlısı olur
İnşallah inşallah hayırlısıyla size de nasip olsun ben de çok istiyorum kız ama her gören erkek mi diyo karnıma falan bakıp ben de çok korkuyorum yanılgı yaşamaktanDoktorun en iyisini bilir Canım kız senesizaten bana da nasip olur inşallah hayırlı bi kız evlat
ErkekCinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
Doktor kiza benzetti
Aaa doktorun daha iyisini bilir Canım sağlıkla gelsin ozaman kızınDoktor kiza benzetti
3 hafta sonra kesin söylerim dedi :)Aaa doktorun daha iyisini bilir Canım sağlıkla gelsin ozaman kızın
Belli oldu mu bebeğin cinsiyetiKızlar acil yardım nuba göre tahmin yapabilen varmı acaba cok merak ediyorum lütfenEki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129 Eki Görüntüle 2275127 Eki Görüntüle 2275128 Eki Görüntüle 2275129
Kesin Kız bu bebekEki Görüntüle 2294549 . TAHMİNDE BULUNABİLİR MİSİNİZ BANA DA 11 HAFTA
Canım nubu göremedim ama kafa yapısını kıza benzettim.erkek te olabilir ama emin değilim.nub çizgisini seçemiyorum bu usg deCinsiyet tahmini alabilirmiyim :)
Erkek gibiHanımlar benim bebeğime de yorum yapabilecek biri var mı?? Çok merak ediyorum. Doktor bir tahminde bulundu ama sizler ne söylüceksiniz merak ediyorum
ya aslında çıkıntı bende göremedim usgde ama doktor o bölgeye baya bakmış o yüzden kıza benziyo dedi çıkıntı göremedim dedi :)Canım nubu göremedim ama kafa yapısını kıza benzettim.erkek te olabilir ama emin değilim.nub çizgisini seçemiyorum bu usg de